- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Скайп голям проблем моля прочетете СПЕШНО
Ейся си стоя в скайп и един фр ми се обажда и ми вика да не съм му сменял паса, щот сме фр и тъй, реших да проверя дали от мойто ПЦ ще мога да му вляза.И излизам си от скайпа, пиша ми името и пасса и не ми влиза.Пиша си моите лични данни и пак не влиза :@:@:@ . реснах си компа пак не става.Истеглих по стар скайп, отново не става. сложих си новия скайп отново пак не става.някакви идеи, много ми е спешно благодаря
Едит : до преди всичко си беше нормално и вървеше по вода ...
Тва мисля че е някъв бъг.И на мен ми стана преди 10 мин ма го опраих.
1. Десен бутон на иконката скайп
2. пропертиес
3. търсиш от всичките менюта там горе където са някаде run this as an administrator или нещо такова.
4. Даваш му отметката после Apply после ОК и тряя стане.Поне при мен стана, но отново не е напълно оправено, щот скайплаунчера не бачка...Да уточня, че аз съм с Уиндоус 7...Ако не стане не се чудете, щото в един друг пост в друг форум потребителя ме му става, и не е с уиндоус 7 ....Успех
И аз имам същия.Трябваше майка ми да си влезе в нейния за малко- не става.После в моя-не става![]()
Какво ИМА?
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Мале моля ви не мога да си вляза и аз в скайп същия проблем![]()
![]()
и аз немога да си вляза в скайпа
какво ли не правих .. теглих нови версии , инсталирах , преинсталирах .. не става
как подяволите да го оправя ?!![]()
Тва мисля че е някъв бъг.И на мен ми стана преди 10 мин ма го опраих.
1. Десен бутон на иконката скайп
2. пропертиес
3. търсиш от всичките менюта там горе където са някаде run this as an administrator или нещо такова.
4. Даваш му отметката после Apply после ОК и тряя стане.Поне при мен стана, но отново не е напълно оправено, щот скайплаунчера не бачка...Да уточня, че аз съм с Уиндоус 7...Ако не стане не се чудете, щото в един друг пост в друг форум потребителя ме му става, и не е с уиндоус 7 ....Успех
Добре хора, нека се успокоим , значи е при всички.Не е само при вас.. Трябва да помислим как да се оправи .. аз пробвах ама не ми ставаИдеи?
Не че ми пука дали ще вляза.Пука ми от вируси, хакове и др. , които явно не са само на моя комп а и на цялата система..Първоначално написано от deadfish
същото проблемче и при мен как да го оправя
Just Do It..
+ че не ни остава май нищо друго освен да чакаме![]()
Яко бъгясала работа...
nicolepcd
Това вурис ли е ? или е бъг на самият скайп ?![]()
И при мен се оправи
Ох,при мене не е все още ..
What i want is obvious , what i love is unique
При мен не,един приятел каза,че при него няма никакъв проблем в скайп...И на мен менюто ми е на български,а нямам никако рън ас администратор във проперитес...
Аз чух,че тези,които са със по-стари версии на скайп ще ги махат и ше останат само от 4.0 нагоре...Ама аз съм с нова версия и пак не става.
не е само в скайп и в фейсбук и абв е така