- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще помогне ли?
радвам се че мислиш така.снощи си говорехме и някой му казал някви работи за мен че преди кат сам ходела с едно момче сам се зарибявала с друго пак няма такова нещо и ми каза че вярва на тези работи.и бях опитала да го хвана за пакетада му намекна уж да спим да видя кво ще направи и се дръпна ако искаше само секс щеше да не се дърпа.И бившия беше ми се обадел и той му стана много гадно и спя да ме гледа едната вечер прави ми физиономии ревнуваше.дали вече не е влюбен както мислиш но като вярва на хората да му пречи?
![]()
Този няма да се осъзнае. Не го хващай за топките, направо го хвани за главата (не тази отдолу!) и му кажи в прав текст: "Обичам те! Не знам какво знача аз за теб, но за мен ти значиш ужасно много". Има два варианта - да му омекнат краката или да видиш, че не струва и 5 стотинки. Успех и благодаря, че оцени помощта ми![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Или те използва и се чуди как да те прикотка, или може наистина да те харесва обаче още да не го е осъзнал. Може да се прави на готин, от притеснение да не си покаже чувствата. Ти обаче си имай едно наум, защото най-лесния начин едно момчу да те накара да спиш с него е да се прави на объркан и влюбен
Човека не иска да ходите, а да те оправи![]()
Аз мисля че го е страх да си покаже чувствата за да не го нараня.едвали иска само да спи с мен щом след като му накемкнах се драпна.не иска да си покаже чувствата.пак като сме заедно си личат.
мм .. честно казано се е влюбил .. но не иска да го признае пред себе си ,защото го е страх .. накарай го да ти вярва![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
как да го накарам да ми вярва?много вярва на хората.поради каква причина се страхува да признае пред себе си че се е влюбил в мен?от какво толкова може да се страхува?личи си че изпитва нещо щом ме ревнува.едната вечер бях с едино герданче с буквичката П пак бившия така се казваше и вика много хубава буквичка и трагва да си ходи и го гонех и викам това е от татко фамилията ни е попови и наистина е така и той да и аз да бях щях да кажа така.
Влюбването е преди секса.... поне според мен.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
+1 / Ти си имаш глава на раменете,за да решиш какво да правиш,но е повече от очевидно,че просто те разиграва.Първоначално написано от Paramour
май някой е намерил мноооого добра тактика за вкарване в леглото... това не го бях срещала до сегане се връзвай, за да няма накрая разбити сърца
![]()