- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Между момче и момиче
Здравейте ! Бих искала да ви попитам какви въпроси могат да се задават м/у момче и момиче когато са на среща ? На какви теми може да се говори .. ?
П.П-Възможно е темата да се повтаря и за това ако е така предварително се извинявам и ако може да пуснете линк към другата тема,ако има такава !! Прецених,че е най-подходяща за раздела "любов", но не съм абсолютно сигурна !!
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Каквито ти хрумне и каквито са ви интерсни.Разбери той за какви теми обича да говори ,какво му е интерсно......но 100% обича да говори за коли , мотори и мач.Можеш да направиш примерно у вас вечеря някой път и да го поканиш,за да е в домашна обстановка.Няма да се притеснявате толко ,така и ще се поопознаете по -лесно и бързо.
Първоначално написано от mincheto
Добра идея,но не съм много наясно със мачовете,колите и моторите,но бих се опитала да разбера нещо за тях-заради него ( е,и за себе си,че съм пълна скръб в тази област) .. Но незнам откъде мога да разбера повече за колите и обикновенно по кой канал дават мачове !?!
![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
за интереси,хобита,мусика,фил и,каквото ви падне
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ringtv -мачове ...
иначе то и аз много не ги знам тия програми,a и zonasport . Или се поразрови в нета малко за колите...
Но мисля,че за вечерята в къщи е добра обстановка.![]()
Благодаря за идеите ! Другото което е като си "говоря" с момче,което харесвам се стъписвам и забравям всичко и седа като пън и мълча,а иначе съм общителна и обичам да приказвам с хора които познавам добре,само тогава мога да си побъбря малко повечко![]()
Спокойно ще му свикнешза сефте винаги е страшно
![]()
О стига бе, това е долнопробно. Когато той ти заговори за гримове и прически, говори му ти за горивни филтри и коли. Намерете ОБЩИ теми за разговор!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да,честно казано е смешно да говориш за неща,които не разбираш.Най-много да изтърсиш някоя простотия и на него да му стане ясно колко си "заинтересувана" от товаНаистина трябва да намерите общи теми за разговор да го питаш има ли хобита,да се поинтересуваш от нещо ама не да разпитваш прекалено,а и в крайна сметка няма само ти да говориш а и той и без да се усетиш разговора ще си потръгне
![]()
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
Момиче като ми заговори за неща, които видимо не разбира ми иде да я изпъкам с бухалката...По-добре го попитай за някоя тема, която той харесва отколкото да гледаш мачове и после да говориш глупости.
В общи линии имам предвид, че въпрос от рода на "Левски биха ли вчера" е много по-подходящ отколкото изказване от рода на "Левски играха добре, ама не я ритаха напреде тая топка.Трябва да я пращат в другото поле, пък те само си подават"..
Последното ми се е случвало..
Питай го за коли,питай го за мачове, но не се прави на разбирач.Смешно е.
Няма смисъл да мислиш предварително какво да кажеш.Просто на момента каквото ви е интересно започвате да го коментирате.Това може да е за филми,преживявания,за времето,...
По смахнат въпрос не съм виждал... Ще го питаш това което те интересува за него. Както си говориш с приятелките и приятелите така и на срещата, не е по различно.
Жена с пари е като луд с картечница.....
Питай го:"Знаеш ли, че Bugatti отново е най-бързата кола в серийно производство?Вече вдига 440км/ч, като достигне максималната си скорост гори по 1,7 галона в минута, радиаторите ще смукват въздух от 4 тона на час, също има нови гуми(един чифт струва 20 000 паунда)...А знаеш ли, че също е на много достъпна цена от 1,6млн. паунда?"
Е такива работи, предполагам ше са интересни![]()
Момичето,което предложи авторката да говори за футбол,коли и мотори да се е замисляла,че някои момчета не обичат подобни неща?!
Знаеш ли,колко много момчета познавам,които НЕНАВИЖДАТ футбола,а колите и моторите са им доста безинтересни ...
Авторке,говорете си за общи неща - хобита,любима музика,филми (както казаха преди мен) ... А и в крайна сметка няма само ти да му задаваш въпроси,така че спокойно.Забележи,на какви теми обича да говори и гледай да се въртиш около тях и всичко ще е наред.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ами честно да ти кажа имам братовчетка която гледаше мачове от фифа,убожава мотори,а е и много свестна.Широко скроен човек е за каквото и да заговориш с нея почти за всичко може да ти отговори адекватно.Първоначално написано от 3oPuTy
По темата:
Авторке незнам защо се притесняваш,предполагам,че часта с въпросите се пада на момчетата по-често,това е нещо коет разбрах в този форум,ако 1 момче неможе да потдържа разговора зн тря да е бая зле.Не че аз мога де![]()
![]()
![]()
![]()
Моят съвет е да гледате някой филм заедно (романтична комедия, да не е някой извратен) и да го коментирате. Може също така и музика, но просто не закачайте мъжа по болната му тема - футбола. Жените могат, без да подозират, да загубят този, за когото са се борили с един тъп въпрос към цесекар (примерно) - ти обожаваш Левски, нали? Или да казват колко велик клуб е Реал Мадрид, пък ти искаш да им повръщаш отгоре. Затова - не гонете дивото. Коментирайте там, където разбирате, никой не разбира от всичко. Все едно някоя да тръгне да ми прави любовни поеми със знаци от химията![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Няма смисъл да мислиш предварително какво трябва да кажеш или попиташ. Нещата просто се случват. Говорете за себе си, опознайте се, тогава ще намерите и общи теми. Не се мъчи да започваш разговор на тема, която е много далеч от теб, защото си личи и е смешно. И най-вече бъди себе си.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Виж какво ще ти предложа:
Ако излизате за първи път само двамата започни някаква обща тема(музика, хобита, спорт/ако спортуваш нещо или се интересуваш/, филми, вицове, тв... ). Музиката примерно. Ако там нямате общи интереси или не намирате повече какво да обсъждате, започни да го питаш за хобитата му или за някоя от другите гореспоменати теми.
Като се сближите започнете по личните теми. Нямам предвид да го питаш за бившите му гаджета или нещо такова, а просто да не говорите за толкова общи неща. Споделяй му, ако и той ти споделя... е супер.![]()
![]()
п.п. В никакъв случай не наизустявай някакви работи от интернет само, за да го впечатлиш. (Друг е въпроса, че може и да не се интересува наизустената от теб тема)
п.п.п. БЪДИ СЕБЕ СИ!!! ВИНАГИ!!![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ако момчето наистина те харесва, сам ще се погрижи да поддържа разговора жив. По-хубаво не започвай да говориш за футбол и коли, защото шанса да допуснеш някой гаф, е наистина голям. Говорете си за общи теми, в които и ти си наясно с нещата.
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
говори за бързи и яростни,не е зле да го и гледаш,но тоя филм всички го обичат,мога да ти предложа и други ама се отклонявам от темата веченещата идват от самосебеси,ако толкова се спичаш яж една активия...споко,не се притеснявай,едва ли ще те изляде,(макар че честно казано ако аз някой ден изляза на среща с момче,темата за спорта и колите трябва да е моя
)
Най- тъпото нещо, което чух. Да започнеш да гледаш мачове и специално за коли и мотори за да може да има за какво да си говорите. Тъпо,тъпо, тъпо. Не се шашкай толкова няма само ти да задаваш въпроси, а пък и ти може от вас да си намислиш нещо, дадени въпроси, теми и на него да не са му твърде интересни или да отговаря така, че да няма начин да продължиш с тази тема. Започваш да говориш за каквото ти хрумне.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Определено не говори за коли. Нито за мачове! Виж, попитай го нещо по-общо, след това ще задълбочите разговорите и така. Какви приятели има, какво търси у хората, има ли според него човеци сред хората. Лесно е. Ако си допаднете, ще те гледа в очите и няма да има никаква нужда от думи. При мен бе така. Момичето не искаше да я питам нищо.
...
абе много сте ми страмни тия момичета .... брей брей аз на подобна среща не млъквам а те даже питат кво да говорят ... имам предвид аз само занимавам момичета а вие питате как да го занимавате ако той не обелва дума е здухльооооПървоначално написано от crazybebe
![]()
Спокойно, няма начин толкова тъпа тема да се повтори.Първоначално написано от crazybebe
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Каквото се сетиш. Говори на вскякакви теми, които са ти на ума и избягвай неприятните за другия.