- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по пълнички момчета ?
Също като онази тема за момичетата , е този път вие момичета кажете харесвате ли по пълнички момчетата ?
Извинявайте че се включвам,пълните хора не се декласират от обществото...както каза колежката горе за всеки влак си има пътници,но и пълните хора имат нужда да испитат щастието да си влюбен.
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Първоначално написано от Valento
напълно си правв,но пълните въобще не са за менн
Живеем в свободна страна,всеки има право на избор !Първоначално написано от NewenaShakur
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Харесвам ги да .. и то много!!
Мога твърдо да заявя, че повечето пъти по - пухкавите ми привличат вниманието, отколкото по - слабичките!![]()
И под пухкави не разбирайте дебели, а онези, които имат хубаво очертани гърбове, големи (не напомпани!!) ръце, добро и здраво телосложение (без гадни плочки и очертани мускули) ..
.. охх ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не обичам и не харесвам слаби. Много рядко такъв тип би ми привлякъл вниманието. Не обичам пухкави. Харесвам големи, но стегнати.Обичам мускули, големи гърбове ;р
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Изобщо. Това е положението... Харесват ми слаби момчета, не кльощави. Харесват ми и релефните, не нацепени - т.е. плочки по корема, очертани бицепси, трицепси, но не напомпани.![]()
Много зависи от цялото телосложение. И с много слабо момче съм ходила, и с по-пухкавко. И двамата си ми харесваха много.
На един мъж му отива да е едър с мускули,а не някоя щека,която е "на една плюнка живот"![]()
FAT KIDS GET NO LOVE!
![]()
и аз харесвам релефа,да има плочки и очертани мускули,но да не е напомпан като некъв културист.
we are rockstars.
На един мъж му отива да е едър с мускули,а не някоя щека,която е "на една плюнка живот" ................ тфа беше добре изказано но примерно момче 1:70 - 70кг го смятат за дебело така ли е ?
Сичко вика слабо,нацепено.Ама най-мразя момичета да не се поддържат.Точно тоя пич от форума е супер стегнат.Дори да нямаше плочки пак щеше да е напомпан!И на горния пост отговарям-Зависи от % подкожни мазнини
Честно казано НЕ! :P
Един мъж трябва да е висок и тежък(разбирайте го както искате :P )
Моят мъж е с 25 см по-висок от мен и двойно на кг. А тия напомпани ком****сарчета(без да се обиждате) са за една друга категория девойки.
Важното е да се чувствате добре в телата си
п.п. Не си слагайте сами етикети. Живейте си спокойно живота и обичайте приятелите си!
на мен ми харесват слаби и с леки мусколи а не някви като мечки пфф слаб нормално с леки мусколи и висок ....![]()
![]()
:P
![]()
ama kolko godini si az sam na 15i sam 170-70
mislq 4e sam s nadnormeno teglo ...
напълно съгласна!Първоначално написано от 7227
да , харесвам пухкави, а не мъже които са с отпуснати шкембета!от слаби ми се гади особенно ако си облекат лепнатата розова тесника
love is gone!
НЕПървоначално написано от kingkong23
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
предпочитам по слаби момчета)) но съм харесвала и по пълни
)
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Честно казано много рядко слабо момче може да ми направи впечатление.Говоря за слабо,например 16 години 50 кила.. за мен е смешно. Предпочитам пухкави момчета пред тези солетки,но за мен най-най си остават момчета като Valento,vaseto0o и wolfy86![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Не знам..Не ми се е случвало да се заглеждам в по-"пълничките" момчета..Всичко си зависи от него и от мен![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥