- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Футбол!
Чшшш модератора, не обиждай. Явно си фен на Барселона, та така те засегнахПървоначално написано от manliftingbanner
За какво да я дадат на Снайдер? Изведе Холандия на финала на световното, имаше ОГРОМНА заслуга за спечелването на требъла.
Обаждам се неподготвена,но прочетох Меси.
не знам,но мисля че той наистина е стойностен,може би благодарен за това ,че му е помогнато в нужда.
Нисиччък ,да,но май е предимство това?!
Той терора превъзнася Англия, както винаги, но тази година първенството им е доста слабо.
Дори ако си позволя да използвам неговото твърдение по повод тогавашната ситуация в Бундеслигата "когато има непостоянството на лидерите в класирането значи първенството е доста слабо"
Слабостта не се определя от лидерите според мен, а по-скоро от средните отбори, които винаги играят солидно и поднасят добър футбол и доста "изненади"
Тази година доста от тези отбори показват потресаваща игра, а на тяхно място се изкачват новаци и други отбори без съвременна история във висшата лига.
След топ 6-7 нещата много се размирисват на лотария за това кой на кое място ще свърши.
Нюкасъл си заслужават добро място в лигата, но Блекпули, Уест бромич и други изместват стандартно обрбени и опасни отбори като Вила, Блекбърн, Евертън,.
Да де,ама исках да отбележа,че харесвам Меси :ДПървоначално написано от terrorclub
Видяхме ги Меси, Шави и Иниеста срещу отбор със стабилна защита, 80 минути разиграване в центъра и като някой тръгне към наказателното поле оставаше без топка... Добре, че съдията не свири дузпи за Челси... А за тая година, нормално е да блестиш при такива съотборници. Виж само кои играят за ИспанияДори мене да ме сложат да играя ще съм ебати добрия (всъщност ще се разхождам по терена) Докато при Снайдер е доста по - различно положението
Да не говорим и за нивото на сила на отборите.. Преди време като гледах класирането Барса 32 от 36 възможни точки, Реал 31 от 36 и 10 точки след тях Валенсия.. За кво говориме просто? Едно световно и едно 5-0 срещу жалките Осминареал и айде... златна топка за всичките от Барселона. Първи Шави, Втори Иниеста, Трети Меси, Четвърти Пике, Пети Икер Касияс
Пълна пародия стана тая награда... припомнете си за Канаваро, с какво заслужи той златната топка? Дано поне не е гномчето, айде другите двама може да се каже, че я заслужават колкото Снайдер, ама гномчето.
A висшата лига винаги е била интересна, защото днес Челси може да бие Арсенал с 5-0, а след седмица да падне на свой терен от Блекпул.. Да не говорим за адските обрати и както каза един коментатор "Висшата Лига е единственото първенство в което дори да имаш един гол преднина, нямаш нищо. В повечето първенства този гол ще е достатъчен, но не и тук" цитат по памет![]()
Дегенератче, кога ще престанеш с жалките си изказвания?
Шави и Иниеста, в момента, са най-добрите халфове в Света. Именно те допринасят най-много за красивата игра на Барса.
Особено за Иниеста, аз съм доста изненадан - през последните 2-3 години напрани страхотнен подем. Заслужено е номиниран за Златната топка![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Не са ли най - добрите халфове играли някога във футбола?![]()
дано станатПървоначално написано от terrorclub
![]()
аз имам 2 или 3 фланелки на Дортмунд![]()
имам прилична колекция като цяло без да ми е било някога цел![]()
Четвъртфиналните двойки за Купата на България са:
Черноморец Бургас - Славия
ЦСКА - Черно море
Литекс - Левски
Локомотив Пловдив - Пирин Благоевград
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Деба майка му деба.. Докато стане 10 часа ще ми умре коньо... Айде да идва по - бързо мача срещу Францията, само искам да ги биеме и TOP OF DA LEAGUE!!!!!
Великият Венци Стефанов изцепи най-голямата приказва за 2010г.
Мярка за тъпота - 1 Дихон![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
ПХАХАХААА, на тва ако му викаш ГОЛЯМО просто представите ти за ГОЛЯМО представяне са само и единствено на ниво Левски явно
абсолютно късметлийски гол и тотално идиотски пропусната дузпа.... бият и пак са смешни, това е... цялата им е такава
арсенал също не бяха на ниво, но мачът беше равен. точка. край. end.
bite me.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Вижте какво получава Рууни след този мач.
Rooney - 7.5: Isolated for the most part, but any time he was on the ball.. he was very sharp and some of his first time passes were vintage Rooney. Poor penalty but made up for it with an audacious attempt to chip the keeper on the run.
Изолиран от играта в голямата част от времето, но когато беше с топката беше много "остър" и някой от неговите първи докосвания бяха прекрасни. Слаба дузпа, но се реваншира като се опита да прехвърли вратаря докато го хвана в крачка.
Масово му дават оценка между 7 и 6.5. Бербатов след този мач щеше да получи 0,3,4 максимум 5
“Magic is believing in yourself,
if you can do that, you can make anything happen”
Фен съм на Арсенал, но Ливърпул са ми втория предпочитан отбор в Англия, най-малкото от уважение, защото си остават и най-резултатния.
Ти не ми казвай на мен кой и какво съм гледал, защото дори както съм от Арсенал така винаги гледам реално на нещата и никога не се изказвам с пристрастност. Юнайтед въобще не са ПРЕГАЗИЛИ никого, защото ако го имаше мача щеше да е 5:0, иди да гледаш пак Барса-Реал, за да разбереш какво е ДА БЪДЕШ ПРЕГАЗЕН. Победата им беше изцяло с късмет и клизма, въобще даже и те не разбраха как вкараха тоя гол.
И не почвай и ти тази безмислена дрязга с титлите, защото аз не гледам футбола заради някаква си бройка титлизатова си има фенове и на Сити и на Уест Хем и т.н. средни отбори, защото някои хора гледат стила, начина на игра, тактика и т.н., мисля, че поне това разбираш.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Жак Коен, момче ...
Така е не ви прегазихме.. След като се видя, че сте доста слабички, САФ реши да играем на контри (т.е. един гол ни беше достатъчен, че да избутаме с минимални усилия), отстъпихме ви инициативата и не направихте нищо. Ако мача беше за резултат, то феновете ви щяха да се изнасят от стадиона още на полувремето. Като онзи мач от шампионската лига на Емирейтс (?)
Имахме поне 3 100%-тови положения (само за първото полувреме) и една изпусната дузпа за второто.. Какво ми говориш?![]()
По-смешно обяснение от това не бях виждал, честно...
Много слаби сме били, затова дай да се затвори отбора и да играе на контри.. щото Църа бил казал тъй...
заеби, жалка работаайде радвайте се на жалката си титла и жалкия си отбор, дето и вие самите не знаете защо го подкрепяте..
ама айде, не сте виновни вие, че сте от Юнайтед, отивам да се напия сега и за ваше здраве![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
то от юнайтед само модели излизат![]()
то густо, то пусто
1-0 5-0 5608556956-0
И при трите резултати се дават 3 точки. А кои са жалки се видя дори и от космоса. Аз отбора си го подкрепям, защото в 80 минута ще пада с 2 гола и за 10 минути ще направи пълен обрат. Дори и цял мач нищо да не е играл. Вие от два гола преднина правите 2-3 (за справка мача с Тотнъм)
Със здрав
Първоначално написано от Joc
![]()
![]()
Джи Сун има златна глава калитараКъсмет измъкна манчестър
![]()
Creative Technologie
Всеки е фен на Манчестър.
Лесно е за шампионите да викаш.
аз в началото бях притеснен от факта, че моя отбор може догодина да не е в Премиършип, но сега като се замисля...
все ми е тая къде ще играе...
даже Чемпиъншип винаги ми е било по-интересно![]()
ще се зарадвам ако се спасят, няма да ми пука ако изпаднат![]()
лятото какви имена се споменаваха, то не беше Анри, то не беше Адриано...
сега Джоуи Бартън ще бъде като спасител![]()
Предпочитам УХ да изпаднат в Чемпиъншип. Поне ще гледаме истински английски футбол, а не нек'ви измислени португало-цигански шит'ни.
... но в крайна сметка не ми се спори с хора, които са тъпи по-малко от 10 дихона !!!
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
bad blue boys с наказателна акция срещу мангалите![]()
http://www.gol.bg/footballsviat/2010...-na-paok.93397