- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-готините съобщения от сайтове,скайп,които сте получавали
Видях че има тема за най-гадните, а защо да няма и за най-готините
така, че давайте ;Рр
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Аз и "@" те харесваме, и аз :О
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
kaто се сетя може и да напиша
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
по скайп
аз: ,,липсваше ми "
той: ,,и ти на мен много"момче с което ходех
от приятелка по скайп от доста време си бяхме писали по скайп,бяхме се виждали два три пъти на живо и исках да разбера че и тя ме чувства близка и за това много се зарадвах... :
тя:обичам те,чувствам те много близка ,мога да ти споделя всичко (само, че на латиница)
това са за сега
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Той (бившият ми) беше казал на 1 моя позната следните думи, които тя после ми написа на смс -
"Знаеш ли, че като съм при нея и ми става нещо, не знам още какво точно е.. но е суперр якото чувство"
I don`t care .. ;] ..
Мили думи бол, но не са доказани накрая. Тогава защо да ги помня? Не отричам, че ми стоят в главата, все едно не преди 2 години, ами преди 2 минути съм гипрочела, но не си спомням с хубаво за тях.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от BigFakeSmile
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от ScarletBite
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
[28.7.2010 г. 23:07:26]" nqkoi she b1de nasilvan i zashto li imam 4yvstvoto 4e she b1da az "
има и още много ама не ми се пишат![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
От много време ми е, но все още го пазя, защото ми е най-хубавото:
..каза: Ti si smisala mi na jivot
..каза: i go ocvetqva6 po edin mn specialen na4in
..каза: Iskam da prekaram jivota si s teb
..каза: iskam da ti go spodelq
..каза: obi4am te
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
[26.7.2010 г. 02:52:18] ..;;;: ami, vij kakwo..kogato i da me potursish..az nqma da sum se otkazal ot teb i vse oshte shte te obicham...az sum nameril momicheto, koeto tursq...nqma da se predam..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пишете де![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Тва, ако ми го напише или каже някоя...... Ще почувствам живота си застрашен!Първоначално написано от LovelyGirl
по темата: Не си водя списък с подобни глупости. Днеска си писах ей тва:
Аз: ebe mi se. iskam da te chukam
тя: i az iskam
Аз: vij na men mi se ebe na teb ti se ebе. tva se kazvat shodni interesi
тя![]()
Temet Nosce
벨야카
все едно аз съм го писала....думи без дела просто не зачитам от дооста време насам...иначе е имало ипо-оригинални изказвания ,които са ме впечатлили..помня когато един човек каза,че за него съм приятел и ще поддължаме вразка и след края на 12 клас,а хич не го очаквах от него и ме зарадва супер много....иначе със сигурност има и още,но не съм си ги записвала или от сортаПървоначално написано от BigFakeSmile
![]()
" Lipsvash mi (h) OBICHAM TE (H)! (sun) "
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
toi: 4e ne sum te vijdal nqkolko dena
az: aide az otivam
toi:i 1 minuta dori
toi: mi se struva kato den това е от днес ставаше дума дали ще дойде да се видим от различни градове сме иначе има още много![]()