- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Футбол!
Ще видим, ще видим.Първоначално написано от terrorclub
Aux Armes!!!
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uxuP8j3rSuY[/youtube]
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Прав си за съжаление. Арсенал с тая защита и вратар ще бъдат като на разстрелПървоначално написано от WTFBBQ
Но това не ми пречи да се надявам
Направи ми впечатление, че написа единия отбор с малка буква, другия с голяма, от кой отбор си?
Пич, не говори за вратарът на Арсенал.
Шчезни, като за дебют във ВЛ и то срещу Ман Ютд. , се престави доста добре![]()
Гледай си отборчето и не се бъркай.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
stayh1gh фен съм на Барселона и повярвайте ще сгазят арсенал
ония фена на ман ю мога да кажа ти в ред ли си ? арсенал не само ще падат ами може 5 и поече гола да изедът .. на ман ю им давам 1/4 финал ! няма къде повече .. за дебелия балет мога да кажа,че ще ядът лионска наденица както последните 7 години сигурно това е най-мразената храна в мадрид![]()
хилав софийски дришлио
бааахти прогнозите внезапни дет напрай тва момче ,сложи ги сите на мястото им![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
абе момче от колко време гледаш футбол ? като арсенал отпаднат с разгром ще пиша да видим къде ще се скриеш ! същата работа и с ман ю ... кво понятие имаш за футбол бе.. същата работа си като фенчетата на осмина реал преди да ги сгазим с 5:0 всички викаха (моуринио незнам си кво и т.н. накрая аре 5 парцала у вратата и изчезнаха така си и ти )
хилав софийски дришлио
Аз напълно съм изключил победа, но пък мисля, че няма толкова много да го ядем, колкото миналата година.. +това ван Пърси се върна в игра, на Аршавин тоя сезон му е много на кантар - ту играе, ту не се вижда на терена, кой го знае...
А Фабрегас ако реши да се ядоса най-накрая ще вземе да ме зарадва, че ми писна да го гледам как се тътри от скамейката до центъра и обратно...
За Вермаален надежди като че ли нямам.. въпреки, че мнооого ми липсва.
Иначе съм съгласен с тезата на terrorclub, особено за "академията". Пък и никой не е непобедим стига да не се плаши отбора..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ако разбирате от футбол ще знаете,че арсенал пропаднаха от както Анри се махна ! Венгер ги лъже 20 години,че ще спечелят нещо ако не се изръси поне 100 млн за играчи няма да стане работата
хилав софийски дришлио
terrorclub виж са фен съм на Барселона от 8 години да не кажа и повече тук е теен форум ти ако си на 30 незнам кво прайш тука ... аз съм сигурен,че си фен на ман ю от както Бербатов отиде там ХА:ХА аре не се заблуждавай ? мисли нещата реално видяли кво сторихме на дебелия балет ? видяли на реал сосиедад ... в момента Барса е в най-добрата си форма ! с невероятни играчи и най-добрата школа в света всичко друго е излишно ..
хилав софийски дришлио
абе като паднат арсенал ще бъда тук и ще ти пиша ! 100 % ти ще се скриеш същата работа са ман ю 1/4 финал отпаднат .. вие сте най-подпирания отбор в Англия с най-голям късмет ! излишно е да говоря мачовете в които вкарвахте в добавеното време ..
хилав софийски дришлио
До февруари има ужасно много време.. Всичко може да стане с отборите дотогава. Един може да влезне в криза, друг да излезне от такава и да почне да мачка.
А Барса срещу една по - сериозна защита ще клекне от разТъжно, но факт. Срещу Юнайтед и Челси ще им е много трудно, дори срещу защитата на Тотнъм ще им е тегаво
![]()
само да допълня миналата година когато Барса и арсенал свършиха 2:2,защото невероятен алмуния ги спаси поне от 5:2 и с измислената дузпа,който е гледал мача знае за кво става дума,но както и да е тогава фенчета на арсенал помислиха,че имат шанс но на Камп Ноу съдбата им беше друга .. 4 гола на Меси
хилав софийски дришлио
ти си на хероин .. аз ти изброявам факти .. когато ман ю вкарваха в добавеното време се спуквах от смях срещу отбори борещи се за оцеляване ХАхаха...
stayh1gh Барса няма да клекне срещу добра защита квото и да стане дотогава мача е ясен ...... фактите са си факти вижте как играят бе зомфг вижте Барса как газят а арсенал .....
хилав софийски дришлио
Е то английското първенство, не е като испанското...
барса - 99 точки от 114
осмина реал - 96 от 114
валенсия - 71
севилия - 63
За кво ми говориш бе момче? Видяхме ви как газите. Гол в 90 и не знам си коя минута и отстранихте Челси. Добре, че на шефовете отгоре не им се гледаше английски финал ОТНОВО. Или сега ще ми кажеш как невероятния ви вратар щеше да спаси 5 дузпи в един мач
От 4-5 години сте отбор, преди тва никой не ви знаеше кви сте от къде идвате за кво се борите. Изведнъж станаха световна сила във футбола. Няма да додрапате дори до полуфинала. Жалко, че няма да пиша повече във форума когато тва се случи
А и да сравняваш мач с мач е доста тъпа. Да не говорим, че можете и да биете Арсенал с 5675796576507806580798567-0 и след седмица да ви натрескат една петичка некви там жалкари и то на ноу камп
stayh1gh ти си бил фен на смелси хахахха жалкар ...... вие сте стадо негри бе 1 път сме вкарали в 90 мин а ман ю колко мача вкараха а ? ХАХАХА и срещу отбори борещи се за оцеляване ....... моли се отбора ти да стигне до 1/2 финал щото кога последно спечелихте ШЛ ? рофл това,че ти не си чувал за Барселона незначи,че никой не е чувал... кой има най-добрата школа в света .. Барселона![]()
terrorclub ти си от тия псевдо фенове плюят по другите отбри не си гледат техния ... кво понятие имаш за футбол ти бе съжелявам те .. ако погледнеш реално нещата а не като ФЕН! щеше да знаеш,че арсенал нямат шанс това е истината и да що да не посоча как Барса мачка другите отбори ? да не е лъжа,че бихме дебелия балет с 5:0 а колко ли милиона дадоха за фуболисти XAX
хилав софийски дришлио
stayh1gh абе момче това да не ти е баскетбол ще вкарат 5 гола на Барселона рофл ... ходи в комиците
хилав софийски дришлио
излишно е да казвам къде са най-добрите играчи в света .. най-добрата школа в света .. който мисли реално а не като фен знае ..
хилав софийски дришлио
Тотнъм бият сензационно Милан!![]()
![]()
Audio ergo sum
Точно Милан в ШЛ не са за подценяване !
хилав софийски дришлио
Абееееее за кво си пиша с тебе бе..Ебати болния човек.
Като си свалиш червено сините очилца ела пак да пишеш в темата
Интересно що не написа нищо за дузпите или викаш, че действително нямаше? Съдията ви спечели ШЛ, факт![]()
и не на последно място Барселона играе най-красивия футбол в света ... гледайте малко мачовете им ..
хилав софийски дришлио
stayh1gh абе ти си свали сините очила шото виж в Англия колко дузпи ви даватиграхте ни с 10 човека защита ти си фен на анти футбола значи ... бати изкуфелия (вие от смелси само от дузпи знаете)
![]()
хилав софийски дришлио
Никва сензация няма да е тва, Тотнъм много си вдигнаха нивото последно времеПървоначално написано от ArrowsOfDeath