.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Повече от фен Аватара на qsiii

да остана ли с тях ?

Здравейте! Много мислех преди да пиша, но не издържах. Та проблема са ми приятелите ... Всеки път когато им казвам, че трябва да чета или не мога да изляза, защото искам да подредя и да изчистя стаята ми , оставам с техния отговор " станала си голям зубър " . Като изляза с тях , вече не ми е както преди забавно . Само едно момче ме защитава, но той излиза с тях много рядко....
    Да се занимавам ли с тях или да ги игнорирам ?Кажете си мненито по въпроса, моля вии
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    еЕЕеей , не знаех, че като си подреждаш стаята, ставаш зубър Абе зависи, дълго време ли се държат така. Така както си го написала, ми се струва да ги игнорираш..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    По-добре не с занимавай с тях - както виждам въобще не са ти приятели..

ами от една две седмици се държат така

Град
    Dresden
    Не знам кой клас си, но ако си 11-12, по-добре им бий шута. Тези години са важни и трябва да се стегнеш! След като ти държат сметка всеки път като не искаш да излизаш с тях, значи не са свестни.

И при мен беше така.Просто разпределяй си по-добре задълженията.Можеш спокойно да отделяш и за тях време,и за ученето.Когато на мен ми казваха така,казвах като си науча ще излезна и един път излизам,един не.След това се научих по-добре да си разпределям времето.Сега и излизам и си уча,все пак не мисля,че успеха ми 5.63 за 11 клас е лош,като ако имах свястни даскали,можеше да бая по-висок.

оо тогава аз отдавна съм зубърка боже мой не си струва за тез пикли
    Не следвай път - върви, където няма път и остави следа !!! (:

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Защо да ги игнорираш?! Те просто искат да излизаш с тях, да ти е забавно и да си правите кефа заедно. Едва ли ти мислят лошото! А и не е редно да ги обвиняваш за успеха си. Тук сама си си виновна.
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Съгласна съм с предишния потребител..Не обвинявай тях,заради това,че ти е паднал успеха драстично..Тука наистина вината си е твоя..Ако си беше разпределила времето,успехът ти щеше да е добър..така,че...
    Разпредели си нещата така,че да можеш хем да си излизаш,хем след това да си учиш..
    Но все пак не мога да ти кажа дали да ги игнорираш или не..Ти си ги познаваш най-добре,но според мен преди да спреш да им обърнеш внимание - да излезеш веднъж-два пъти с тях..Да говориш с тях..Пък може да ти стане забавно с тях..
    А и след време да не съжаляваш,че няма с кого да излизаш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Тъмният силует в стаята ти
    Има приятели и приятели, тъй че имай си едно на ум. Сама си решавай дали да излизаш с тях или не. Забавното е че всички се подвеждате по т.нар. ви "приятели" а после охкате по форумите.. МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ !
    С празни за истината глави,
    Пълни само със лъжи
    Жалко стадо вървящо без цел....

Град
    Варна
    Ако са ти приятели от много време според мен трябва да пробваш да поговориш с тях и да им обясниш какво те тревожи.Ако пък са хоря,с които си се запознала отскоро мисля ,че не трябва да се притесняваш толкова много .Училището е донякъде по-важно от хора ,на които утре няма да им пука за теб.

Повече от фен Аватара на punksss
    Ем, говори с тях и ако продължават, ги зарежи!

До къде стигнахме?? Ако чистиш ставаш "зубър". Говори с тях и ако не променят отношеинието си към теб - значи не заслужаваш ТИ самата за излизаш с такива хора. Та те не те уважават. Вярно е че искат да излизате заедно и да се забавлявате, но щом си казала че имаш работа би трябвало да уважат решението ти. Все пак поговори с тях и реши какво ще правиш.
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

Хей защо не поговориш с тях и не им обясниш как се чувстваш в тяхната компания? Ако сле разговора продължат така да се държат ги забрави, явно си на по-голямо ниво от тях! А защо не излезеш и само с това момче, което рядко излизало? Може би и то се чувства като теб? Намери си компания, в която да ти е приятно и да има сходство между характерите! Успех!
    And so the lion fell in love with the lamb.
    -What a stupid lamb.
    -What a sick masochistic lion...

Многоо ви благодаря

Зарежи ги! Имах подобен проблем с СТАРАТА се компания. Бях болен 1-2 седмици , после не излизах щото бше студено и ми беше по-добре на топло вкъщи пред компа. И те почнаха зубар ала-бала, кат излезна с тях те се забиват на едно псевдо кафене и стоят там 3-4 часа без да праят нищо. Спрях да излизам с тях , почнах с дрга компания и ся ми е 10х по-забавно ...
    ... кой пръст да ти покажа ?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ще ти кажа само едно:не си проваляй живота,заради еди-кой си.Гледай си своите работи,на когото не му харесва-режи.Не ти трябват приятели,които не те ценят .

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от BlackRose7
    До къде стигнахме?? Ако чистиш ставаш "зубър". Говори с тях и ако не променят отношеинието си към теб - значи не заслужаваш ТИ самата за излизаш с такива хора. Та те не те уважават. Вярно е че искат да излизате заедно и да се забавлявате, но щом си казала че имаш работа би трябвало да уважат решението ти. Все пак поговори с тях и реши какво ще правиш.
    Съгласна съм!

Цитирай Първоначално написано от DoctorMouse
    Зарежи ги! Имах подобен проблем с СТАРАТА се компания. Бях болен 1-2 седмици , после не излизах щото бше студено и ми беше по-добре на топло вкъщи пред компа. И те почнаха зубар ала-бала, кат излезна с тях те се забиват на едно псевдо кафене и стоят там 3-4 часа без да праят нищо. Спрях да излизам с тях , почнах с дрга компания и ся ми е 10х по-забавно ...
    охх, поне не съм била единствена

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ъ,и аз за повечето пикли в моя град съм "книжен плъх",защото чета книги о.О зарязвай ги,такива хора не си струват .. все пак трябват и такива,дето да чистят улиците
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си