.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Приятелят ми има проблем

Приятелят ми има странни фетиши, които на мен никак не ми харесват. Да го късам ли или не ? Обичам го , но просто не мога така ..той е направо извратен ..
    ~ - Ч Мисля, че е време
    W - В да се научите
    V - Ж да пишете като хората.
    X - Ь Не е нужно
    [ - Ш да ослепяваме,
    ] - Щ опитвайки се
    \ - Ю да ви прочетем
    Y - Ъ глупостите!
    J - Й

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Че колко са му странни фетишите?Ако на теб не ти харесват,можете да измислите нещо,което да устрои и 2ма ви
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Е кви са тия странни фетиши ?

Мега фен Аватара на mynichka
    А точно преди 1 час, четох твоя тема- обесняваше се колко сте щастливи заедно , как правите всичко заедно и .., колко да го обичаш. И колко пък да са му странни фетишите?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    А точно преди 1 час, четох твоя тема- обесняваше се колко сте щастливи заедно , как правите всичко заедно и .., колко да го обичаш. И колко пък да са му странни фетишите?
    + 1... бахти историйте искали да правят сех ма не влизало пфф ,ми като не влиза няма секс..

Да както разбрах сте прочели онази тема за , което ви благодаря Искам да кажа , че освен манията му за секс ..той иска след като го направим първия път (което дано е скоро) да правим какви ли не извратености Проблема е , че на мен не ми стиска , а ако му противореча има опасност да ми направи нещо.. защото е с 4 години по-голям от мен ...
    ~ - Ч Мисля, че е време
    W - В да се научите
    V - Ж да пишете като хората.
    X - Ь Не е нужно
    [ - Ш да ослепяваме,
    ] - Щ опитвайки се
    \ - Ю да ви прочетем
    Y - Ъ глупостите!
    J - Й

Ти не беше ли тая дето не и влизаше е Спомням си че разправяше как ше се разкрачваш и ше стискаш зъби а той ще напъва
    който търси - намира . ^^

Цитирай Първоначално написано от manyYy
    Да както разбрах сте прочели онази тема за , което ви благодаря Искам да кажа , че освен манията му за секс ..той иска след като го направим първия път (което дано е скоро) да правим какви ли не извратености Проблема е , че на мен не ми стиска , а ако му противореча има опасност да ми направи нещо.. защото е с 4 години по-голям от мен ...
    ми то да ти кажа...малко са мъжете,които нямат мания за секс,това че някои се опитват да го прикрият е друг въпрос и какво е това "да ми направи нещо" изобщо не е редно да изпитваш страх от физическо насилие от приятеля си
    Never again will I hear you
    Never again will I miss you
    Never again will I fall to you
    Never
    Never again will I kiss you
    Never again will I want to
    Never again will I love you
    Never!

Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    Ти не беше ли тая дето не и влизаше е Спомням си че разправяше как ше се разкрачваш и ше стискаш зъби а той ще напъва
    да ве не про4ете ли поста и ...

Цитирай Първоначално написано от manyYy
    кажи на баща си, ако има проблем..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ок що не го напрайте първия път, да видиш дали ще ти хареса с него ии така. Ако не ти хареса пробвайте пак. И така докато ти хареса. После можете да говорите за неговите "извратености". Т.е. да не ги пробвате още. Кажи му, че не искаш или, че не се чувстваш готова или нещо такова. Или пък можеш да му предложиш нещо ти. НО след първия път. Така като говориш... все едно да говориш за стиловете плуване, а да не си ходила в морето/басейна.(малко странно обяснение ;д)
    Та идеята беше: Първо оправете проблема от първата тема, която другите споменаха, а после мислете за по-нататък.

п.п. Ти казваш, че много го обичаш. Тогава смяташ ли, че някакви негови фантазии за основателна причина за раздяла?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Според мен авторката просто има "странна" нужда някой да и обарне внимание и за тва пуса разни темички из форума

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    Според мен авторката просто има "странна" нужда някой да и обарне внимание и за тва пуса разни темички из форума
    +1
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Ами кажи му че не ти допадат неговите идеи без да се страхуваш.....

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    По желание на авторката темата се заключва.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си