- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам го но е неловко
Изчакай за секса, но за целуването мога да ти кажа само едно - 99% от момичетата се научават да се целуват с език от други момичета. Не е извратено и приятелките ти няма просто да ти кажат "ми няма", зщото и тях някой ги е научил. НЕ му казвай, че не можеш да се целуваш!!! Бъди подговена и когато го видиш, не му налитай, а просто го прегърни и го целуни. Успех!![]()
Хаха той направо ти поставя условие, ако искаш да си с него - трябва да правиш секс с него.Според мен не е правилно и едва ли има кой зане какви чувства към теб.Моето мнение е, че всичко си идва с времето и нещата се нареждат сами, такива уговорени неща не ми допадат особено.А колкото до целувката, ако се притесняваш изчакай той да те целуне.
1во - УНИКАЛНО ГРОЗНО НАПИСАН ПОСТ!!!!
2ро- Няма шанс да те чака 1 година ,за да правите секс...
3то-Прекалено малка си за него.Естествено,че няма да имате общи теми и интереси 3 години разлика не са никак малко ,дори и да е недорасал за възрастта си....
4то-Момчетата на тази възраст яко ги тресат хормоните и много от тях мислят само как да "приземят самолета в хангара" (ако разбра метафората )
--------------------------------------------------------
BlueFace, ти си на 20 или повече, нали? Ами много ясно, че не е готова за секс, ама ти сериозно ли се замисляш за възможността той да я чака 1 година, тези връзки са кратки, и месец може да не издържат.
Според мен колкото и да те харесва, ще те чака около 1 месец да му пуснеш, НО ако ако чувствата му се задълбочат, ще те чака колкото ти трябва...![]()
Поредната простотияПървоначално написано от fashion96
Абе къде живееш,в кой свят?
Зна4и на живо няма какво да си кажете,има приятелка,намеква ти за секс,харесва те,оба4е само в скайп...И ти на 14 си загоряла за секс така ли? Само гледай да не го олигавиш,че и секс няма да иска да прави с теб.![]()
![]()
![]()