.
Отговор в тема
Страница 3 от 40 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 986

Тема: Футбол!

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    1:1 точен резултат

Проблемът с българския футбол не е в парите и материалните бази...
    Проблемът е, че всички футболни "разбирачи" по цял ден се оплакват от липсата им, разправят наляво и надясно как " толкова си можем"и ръсят разни подхвърляние а манталитета на българина.
    Не парите определят дали имаш желание за игра, спортна злоба и волята да се бориш до последно...

А реално погледнато пари, бази и стадиони има, a някои от родните ни "звезди" взимат главоломни заплати, които не са заслужили с нищо.
    Не може да получаваш такива суми и да не си размърдаш задника за 90 минути. Въпросът е, че взимаме само едни бездушни наемници, на които не им пука за отбора и за идеята, за която играят.

Както вече казах, проблемът се корени там, че вместо да се опитваме да възпитаме с любов и отдаденост към спорта, предпочитаме да вземем супер-мега таланта Джембаокочаруимигелсуарез на страхотно "намаление".

И аз, част от днешната младеж, се занимавам със спорт и преките ми наблюдения са същите като на Харли...
    Хора на възраст 15-18 години, които ИМАТ талант и съответно бъдеще в спорта не спазват никакъв тренировачен и спортен режим, а вместо това по цели нощи обикалят кръчмите, забиват яките п*тки по чалга заведенията, после се надрусват и в крайна сметка се прибират грохнали на сутринта... И как се очаква от такъв човек да има спортна кариера? Как се очаква от такъв човек на следващия ден да отиде на тренировка и да се раздаде напълно? Как после се очаква да има бъдеще в който и да е спорт?
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Град
    морската столица
    това чорбарите не са хора,щех да си изям боя в центъра на софия

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Мега фен
    ^ Що от другия акаунт пишеш?

Хванала съм се на бас с един приятел, че Левски ще спечелят. Ако ЦСКА спечелят (никакъв шанс), ще си седя цял ден в нас, а ако Левски спечелят , няма да пуши цигари един ден.
    Хора без работа.

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от term0t0
    това чорбарите не са хора,щех да си изям боя в центъра на софия
    Днес даже ми се видяха някви кротки.Един в автобуса обясняваше как на някъв левскар щял да му скъса само тениската.Тоя път феновете на Цска бяха къде къде по посрани,предишни години е било биене в гърдите а-у..Убиваме гииии.

Голям фен Аватара на notlike
    Театър "СЪЛЗА И СМЯХ". Това е нивото на българския футбол. А за такава простащина още не мога да си обясня как РИНГ и ПРО.БГ платиха 50 милиона лева за 5 години! Относно ЦСКА-Левски. На това дередже е България, а това е гавра с фена. Освен това качеството, което биха предложили съперниците, хич не е кой знае какво. Очаквам "БОЕН" хикс 0:0, както става напоследък. Скука.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Няколко звезди на Локо Пловдив играят в Левски, дали нема да бие... А в ЦСКА играе Митко Илиев....

Г-н Фланаган, да не сте ефектиран от загубата на вашия отбор?

така е, моя грешка.
    Все пак тва е teen форум, няма как интелигентното ниво да е като в бг-мама.

как ше няма виж каниса, jghgh, стефито, серсери, тва че другите не можем не значи, че всички са такива.

то и ти бая се промени откакто стана мод, преди повече се навърташе в форума и все някви интересни теми, не знам дали тва се дължи че си мод или че просто нямаш толкова свободно време. Ся кажи че форона не е изключително спрял от няколко месеца насам? Аз изобщо бях спрял да пиша в тоя раздел щото просто нямаше кво, щом в грим и козметика имаше по интересни работи смятай... От 2-3 седмици нещо малко почна да се раздвижва раздела, а откакто се регистрира SRC е още по раздвижен, поне има спорове и всеки ден се пише, може някои мнения да нямат никъв смисъл, но не всички са такива.

абе знамето що беше наобратно бе деба
    аватара е дарение от най-големия ариец и катарист на форона

абе верно си беше шоу,даже не ме разбраха,че не съм от техните
    аватара е дарение от най-големия ариец и катарист на форона

супер тъпия мач..

глупостта около мен ме уморява

Фен Аватара на Yobs1912
    Град
    Пловдив
    Много слабо на терена.Слаба посещаемост,то и при тея билети.Просто,когато играя двата уж най-популярни отбора в България не очакваш да видиш полу-празни сектори.Южната трибуна беше пълна,добро представяне като изключим гафа със знамето.Хаха аз си викам къв е тоя скорпион,после видях че е обърнато лъвче.А на север трагедия.Да се разберат последно бойкотират или не.

Град
    Sofia
    Слаб си беше мача,но важно е че Левски взе трите точки и Гарра София отбеляза.На тоя му се радвам колкото на Серж Йофу. По трибуните-хорето наистина не сруваха,но от към димки и боНби отново синята агитка с предимство.Зимата на Герена повече,тогава ще е цирк вече пълен.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Големи джуки,злоба и хъс, а освен, че е надъхан има и страхотни фуболни качества.Дано не прави глупости и след някоя година ще е със статута на Бардон.

Фен Аватара на Yobs1912
    Град
    Пловдив
    Хаха трябва да видите гарата като е потен и осветен от прожекторите ква корава мутра вади буферите го изпуснаха,ще излезе някой добър

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Цитирай Първоначално написано от Yobs1912
    Хаха трябва да видите гарата като е потен и осветен от прожекторите ква корава мутра вади буферите го изпуснаха,ще излезе някой добър
    Локо му взеха добри пари, като се знаеше, че като му свърши договора идва при нас, та направиха най-умното: продадоха ни го.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Днес вкара гол и е герой, утре ще стане Рабех 2
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Фен Аватара на Yobs1912
    Град
    Пловдив
    Абе не бързайте много да го хвалите,щото може да напрай 1-2 добри мача и после да топли скамейката.Има някво проклятие последните години над играчи трансферирани от Пловдив в София.Муши,Милиев,Жоро Христов,Н.Манчев,Апостол Попов.

Гарата е луд, на последния мач като останахме в А група си хвърли калеврите, чорапите, тениската и панталоните, само корите си прибра. Радваше се все едно станахме шампиони Много е добър и винаги гони топката нема значение дали е в неговата зона Гарата си знаеше при нас за всеки гол му се водеше kyрва и то елитна мейна, а когато мача беше по важен по 2

Град
    Sofia
    Поклон пред усета на бачи Коко Динев,поколно пред буферите,че ни го продадоха.До земята КАЗАХ!!!

От неговите пари на Лаута ще се сложи осветление.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си