- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Футбол!
Меси е уникален ... неслучайно се сцепиха да го ритат
Жалко за Реал, по-симпатичният отбор ми е![]()
гив ми файв![]()
този отбор, който спечели ел класико всъщност спечели и едно световно първенство преди няколко месеца![]()
carpe diem quam minimum credula postero
Жозе никога не е брал такъв срам през живота си.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Между другото и юнайтед бяха изнасилени ,но тук както винаги когато те се осерат нищо не се споменава.
L'homme est n
Дададада тропнаха им гоПървоначално написано от cunt
![]()
Creative Technologie
Хахаххаха
а феновете на бешикташ пеят само левски![]()
L'homme est n
Е сефте майнагордииииииииииииииииииии ромиии са буфьерите
![]()
Creative Technologie
хахаха това е типично за абсолютно всички агитки независимо дали са турци,англичани,немци или впрочие
противника се дразни с най-големите си врагове , това сега дали са рязаци или не остава на заден план майна
вникнете в идеята на деянието ,а не те какви са .. шото те нямат нищо общо с Локомотив а просто само дразнят
и именно от това дразнене , сега ще се навъдят хиляди повърхностни коментари от типа ' Локото са еди си какви ,а у " ..
идентичен е случая с разпънатото турско знаме на Лаута ,и онова беше дразнене нали ?
иначе браво на Цска ,страхотна хореография и подкрепа ,не мога си изкривя душата .. само боя им липсваше на тия душмани![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Те по тая логика тря да разпънат шаловете на половината А група...
Както и да е де![]()
Creative Technologie
Ахахаха, световно в Катар.
Ахах![]()
1. Щото са най - големите в момента в АнглияПървоначално написано от cunt
2. Щото отпадат от мики маус къп
3. Щото играха с резервите и без АБСОЛЮТНО никаква мотивация
4. Юнайтед си остава единствения непобеден отбор във ВЛ и ШЛ до момента![]()
Вместо само да възхвалявате европейските грандове,вземете идете на някой мач от нашето първенство,ей така за шоуто.![]()
Creative Technologie
Да ве мноу са вилики![]()
Creative Technologie
всеки отбор си има лошите моменти
то густо, то пусто
гара дембеле снощи в шоуто на слави ,леко отнесен ми се стори .. иначе много яко беше се барнал![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Еее да бе, аз забравих, че през последните години именно Евра им печели титлите на Ман. Много съм тъп...
Печелеха ги двойката Рууни-Роналдо в нападението и един от най-добрите халфове в историята, в лицето на Скоулс, в средата. Евра е просто един от 11-те играча на терена и е единствения, който не ми прави впечатление. Просто остава в сянката на Видич, Рио и Невил, които никога не са правели такива изявления. Арсен го каза по прекрасен начин:
Personally, I believe if you are a big player you always respect your opponent and that is what we try to do.
Не искам да се заяждам. Разбирам да идва от устата на Сър Алекс, Роналдо или Рууни, хора, които са спечелили титлите на Ман, но не и от този селтак.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Много силно изказване на ЕвраИначе Евра ми е в моя Дрийм тийм, но вече Гарет Бейл го измести от титулярната позиция
![]()
Audio ergo sum
А, да, за Сър Алекс си прав - типичен pain in the ass![]()
Но няма как да нямам респект към хора он Ман Ютд като Кантона, Фърги, Скоулс, Браян Робсън и др.![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
"Златната Топка" стана няква пародия.. да не я дадат на СнайдерП.П. К*р за Ла Фурия и Каталуния!!
А Евра е един от най - добрите леви бекове в света![]()
добре че гара дембеле не уби некой докато шофираше пиян майка му деба черна[/list]
L'homme est n
Локо Пловдив шампион !
темата може да се закрива вече![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.