- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятеля ми ...
Днес като се натисках с прииятеля си забелязах ,че си пипа п****а
и аз го питам кво праиш и той ми пипам си го ти като не искаш...и по някое време той ми сложи ръката сна пениса му.
Днес за пръв път го пипах на голо..
Въпроса ми е нормално ли е момче да си пипа пениса...мислих да задам и още 1 въпрос но се отказах![]()
Щях да питам дали е нормалноо да го пипам...мисля че е наоормално...но нз дали е нормално да се пипа ...сеедно аз да почна да си пипам......което не съм правила
Е АЗ СЪМ НА 18![]()
![]()
ТОЙ МИ Е 1-я сер,приятел..и само тва ме притеснява-и аз си мислех че е нормАЛно ,защото сме гаджета
![]()
![]()
![]()
Първо Темата ти не е ли за раздела СЕКС ? И второ ужасно съм потресена от въпросите ти.. На 18 години а задаваш такива въпроси.. не, не ,не мога..
умирам.. умирам![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Напълно нормално си е, не се притеснявай, ти вече си голяма и трябва да энаеш кое е правилното решение эа теб.
трябва да питаш ти дали си нормалнаПървоначално написано от gigiii
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Абе хора аз съм момче, но не бих си го пипал пред хора малко извратено и първобитно ми се струва. (даже не малко) Първо това е просташко и селяндурско, второ е первезно. Абе к'во да кажа "извратеняк"![]()
![]()
Може би е искал да ти намекне нещо за сещаш се ...., но е много елемнтарен и простоват
![]()
![]()
![]()
Абе незнам тоя сигурно е расал в гората![]()
![]()
А пък всички мнение са "ДА напълно нормално", а пък awerw с неговото мнение направо ме разби - явно имат общи чери незнам![]()
![]()
Даже и в подписа си го е сложил, майко мила какво става с това поколение. Направо ще падна от стола от смях. Ние все едно сме в средновековието.
![]()
![]()
![]()
Тоз сигурно като ходи на ресторант, го вади удря го от масата и казва.
-Сек. да се почешам.
След това хваща гляма и започва да се тъпче. МММ вкусно![]()
![]()
![]()
![]()
Жена с пари е като луд с картечница.....
Не е нормално, в тоалетната с щипка за скара ходи... пф.Първоначално написано от gigiii
Задай си друг въпрос. А всичко, което ти правиш ли е нормално?
Тука ще получиш повече отговори![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И кво искаш да кажеш с тва....аз мисля ,че е нормало да ГО ПИПАМ ТАМ ,ЗАЩОТО все пак сме заедно от 6 мес.
Докосвай го -не хапе.Не мисля, че е направил нещо ненормално. Нормално е и той да се пипа, та даже и да се самозадоволява.
А и тпй явно иска да те докосва.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Мерси, че премести темата.И ние заслужавахме да се посмеем.Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
Абе,имам само 2 обяснения на въпроса ти. Или си супер задръстена,или на 18 си девствена.Кое от двете е? А отностно въпроса ти:нали си е негов,да прави каквото си иска с него.Но все пак на публично място...![]()
Просто е искал да ти намекне нещо.Мисля,че е време да му пуснеш.
![]()
![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
тъпа си
много си тъпа
адски си тъпа
ходи да си играеш на кукли
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Много сте крайни. Не всички момичета са се проебали на 13 години и имат опит. Явно аторката е по-притеснителна, а и каза, че това й е първата сериозна връзка.
Авторката, по-смело го давай!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Нарушаваш т.12 от правилата на форум...........Първоначално написано от Sofff
Жена с пари е като луд с картечница.....
Боже, опази ни!![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Виж, пича не постъпва правилно. Ако искаш ще го пипаш, ако не искаш - няма. Заради подобни "изцепки" .... а бе, просто ако не искаш - не го прави. Но че е нормално - нормално е, как да не е?! Ако не е нормално да го пипаш, то сигурно френската любов е .. болест!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
пипай там и не се плаши
Тя, че е, е, ама друга е работата - кое му е ненормалното, стига да е на правилното място. Иначе тоя трябва да е много проста кофа, че на обществено място да вади патлака и да казва "пипни ме тук и тук". Така де, не мисля, че би ти се отразило зле да се отпуснеш малко и да разбереш, че не си на 12-13 и че това нещо е напълно нормално за годините си. Просто релакс, time for action. Този съм убеден, че го иска, а ако и ти го искаш - направете го. Срамно нещо няма освен лъжата.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Всеки сам определя своите граници за нормално и ненормално. Но започнеш ли да водиш полов живот - това даже не ти прави впечатление а си е част от любовната игра![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Нз ама аз т'ва постоянно го правя, дори и пред компа![]()
Edit: Е само на публично място не го правя (може но за малко де)