.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен Аватара на IfeTyy

Отново херпес...

Здравейте! Искам да ви попитам някой дали е пробвал следния начин за лекуване на херпес и ако да дали наистина помага. Та начинът е да държиш мокро пакатче чай на мястото. Вече половин час го правя и ми е добре, но ме е страх да го махна Редовно ми излизат херпеси. Мразя ги! Мразя ги от дъното на душата си... миналата година ми излязоха 5 наведнъж - колко яко.. А сега цяла зима нищо, а на 30 юли в средата на лятото - херпес
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Има специални пастички, продават се по аптеките. Препоръчвам ти да опиташ с тях

Цитирай Първоначално написано от MissDeadly
    Има специални пастички, продават се по аптеките. Препоръчвам ти да опиташ с тях
    да знам, дори си купих и намаза, но нали казвам че имам опит и тези кремчета за облекчение на болката и сърбежа, а аз искам да изчезне и затова се чудя дали това с чая помага или да се мажа..

SK0RP10N
    Guest
    Аз какво правя: още щом усетя, че тръгва да ми излиза херпес (подуване и втърдяване като болезнено и сърбящо топче в устната), веднага го намазвам с паста за зъби.Тя изсушава горния слой на кожата, като това убива херпеса и така за 1-2 дена с редовно мацване, проблемът е решен

да ви каза ли седях 2 часа със пакетче от чай на устната инаистина се прибра, но реших че няма да издаржа тка цял ден и го намазах с крема. естествено в момента се подува пак ии става на топчета.. следователно има някакъв ефект с това от чая, ако някой има нервите да си го държи цял ден на устата да знае, че все пак ще му помогне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си