.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    То ще си дойде от самосебе си

ако искаш да го изиграеш като на сценка - давай, питай я за музика филми и такива глупости ... ако ли не просто я попитаи да ти разкаже за живота си и следователно ти за твоя (проблеми, успехи, разочарования ... ) но не се задълбочавайте много освен ако не виждаш, че на 100 % можеш да й имаш пълно доверие - все пак е 1 среща

П.П. говорех в мъжки род а автора мисля,че беше жена.Ако е така извинявам се, ако ли не проблем няма

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от drakon44
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

Знаеш ли,колко много момчета познавам,които НЕНАВИЖДАТ футбола,а колите и моторите са им доста безинтересни ...
    Ами честно да ти кажа имам братовчетка която гледаше мачове от фифа,убожава мотори,а е и много свестна.Широко скроен човек е за каквото и да заговориш с нея почти за всичко може да ти отговори адекватно.
    По темата:
    Авторке незнам защо се притесняваш,предполагам,че часта с въпросите се пада на момчетата по-често,това е нещо коет разбрах в този форум,ако 1 момче неможе да потдържа разговора зн тря да е бая зле.Не че аз мога де
    А какво общо има братовчедка ти с това,че има МОМЧЕТА,които не харесват футбола и т.н.?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Некоа, ако почне да ми говори за коли.... ша и отвора капака, да вида какво не е наред.

Щом си момиче... твойта е лесна, не трее ти пука. Той е момче, той треа са притесняа за какво да ти говори.
    Temet Nosce

벨야카

Ооо.. Боже защо чакате всичко на готово ??! Как може да питаш нас какво да се питате.. Ти ако поне малко имаш представа за човека пред теб ще знаеш какво да попиташ или просто питай,опознавай.. Кво да ти кажем конкретни въпроси и да св водиш по тях ли.. пфф..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си