- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Футбол!
1 въпрос кога последно смелси спечелиха ШЛ ?![]()
хилав софийски дришлио
вижте успехите на Милан в ШЛ и тогава говорете !
хилав софийски дришлио
Първоначално написано от stayh1gh
я виж Борусия Дортмунд къде се намират в немското първенство...Първоначално написано от WTFBBQ
и им сравни състава с тези на: Байерн, Шалке и още много![]()
Егати смешниците се събрали тука.
Тук не се обсъжда футбол а се мерят психически кастрирани полови органи.
Наслаждавайте се и подкрепяйте любимия си отбор, вместо да спорите идиотски безпочвени спорове за неща, които са минали.
Едит: Аз съм от Арсенал и мен не ме интересува какво ще спечелим през сезона, а предпочитам да гледам увлекателен футбол и млади футболисти.
Тотнъм просто нямат самочувствието и манталитета на голям отбор и затова смятам, че евентуална победа срещу опитния Милан ще е голямо постижение. И като добавим факта, че са адски непостоянни като игра прави още по-трудно познаването изхода на мача. Залагащите много добре знаят товаПървоначално написано от stayh1gh
![]()
Audio ergo sum
Е к'во да се коментираПървоначално написано от w0sh
![]()
преди няколко страници споменах, че stayhigh е неадекватен, но тоя wtfbbq е некъв ... не знам и аз как да го нарека![]()
пс- Тотнъм са ми доста противно отборче принципно, но ако го сложат на Милан ще съм крайно доволен xD
от останалите отбори най-симпатични са ми Копенхаген![]()
в Лига Европа има по-яки отбори
едит: и Валенсия xD
абе ретард чуй са мисли малко по реалнокажи ми Барселона не е ли отбора с най-добрата школа в света ? не е ли отбора практикуващ най-красивата игра ? и това не го казвам само аз ..... а да колко футболисти от Барселона са в титулярния състав на Испания ?(които спечелиха Световното първенство
... мисля ,че с това приключва спора ни)
хилав софийски дришлио
а човек,който разбира от футбол да каже,че Барселона не са фаворит за спечелването на ШЛ( при положение,че всяка година са фаворит) звучи доста несериозно...
хилав софийски дришлио
Леле, тоя WTFBBQ и stayh1igh направо не знаят![]()
евалата момчета, продължавайте в същия дух! Искам още ваши постове да виждам, определено НЕ ми се драйфа вече от вас!
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
кое от последните 2 поста не е истина ?
хилав софийски дришлио
Дришлио, въобще не обръщам внимание на това което пишеш, а просто се наслаждавам на това колко си ретардирал.![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
абе отрепка виж последните 2 поста ! кво си мислиш,че не е истина ли хахаха не ми се изброява пак ......като почнеш от стила на игра на Барселона и свършиш до това колко играчи са в титулярния състав на Испания е достатъчно ... това никъде го няма ...
хилав софийски дришлио
не ми се спори с дърти комунисти ...... неможе Барселона да не е фаворит за спечелването на ШЛ всяка година са ...
хилав софийски дришлио
Дам всичко което напиас е вярно, но вниманието им ще е съсредоточено изцяло върху ШЛ. За това мисля, че ще се хвърлят здраво и ще изорат терена, може и да бъркам ще видим догодинаПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
момче аз говоря с факти .. виж последните няколко поста от мене на предишната страница .. ако има лъжа казвай кое ?
хилав софийски дришлио
Оф, не можеш ли да разбереш, че никой не говори с теб?! Още по-малко те взимат на сериозно хората, аре млъквай вече, келеме. Остроумници като тебе с лопата се ринат, бахти как ми е писнало...Първоначално написано от WTFBBQ
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ей дърт комунист ако гледаше футбол щеше да знаеш,че това което написах е вярно,но ...
хилав софийски дришлио
Не е вярно.
хахаха кое ? че Барселона нямат най-добрата школа в света ? или,че не играят най-красивия футбол ? или почти може да се нарече,че те спечелиха Световното първенство е сори ама толко играчи на Барселона в титулярния състав на Испания никъде го няма ..
хилав софийски дришлио
Нито едно от тези неща.
значи ти от днес си разбрал за футбола![]()
хилав софийски дришлио
Не всички сме се получили уменията си по реторика от спортни български сайтове.
Очаквам бана ти с нетърпение
съветвам те да отидеш и да се прегледаш ..... всеки иска Барселона да отпадне от ШЛ именно от там се надявате арсенал да ги бият,но това няма да стане
хилав софийски дришлио
ХАХАХАХАХ/
Колко си безобразен, не е истина.
През кура ми е дали Барселона ще отпаднат или яе спечелят. Аз се наслаждавам на играта, а не си надувам егото, когато отборът ми печели.