- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безнадеждната ми любов..
Отдавна ми се върти в главата въпросът: "Защо трябва аз да страдам, заради въпросното момче?"..Прочетох доста статии и видях, че голям % от хората имат подобен на моя проблем..Е..Хора, размислете просто...Щом той ви отблъска, значи не е достатъчно подходящ за вас и когато една възможност бъде отхвърлена, то тя води до друга много по-добра от предишната! Имайте това в предвид..Не трябва да се затормозявате, по този ужасен начин, само заради едно момче! Да не би да е свършил света? Да не би това да е последното ви влюбване? Да не би да няма други толкова ''превъзходни'' момчета? Напротив, има, има и то навсякъде около вас, но още не сте го открили..И когато ви кажат, че въпросният господинчо е зает или не ви харесва, или се "зарибява" с някое друго момиченце, не се впрягайте толкова много..Просто се усмихнете и си кажете, че това е за ваше добро, изхвърлете този тежък товар от раменете си..За всяко разочарование си има причина! Не се разочаровайте още от първото влюбване..Мислете от друг ъгъл на нещата..Но в никакъв случай не намразвайте момчето, ако преди да си признаете чувствата и той ви е отхвърлил сте били в страхотни взаимоотношение..Може би той иска от вас да сте само приятели? Може би той е вашата сродна душа? Толкова много въпроси, а толкова малко отговори, почти никакви...
Такъв беше и моят случай момчето мечта за мен, пак е тръгнал с бившата си приятелка, а преди това правеше опити да завладее моето сърце..Поговорих с една приятелка ии тя всъщност ми каза да не си правя глупави илюзии и празни надежди..Първоначално ми стана много сдухано, но после се усмихнах и си казах поне нека те да са щастливи..Щом не ни е било писано заедно, значи друг стойностен човек ще завладее сърцето ми..Всъщност дори и не се сърдя на този въпросен човек..Не мога да отрека, че нямам вече никакви чувства, напротив точно обратното, но си запазихме приятелството, което за мен е много по-важно отколкото да тръгна да си развалям взаимоотношенията..Радвам се, че прозрях истината, направете го и вие!
Навън ви очаква един слънчев ден, с много приятни изненади и кой знае може би някой, за които ще си струва да вложите всичките си мисли и чувства!!!![]()
life is life na na na nana
Хаха и аз съм в абсолютно същата ситуация сега!!!Тъпото лято, винаги ми разваля всичко.
Моята история обаче, започна преди 3год., завладя ми сърцето и миналата седмица, когато пак го видях..хах познах кво.![]()
Но се появи едно момиче, което ми го отмъкна под носа.Беше вече късно да предприема нещо.Така е и до ден днешен.Само,че аз продължавам да се самоизмъчвам и изобщо не мога да мисля като теб, авторке.Просто не мога.Затова сега си "плащам".
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Оххх авторке колко си права, но се изисква толкова силна воля, за да продължиш напред...
Желание ни трябва .. но не всички искаме да продължим напред ! Когато някой завладее ума и сърцето , то никой не иска да го испусне и продължаваме да се борим МОЖЕ БИ за една изгубена кауза
Don`t guve a fuck ! xaxa
Авторке, браво, че си озънала тези неща! Права си за всичко, което си написала, но наистина най-трудното е да си дадеш воля и да продължиш напред. Трудно, но не непостижимо,нали?![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Трудно, но постижимо бих казала! С общи усилия, мои и на приятелките ми, продължавам напред! Все пак животът не е свършил, заради едното момче! Толкова много имаме да изживяваме занапред, че това е една малка искрица в нашия живот... Трябва да се мисли позитивно и да гледаме напред! Нима принцът не е там отсреща на другия бряг и не чака да прекосиш дървеният и пропаднал мост, та да може след това заедно по зелената поляна боси да вървите? За всеки има по един такъв принц и единствено от нас самите зависи кога ще прекосим дадения мост, та да се докоснем до истинското щастие!![]()
Надеждата е най-големия враг в такива ситуации...
Авторке, мислим еднакво![]()
СПАСЕНИЕ бих казала! Спасение дебне отвсякъде!!!!!!!!!!!![]()
Kikiche, възхищавам ти се на начина на мислене! Много малко хора разсъждават като теб, аз самата съм си доста отмъстителнаИ все пак, това че има такива позитивни и свестни хора може само да ме радва.
![]()
Всеки човек вижда това,което иска да види... Казали са хората! Гледай от позитивното, защото ако е обратното единствено ти губиш... И смисъл в отмъщенията няма, защото всичко се връща рано или късно! Така че като той изпадне в същото положение, ей това ще му е възмездието!![]()