- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви , помогнете ми !!!!!
Така , харесала съм си едно момче , което не е от моя град ( това не е проблем де ) , а МНОГО , МНОГО го харесвам .. срам ме е да му пиша в скайп и във фейсбук .. моля ви дайте ми някакъв съвет как да го накарам да ми обърне внимание и може би нещо повече... Отчаяна съм , като му погледна скайпа и е online тръгвам да му пиша и се отказвам..
Искам да го забия някак си , но просто незнам как това може да стане по скайп!!! Моля ви , кажете ми как да действам..![]()
Пиши му... освен ако не владееш телепатия.
А колкото до завиването, не знам, не съм чувал за онлайн одеяла все още.
Че то ако ти е трудно да му пишеш, чрез скайп, SMS-и или други начини за писменна комуникация, не зная какво ще правиш когато един ден се срещнете очи в очи?!?! Пиши му - няма да те изяде по кабела я...
Точно, кратко, ясно.Първоначално написано от doomkillerr
^^^
Бургас <3
дай повече инфо .. ти от къде си, той от къде е![]()
каква е причината, че неможеш да му пишеш по скайп .. та то ако там не можеш какво ще стане, ако се видите очи в очи .. както казаха по-горе![]()
![]()
.. пиши му по скайпа, [обикновенни неща, а не директно ` Луда съм по теб `
] .. ти от къде му знаеш сайпа, facebooka, да не сте имали някакви контакти - разкажи малко за вас
![]()
![]()
awerw♥
Безразличие.....
То действа най-добре.
Така ще почн да те преследва....
Не не .. безразличие не мисля че ще помогне, като види че тя не му обръща внимание той пък въобще ще я забрави ..![]()
Така че .. пиши му в скайп или фейсбук, питай го как е, какво прави..
Трябва да се забавлявате .. намери някоя интерестна и забавна тема за която можете да си пишете, примерно някоя забавна случка? Или нещо за което можеш да се сетиш на момента..
Късмет!![]()
Бургас
![]()
много ви благодаря , че ми давате съвети ..
А sapphire5 ...значии :Д .. случайно го намерих във Фейсбук , потърсих му скайп .. той ми даде и това е .. само веднъж се навих да му пиша и беше много тъпо ... само си казахме имената и това беше .. от тогава не сме си писали .. :[ .. просто като тръгна да му пиша си губя граматиката и незнам какво да кажа , все пак не сме се виждали , а аз имам чувството , че го познавам мн добре .. и наистина много го харесвам , незнам какво да правя .. :{
TheSunshine01^^ Ако ще действа тя,значи трябва да е ЛИЦЕ в ЛИЦЕ ,a не по skype и GSM.Ако пoчнат така,те ще загубят интерес 1 към друг и съвсем няма да имат желание да се видят.
Авторке ,ако искаш да действаш ,давай лиц в лице и не губи и минутка време.
"Обичам те човече!" мисля,че е добре като за начало. Аз тъй бих написала.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз искам лице в лице , но просто няма как , от различни градове сме , на мен не ми пречи да намеря начин да отида до неговия град , но просто не е сигурно дали вобще той ще го видя някъде .. :[
Поне се чуйте по телефона и се разбрете...
Хе - много директно! - На мен ще ми хареса, ако някой така ме заговори за пърив път...Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
За т'ва съм напълно съгласна .. но като за начало трябва да си пишат за нещо ;хПървоначално написано от mincheto
Бургас
![]()
"обичам те човече" такива аз например най ги режа ..Защо?
смятам ги за тия лигли които незная какво искат
до теб :пиши му по лесен начин няма след като е от друг град..ако не го направиш само ще се чудиш дали ще го заинтригуваш или не
ХА! Кое му е лигавото? Аз бих го казала на някой умен,който не би го сметнал за лигаво и съм сигурна,че щеше да разбере. Дори ако толко много го харесвам няма да му го казвам,а ще го целуна,ще се усмихна и ще сменя веднага темата. Толко е яко!
Едит: Наистина ми стана интересно. Няма да се женя за теб*,че да съм ужасно сериозна. Дори не мисля,че ще имаме бъдеще и в следващите две седмици ще сме заедно. Дори може да не стане нищо. Но Сега е момента и трябва да живееш за него. Ако наистина имам чувства към теб* защо да не ти го кажа/направя нещо?
теб* - човекът,който харесваш
4XCOKИ
В неяния случай не го знае умен ли е не е ли..
а тва "обичам те "зависи как го каже...
това с наживо винаги е по добрият вариант
Тогава какво му харесва? О.О Ако не знае дали е умен...блях. Мен би ме привлякъл някой страшно умен и различен и поне ще знам какво му харесвам и вероятно как би реагирал и как бих се държала. Ако е глупав,ще се държа глупаво,ще се правя на приятно разсеяна,ще гледам мило докато сам не разбере,че го харесвам и не направи той нещо. Ако обаче е умен и знам,че ще ме разбере ще му кажа това,което казах по-горе.
Едит:...не...няма начин да харесвам глупак и да се държа така... Преди да,но сега мисля,че не. уу
4XCOKИ
амиПървоначално написано от loveyoubaby
.. както ти казах просто трябва да бъдеш по - смела
![]()
awerw♥