.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

искам го но е неловко

да започна от начало..вярайте ми скучноо е не се смейте ;дд . Аз съм момиче на 14 и още не съм се целувала.Въпросът ми не е за целувките ее да малко ме е страх да не улигавя партниора си .. :dd имала съм гадже - детински колко щеш .. но истинска не!И си мислех че първата ще е с някой колко мен а той взе че на 17..мм да харесвам го искам го ...и той също..но има друга тя пречи ноо горе долу става та човека ми даже работи няма много свободно време а като се видим незнаем какво да си кажем .. само какво правиш и общи работи .. а по скайп ме пита дали искаме да сме заедно и ако това стане трябва да има и секссс изтръпнах.. та ето въпроса ; 1во-в положение няма как да му го кажа но го искам какво да му кажа и да налитам ли първо аз защото го гледам и неиздържам... и 2ро-малка ли съм ако тръгна с него мине се една година стана на 15 и правим секс... и ако го направим каква трябва да съм....

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Щом ти е поставил, като условие секса за вашата връзка, мислиш ли, че този младеж ще те чака 1 година ?
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

ммм

ммм обедена съм но това няма значение 14-15 все едно и също .. но малka ли съm

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Малка си и не мисля, че може да си убедена в намеренията на този човек. Хората познават някой с години и той накрая излиза ..... , а ти си убедена, кое те кара да си толкова сигурна, ако не е тайна ?
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Не се притеснявай някои почват и от по-малки...

Иначе по темата направо си избирай друг...

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Ние ли трябва да ти кажем дали си готова за секс ? ЕМ ЯВНО НЕ СИ ! след 1 год пак си задай въпроса

Щом ти поставя условия това какво трябва да значи ?
    И ми се струва,че не си готова още за секс ,най-добре поизчакай още някоя година.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от hgfh
    Щом ти поставя условия това какво трябва да значи ?
    И ми се струва,че не си готова още за секс ,най-добре поизчакай още някоя година.
    +1

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Ти казваш, че не знаеш как да се целуваш, а вече за секс мислиш?! Ами не, определено не си готова.. Имам чувството, че не го приемаш за нещо особено..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    По-добре намери някой на твоята възраст. Този човек искам само секс от теб.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на sasha_90
    Струва ми се,че възприемаш сексът като някакво задължение,а не трябва.Готов е този,който иска да прави секс не защото така са му казали,а защото сам го е почувствал.Когато започнеш да водиш полов живот трябва да си запозната с много неща,за които очевидно си нямаш и ни най-малка представа.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    още от началото ти е казъл,че иска секс,ако не си готова,недей го прави,а колкото до целуването,остави нещата да се случат и не му казяай,че не можеш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Той ти е казал, че ако се получи нещо трябва да правиш секс с него?
    Намери си някой като за тебе.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Щом ти е поставил, като условие секса за вашата връзка, мислиш ли, че този младеж ще те чака 1 година ?
    уместен въпрос

mislq 4e trqbva da se zamita6 dali iska6 da byde6 s tova mom4e , dali toi ti vdyva doverie i sigurnost a ne prosto da go polzva6 za opitno zai4e ili tirbu6on... ;]]] celuvkata 6te si doide s vremeto i 6te mn mn po prekrasna ako ne6tata ne sa prresileni. A otnosno vryzkata s tova mom4e ..... az podkrepqm 4ast ot komentarite po gore >> Misli6 li 4e toi e 4ovek pri polojenie 4e ti e postavil uslovie i dali 6te te 4aka godina ???

Щом питаш, значи си малка...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    щом има наглостта да ти каже, че трябва да правите секс това значи, че те харесва визуално иска да те вкара в леглото и после да ти бие дуспата ... от "готините" в класа ли е ? не се занимавай с него!!!

Град
    Тъмният силует в стаята ти
    Naah
    То на вашата възраст любовта има само задник... xDxD
    Бре хормони - бре чудо ! xD
    А човека си иска и той xD ма щом още веднага ти е споменал за секс - яснооо. ( Ох миличко, колко те обичкам, искаш ли да спиш с мен... Не... ем ай чупката xD )
    С празни за истината глави,
    Пълни само със лъжи
    Жалко стадо вървящо без цел....

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ще кажа само очевидното.
    1. Ти си на 14 и не си се целувала и не си имала сериозна връзка. => НЕ си готова за секс.
    2. Баткото, който си си харесала ти е казал, че иска секс. => НЕ е склонен да чака една година.

мисля, че разбра на къде бия...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

иска само това и едва ли си единствената от която го иска,той трябва да те изчака когато си готова тогава,недей да правиш нещо само за да мо угодиш...ще допуснеш грешка

Мега фен Аватара на teenems
    секс на 14-15 wtf ?
    това плейбойче само това иска от теб ,нищо друго
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на Gllory
    Не не не не не .. как може още да не си го правила ;о на 14 си доста голяма вече.. .. лелеее срам и позорр .. бързо отивай и кажи на момчето.. че искаш още днес

Ти си на 14 бе момиче, осъзнай се ..луда ли си .. Не гледай от твоите съученички които са се прое**ли на по 13 и вече са к***и ....

Пък това момче мислиш, че ще те чака точно теб 1 година .. хаха ..ако има истински чувства към теб няма да ти каже че ако стане нещо ..тряябва да става и друго нещо ..... Една седмица ще бъдете заедно хахх ..ти няма да му пуснеш и ще те зареже ... или ти ще му пуснеш и той отново ще те зареже, защото само си търси и ти ще си поредната малка глупачка (съжалявам ако те убиждам) която ще си мисли че мнооого я обичат и е готова на 14 са сексс.
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

мм дааа разбрах но вие не ме разбрахте .. Цулувала съм се би даже и със него вече секи денн даже и ходиме вече ... а за секса хмм направихмее гоо бешеее мноооооооогоооо хубаво.. не бе базикам се за секса D:

Guest
    Вие хора и побърканото ви ежедневие. Щом ти поставя за УСЛОВИЕ да правиш секс с него и ти нямаш нищо против, тогава бъди с него. Ако имаш против УСЛОВИЕТО му не бъди с него. Не е толкова трудно.

Re: искам го но е неловко

Цитирай Първоначално написано от fashion96
    да започна от начало..вярайте ми скучноо е не се смейте ;дд . Аз съм момиче на 14 и още не съм се целувала.Въпросът ми не е за целувките ее да малко ме е страх да не улигавя партниора си .. :dd имала съм гадже - детински колко щеш .. но истинска не!И си мислех че първата ще е с някой колко мен а той взе че на 17..мм да харесвам го искам го ...и той също..но има друга тя пречи ноо горе долу става та човека ми даже работи няма много свободно време а като се видим незнаем какво да си кажем .. само какво правиш и общи работи .. а по скайп ме пита дали искаме да сме заедно и ако това стане трябва да има и секссс изтръпнах.. та ето въпроса ; 1во-в положение няма как да му го кажа но го искам какво да му кажа и да налитам ли първо аз защото го гледам и неиздържам... и 2ро-малка ли съм ако тръгна с него мине се една година стана на 15 и правим секс... и ако го направим каква трябва да съм....
    Явно другата не му пуска и за това се е насочил към теб - малка си, наивна си, изпитваш симпатии... Той просто иска секс, а не сериозно обвързване, любов и т.н., което искаш ти... Моя съвет - тегли му една и да не ти пука, той не е за теб
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си