- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятеля ми ...
ахахахахах лолПървоначално написано от Kopu
пгхахаха
раз раз раз
Станислава
АхАааА зн че е нормално,но все пак исках да попитам,а за секс- няма да стане толкова лесно...от къде да знМ АКО СЛЕД Това ме оставиии![]()
![]()
![]()
![]()
Ще те остави бъди сигорна в товаПървоначално написано от gigiii
![]()
![]()
![]()
Той приятеля ти го е казал - като не искаш да го пипаш - той сам ще се пипа. Няма нищо ненормално. Който не си бара *уя начи не е мъж. Ти не се бараш щото нямаш няк'ва обемиста патка в крачолите си ... Скоро ще поиска и секс от теб както казаха преди мен така че бъдо готова и за това.
@Sofff, тъпа си
много си тъпа
адски си тъпа
ходи да си играеш на кукли
Видяхме че много знаеш, много добре си подготвена по всички теми, имаш егати уникалните мнения и все така "helpful".
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Кака така "кое от двете"? И ДВЕТЕ!!![]()
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
Wooooow![]()
![]()
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
МммМм попитах ви като хора![]()
а вие се ебавате с мен-но както и да е...искам още мнения
![]()
![]()
ако наистина си на 18, а на мен не ми се вярва, сериозно трябва да се замислиш над сексуалната си култура, защото задаваш въпроси, като 12 годишна![]()
12 годишните знаят повечеПървоначално написано от FunkyBoy
![]()
![]()
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
Теми като тази ми напомнят защо аджеба не влизам в тоя раздел..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
100% Темата е ебавка!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
не само тря да го пипаш , ами требе и малко гръло да вкараш , че скоро няма да имаш приятел и тогава ше пускаш теми от рода : " на 18 съм пипам се там долу не съ ма шибали още , нормално ли е ? "
![]()
![]()
![]()
![]()
не само тря да го пипаш , ами требе и малко гръло да вкараш , че скоро няма да имаш приятел и тогава ше пускаш теми от рода : " на 18 съм пипам се там долу не съ ма шибали още , нормално ли е ? "
![]()
![]()
![]()
![]()
Разбира се, че не нормално. Аз лично никога не пипам с ръце това, което слагам в устата си. Само с нож и вилица.
Жалко, че си на 18 и задаваш такива глупави въпроси ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Или ти си много глупава, или темата е шега. И в двата случая си зле. Много ясно, че е нормално, даже и много други неща са нормални.Не само да се пипате и да се целувате по бузката...
Да обичаш значи да страдаш!
![]()
![]()
Ти досега в саксия ли си расла?
Абсолютно всичко е нормално.Само едно не е -това,че приятеля ти е с теб 6 месеца вече и търпи такива неща от твоя страна...Не се питай и не питай другите какво е нормално и какво не е и то по форумите.Ако ти кажа,че ще е яко да му отхапеш главичката,че всички момичета го правят и на всички момчета им харесва,то ще го направиш ли???
Мъкааа мъка...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не вярвам нито веднъж през живота си да не си мастурбирала !Първоначално написано от gigiii
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Не е нормално..как ше е нормално да му бараш пениса,ти добре ли си ?! По ху'у недей бара там!
Can It All Be So Simple ?
абе нормално, как можа да си го помислиш, да не е луд д си пипа пениса, че кой го прави?!
викаш пълнолетна си, а![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Има хора дето постоянно проверяват да не са загубили нещо. Той може да е от тях.Първоначално написано от Kopu
![]()
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.
+1Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()