- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Футбол!
хахаах ти се наслаждавай,но арсенал нямат шанс .. всичко друго е излишно да се коментира този мач е ЯСЕНвсе пак честито на всички фенове на арсенал
(2 месеца преди мача да знаят,че ще отпаднат...)но така или иначе се знаеше,че по далече от 1/8 финал няма да стигнат
![]()
хилав софийски дришлио
manliftingbanner: Баннат е вече, защо си просиш бана и ти?
А Борусия (Д) май очаквано започват да сдават багажа. Очаквам тенденцията да продължи и след паузата.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
дано грешиш![]()
пс- не бях разбрал, че е с бан![]()
eдин приятел от квартала играе там, ама са е контузен...
даже преди ритахме с него![]()
Много пичонки бате и аз бих ритал там![]()
![]()
П.П. Сърдечни поздрави към тоя/тия, дето е взел/и решението за отлагането на Челси - ЮнайтедЕдно такова отлагане като че ли е в полза на Челси
![]()
Разбирам само този мач да беше отменен, ама....
Само 2 мача се играха тоя кръг. Фенове детективи GOGO
виж им говори да направят 1 школа по футзал,че немаме конкоренция нашия отборПървоначално написано от terrorclub
![]()
Така де,то само ние май имаме детски отбор![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Дреме ми за другите мачове
^мейт,казах ти спри филма..
ако Батков каже и 250 години ще направите
![]()
то и през 1909 се създава туристическо дружество Галата,което има футболен отбор после става Владислав,Тича и етц.
![]()
левски е измислен през 1911
следваща стъпка левски е измислил футбола![]()
наглостта и безочието на сините дупедавци край няма
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
^сори брат, ама от тебе виждам едни от най-големите изцепки тукане знам тва дали ти си си го измислил за арогантността, всъщност няма значение, защото е адски глупаво..
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
много добре знаеш, че няма да го прочета и че въобще не ме интересуват тези цифрички
не съдя отборите по трофеи, а по редица други неща
заеби, просто исках да отбележа, че е жалко![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Доста резултатни мачове правят Щутгарт и Байерн![]()
Audio ergo sum
въобще не ми пробутвай историята на живота си, въобще не ме ебе с кво те свързват, въобще не ти говоря за това, жалки са юнайтед и всичко свързано с тях - малоумните фенове, жалката им надменност и грандомания, толкова е грозно, че няма накъде повече![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
обяваване, че си нещо най винаги свидетелства, че си няколко стълбици под това.
човек е нещо не на думи, ако е наистина такъв няма да има нужда да го изтъква.
да спориш с мен за футбол ще е толкова ефективно, колкото аз да споря с теб за фентъзи и правови системи, да речем.
ако си в специализиран футболен форум сигурно ще има доста знаещи колкото теб, нормално е тук да не е такъв броя им.
идеята е, че ако си наистина знаещ в <някакво поле на изява>, едва ли ще има нужда постоянно да изтъкваш колко си най. дори да отговаря на истината е смешно.
Абе Арсенал са пичове.. боклуците от Ливерпул и Челске не мога да ги трая
А за Мангал Сити да не говорим.... 35063940783 милиона селекция и кво? Лига Европа...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Да и тях ги забравих
![]()
Всъщност се казва СЕСК Фабрегас. И е испански национал и въобще един от най-добрите футболисти в света. Футболната ти култура е на много високо ниво явно, щом незнаеш как се казва точно...Първоначално написано от terrorclub
![]()
*facepalm*Първоначално написано от Desolator
Oh, I broke my leg...
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
А още по голям фейс палм е , че говори за негри кафяво а самия той се кефи на боК ГАРА ГАРА и другите черни от подуенския отбор, но важното е да се храни всеки друг отбор, да се говори едно и също, колко сме велики и колко много знаеме![]()
Теръре, в случая е смешно колко си пристрастен.
Разбирам да си запален фен, ама пак изпадаш в крайности.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station