.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Повече от фен

Харесвате ли по пълнички момчета ?

Също като онази тема за момичетата , е този път вие момичета кажете харесвате ли по пълнички момчетата ?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Извинявайте че се включвам,пълните хора не се декласират от обществото...както каза колежката горе за всеки влак си има пътници,но и пълните хора имат нужда да испитат щастието да си влюбен.
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Извинявайте че се включвам,пълните хора не се декласират от обществото...както каза колежката горе за всеки влак си има пътници,но и пълните хора имат нужда да испитат щастието да си влюбен.

напълно си правв,но пълните въобще не са за менн

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от NewenaShakur
    Цитирай Първоначално написано от Valento

напълно си правв,но пълните въобще не са за менн
    Живеем в свободна страна,всеки има право на избор !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на Hilary_
    Харесвам ги да .. и то много!!
    Мога твърдо да заявя, че повечето пъти по - пухкавите ми привличат вниманието, отколкото по - слабичките!
    И под пухкави не разбирайте дебели, а онези, които имат хубаво очертани гърбове, големи (не напомпани!!) ръце, добро и здраво телосложение (без гадни плочки и очертани мускули) ..

.. охх ..

намокри темата,ся всички спряха с тренировките

Не обичам и не харесвам слаби. Много рядко такъв тип би ми привлякъл вниманието. Не обичам пухкави. Харесвам големи, но стегнати.Обичам мускули, големи гърбове ;р
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

anonymous708973
    Guest
    Изобщо. Това е положението... Харесват ми слаби момчета, не кльощави. Харесват ми и релефните, не нацепени - т.е. плочки по корема, очертани бицепси, трицепси, но не напомпани.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Под голям камък голяма риба се крие

Град
    Paradise
    Много зависи от цялото телосложение. И с много слабо момче съм ходила, и с по-пухкавко. И двамата си ми харесваха много.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    На един мъж му отива да е едър с мускули,а не някоя щека,която е "на една плюнка живот"

Голям фен Аватара на TrustNobody
    FAT KIDS GET NO LOVE!

и аз харесвам релефа,да има плочки и очертани мускули,но да не е напомпан като некъв културист.
    we are rockstars.

Повече от фен
    На един мъж му отива да е едър с мускули,а не някоя щека,която е "на една плюнка живот" ................ тфа беше добре изказано но примерно момче 1:70 - 70кг го смятат за дебело така ли е ?

Супер фен Аватара на fatrat
    Сичко вика слабо,нацепено.Ама най-мразя момичета да не се поддържат.Точно тоя пич от форума е супер стегнат.Дори да нямаше плочки пак щеше да е напомпан!И на горния пост отговарям-Зависи от % подкожни мазнини

Честно казано НЕ! :P

Един мъж трябва да е висок и тежък(разбирайте го както искате :P )
    Моят мъж е с 25 см по-висок от мен и двойно на кг. А тия напомпани ком****сарчета(без да се обиждате) са за една друга категория девойки.
    Важното е да се чувствате добре в телата си
    п.п. Не си слагайте сами етикети. Живейте си спокойно живота и обичайте приятелите си!

на мен ми харесват слаби и с леки мусколи а не някви като мечки пфф слаб нормално с леки мусколи и висок .... :P

Повече от фен
    ama kolko godini si az sam na 15 i sam 170-70 mislq 4e sam s nadnormeno teglo ...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от 7227
    На един мъж му отива да е едър с мускули,а не някоя щека,която е "на една плюнка живот"
    напълно съгласна!

Голям фен
    да , харесвам пухкави, а не мъже които са с отпуснати шкембета!от слаби ми се гади особенно ако си облекат лепнатата розова тесника
    love is gone!

Град
    in the reality : )

Re: Харесвате ли по пълнички момчета ?

Цитирай Първоначално написано от kingkong23
    Също като онази тема за момичетата , е този път вие момичета кажете харесвате ли по пълнички момчетата ?
    НЕ
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    Lyon
    предпочитам по слаби момчета )) но съм харесвала и по пълни )
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Честно казано много рядко слабо момче може да ми направи впечатление.Говоря за слабо,например 16 години 50 кила.. за мен е смешно. Предпочитам пухкави момчета пред тези солетки,но за мен най-най си остават момчета като Valento,vaseto0o и wolfy86
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

По "пълнички" момчета трудно бих се загледала, но за сметка на това обожавам стегнати и оформени големи тела :P най-вече хубави ръце и гърди

п.п. wolfy86 е нагледен пример за перфектно тяло... даже ако не бях заета, до сега да съм се наредила на опашката му с обожателки

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не знам..Не ми се е случвало да се заглеждам в по-"пълничките" момчета..Всичко си зависи от него и от мен
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си