- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Футбол!
мое ли да се чудиш за такива глупости майна... Да не би да няма пари Данчо?Първоначално написано от terrorclub
На ЦСКА са виновни собствениците, махнаха си всички добри играчи после кво искате да стане, то не може треньора да ги научи на всичко.
Има нещо в тоя Титан, не случайно купиха ЦСКА и ся провалят клуба.
От 2008, когато станаха големите проблеми с парите и лицензите, тръгна надолу отборът. Точно тогава, когато бяхме във върховна форма. Бях сигурен, че него сезон щяхме да успеем да се класираме в ШЛ. Махнаха тогава основите на отбора. А сега и това със стадиона - това да си играеш домакинствата на чужди стадиони под наем е ужасно.
Audio ergo sum
КАК ЩЕ ИМА???
http://prikachi.com/images/499/2429499C.jpg
и в Пловдив е умряла работа, тука повече бой има по селските дискотеки майна... Други години се по дербито имаше нещо така по голямо, миналата година и по миналата нищо само некви малки работи... интернета верно ебaва мамата на положението.
Всичките боеве там ли се пренесоха?![]()
Audio ergo sum
Хахаха нищо такова нямаше, но не смятам да те убеждавам, щото си от типа хора, които си знаят само тяхното, а пък и по тоя въпрос не си струва да се спориПървоначално написано от terrorclub
![]()
Audio ergo sum
извинявайПървоначално написано от bushwackers
![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
пък ако щеш вярвай,говорим че плебейчетата яко имат мерак да се сбият с някойПървоначално написано от Rowdy
![]()
историята помни знамена от тяхна страна,а от наша раковината
голем бой ядоха там
ебаси 40 на 40,немаше по-готин бой![]()
абе дедазнам нема хора сякаш във Варна,гледам в сектора,некакви лапета
добре хубаво,ама тея лапета идват ей така,нито знаят песни,нито имена на играчите
едно време събирах пари с седмици за мач,а сега мама и тате глезят![]()
ти на колко си?Първоначално написано от bushwackers
то густо, то пусто
объркал съм те явно с някой
то густо, то пусто
бате, не се засягай, ама Спартак са далеч по-напред от Черно море.. а и до колкото ги знам имат повече хора на години от вас![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
истината си е истина,нема кво да се лъжеме
иначе не сме малко,ама момчетата бачкат и не ходят по мачове
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(съжалявам, не можах да се сдържа просто)
П.С. АХХАХААХА
АХХАХХХАХАХХА
НЕ! Онзи е объркАл нещо, не може да е истина това хахахахахаха![]()
между чудо на медицината, резултат от инцест и природна грешка има разлика![]()
то густо, то пусто
него що не са го баннали още ми е чудно?
то густо, то пусто