- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам..
здравейте
искам да се допитам до вас за нещо което не мога да реша сам
значи има едно момиченце на 13 г което много ме харесва и иска да излезем
на мен също ми харесва ... но ето го и проблема
аз съм на 17
тя на 13
и тук се появява морала ми...
абе.. струва ми се малко честно казано "п***филско"
нз дали е правилно
има една случка която си спомням с братовчедчето ми което беше на 12 и беше ходило с един на 17 и след това тя имаше мн проблеми с техните ама много
наказания ала бала
и беше девствена,но изглежда онзи се е възползвал и ..
какво да правя?
не искам да нараня момиченцето или да изляза като ..***
Щом и двамата го искате няма проблем. Макар, че на 13 години мацката нищо си не разбира и връзката няма да продължи дълго, но това не пречи да се изкефите за малко![]()
![]()
![]()
![]()
Жена с пари е като луд с картечница.....
На твое място и аз щях да се чувтвам такане виждам проблем да излезете и да се забавлявате завдно , ама да не почнеш да я караш да прави някой работи
![]()
![]()
![]()
Излезте, опознайте се, не виждам какъв е проблема. Айде успех![]()
Ама тя наистина ли ти харесва? Обаче продължаваш да я наричаш момиченце. Явно осъзнаваш, че е грешно, но това не ти пречи. Просто приеми, че си падаш по доста по-малки от теб.
П.п. Лично мнение - нямаш работа с нея. Осбен ако половите ти белези не твърдят друго...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Много съм съгласна !!!Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Big or small, lies are lies!
Вие си решавате какво да правите..
Може да излезете,да се позабавлявате..Дори и да започнете някоя връзка,тя няма да е задълго..Така,че решавай
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не мисля ,че щеше да е проблем,ако тя беше на 16-17 ти на 20-21,но тя е на 13 все още е дете....не се занимавай с нея.
Вие сами си преценявате какво да правите. Разликата ви не е голяма, но имай предвид, че дори да започнете връзка тя едва ли ще просъществува дълго. Момичето е малко - само на 13 е и още не знае какво иска от живота. Секса не е задължителен - той си е в зависимост от вашите желания и разбирания. И все пак ако чувствата ви са взаимни поговорете - потитай я дали ще има проблем ако сте заедно
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
абе пробвайте
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Браво поне имаш акъл !! Много на твоята възраст даже не биха се замислили ,че тръгват с толкова малко момиче. Според мен няма смисъл ясно е как разсъждава едно момиче на 13.. замисли се ти на тази възраст не си ли разсъждавал доста по-различно от сега ? Аз лично мисля, че нищо няма да излезе.. но вие си знаете. Успех.
майка ми и баща ми имат 10 години разликаспоко
+ съгласна съмПървоначално написано от anonimchetou
Поздравления , че се замисляш върху това..
Не е проблем,освен ако не искаш да я нараниш.Виждам,че не искаш.Какво чакаш тогава?
апфф .. и аз съм на 13 ии съм влюбена в 17 годишеенн .. уникално гадно чувствоо .
Има момичета на 13,които не са момиченца , а са по-зрели за възрастта си ! Прецени ти дали тя е такава и реши дали наистина искаш да тръгнеш с нея ! Аз ти предлагам да опиташ !!Пък каквото стане ..
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
И мойте са така...ама са се запознали по късно,едвал ии твойте са се запознали на 5 и 15...Първоначално написано от mlakniwe2
Та,трябва само да си решиш,хубаво е че съвеста ти се обажда,но това зависи и от момичето.Ние не я познаваме какво иска ти трябва да знаеш.Ако смяташ че тв не е от тея дето искат просто да се хвалят и да се правят на големи,е тогава не мисля че има някакъв проблем.Естествено не смятам че връзката ви ще продължи дълго,ти си знаеш...а за с*кс да не говорим,едвали ти съмия ще искаш...
Всичко това ти го казвам с опцията че съм на 17 и преди няколко месеца се запознах с една 13 годишна което точно това искаше,да я на*ба и да се хвали на приятелките си...и аз като тебе ми беше гузно само като искаше да излезнем пък като разбрах и за тва...Та както казах,зависи от момичето,прецени си сам![]()
>>DjBelev<<
Батка глеи сега,имам познат дето е на 19 год и ходи с 13(вече 14)годишна и то от доста време.Та моя савет е опитваи нищо негубиш,а момичетата колко нас(и аз сам на 16) се занимават с 20-25 годишни(може и по малки) това е моето впечетление от лично мнение.Та опитаи иначе ще съжеляваш,поне според мен!
Сериозно ли си на 17? С тоя правопис...![]()
по темата: Ако искате да сте заедно, що не?
Ако мислиш, че връзката ви ще бъде по-дълга от 2 седмици де. ;д Повечето 13 годишни не се задържат много дълго при един човек.
п.п. Лично мнение.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ами така след като познавам момичето ми се струва леко срамежливо нормално на 13 е пък и сиг ще съм и първото гадже![]()
относно се**са само като си помисля ...ддз тя е все още как да кажа малка въобще не си представям да прая с**кс с нея
не неискам да нараня момичето
по горе някой беше писал че съм харесвал по малки момичета... е какво да направя че все такива ми се "лепят"и то на 13-14-15години
мда разбирам да бях на 20 тя на 16 примерно по става ама в тоя момент ..да ходя с 13г пък и след 2-3 месеца прая 18
саша какво чакам ли ? вземат ме помисля хората за някав **** след като ходя с 13 годишни
гадната съвест ей това ми пречи
иначе момичето е хубаво бих искал да пробам с него и съм сиг че ще е по дълга връзката просто защото ще съм и първия и ще изживее някой неща които до сега не е (нямам в предвид се**а)
Моето мнение е, че момичетата винаги търсят някой по-голям от тях. Аз съм момче и ми е трудно да си намеря моя наборка, даже ми се е случвало да ме зарежат заради по-голям. Батковците имат пари имат и коли и мотори... какво друго би искало момиче? Нека не говорим за любов и чувства, защото вече това са празни приказки...
Ууухаа.. а защо не му дадеш повод да се зарадва като излезеш с него? Сигурен съм, че ще го направиш щастлив. Пък и ще разказва някой ден![]()
Щом е на 13, вече знае какво прави. А ти явно си свестен и няма да се възползваш от нея. Имам една приятелка на 14, която ходи с един на 18, и него го познавам и си е свестен човекът. Тези връзки не продължават дълго, но на тази вързраст за какво са ти дълги и сериозни връзки?!? И аз така миналата година, като бях на 12, тръгнах с един на 17, но още на 3тия ден ме фана шубето от разликата в годините, ама и той беше доста свестен и добър човек... а тва, че съм неповторима пъзла, е отделен въпрос![]()
Евала ти правя за факта, че мислиш за последствията и какво биха казали родителите и.Похвално е наистина, но лично за мен няма смисъл да се занимаваш с нея.Попринцип 4 години не са много, но точно на тази възраст са си доста.А и тя е на 13, разсъждава по много по- различен начин от теб.Начина ви на мислене е коренно различен. Не е добре да ти разбият сърцето още от малка и то да го направи " батко ". Все пак вие си решавате, но помисли добре.
Грешно мислиш и не поставяй момичетата под общ знаменател.За мен парите и колата не са водеш фактор.Интересува ме характера на човеа срещу мен.Не обичам връзки с големи разлики, ако си чел предната ми тема, в която обяснявам как имам увлечение към момче 5 години по-голямо от мен и той също има чувства към мен и попитах дали е правилно и дали връзката би имала бъдеще.Първоначално написано от newman
Това, че ти си попадал само на такива момичета, не значи че всички са такива.И все пак късмет, дано за напред срещнеш човек, с когото да си истински щастлив и да си такъв, какъвто си.![]()