.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Ще помогне ли?

Здравейте на всички. Имам нужда от съвет.Харесваме се с едно момче всяка вечер сме заедно но има пречка за да сме заедно страх го е да се влюби да не го нараня.Това ми го е споделял той че го е страх да се влюби.Всяка вечер сме заедно закачаме се и сме се прегръщатали и целували но вапреки всичко което продължава да става не сме заедно.Веднъж беше ми намекнал да спим но сам си каза че може да се влюби по този начин но въпреки това иска.Да спя ли с него?Дали ще помогне?Мисля че щом иска да спи с мен значи чувства нещо понеже го познавам добре и знам че няма да е само заради секса.Беше ми споменал че може да му стане навик дали има предвид че по този начин ще ме желае още много пъти следователно се е влюбил?Личи си че доста ме харесва щом ме ревнува дали чрез секса който и двамата желаем той ще се привърже още повече?Много искам да сме заедно

Супер фен
    До някаква стпен ще се привърже доста...

А не си ли се замисляла дали нарочно се прави на недостъпен,и иска да преспи с теб и да ти бие шута?И се прави на недостъпен,защото така знае,че по-лесно ще се съгласиш,защото го обичаш,а той го знае и точно за това те използва....Винаки си оставяй 1-2 % съмнение дори и в най-близкият си човек , мен така ме е научил скапания живот.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Леле, колко си наивна... Недей да спиш с него! Следващия път като ти намекне, че иска, му кажи, че е по-добре да не го правите, че може да се влюби. Можеш да си позволиш да го влудяваш до без край, ако владееш тялото си добре, но недей да спиш с него, защото после ще ти бие шута.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Как може дори и да се замислиш над това дали да спиш с него.Естествено,че нетрябва да се съгласяваш.Не ти ли мирише на използване?Той много добре знае какви са чувствата ти към него.Мисли си,че може да те върти както си иска.

изчукай го не му мисли пък квото стане !
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Е...ако и ти толкова го искаш и желаеш защо не,само после да не останеш разочарована,защото това дай да спим заедно пък може и да се влюбя трудно някога бих се хванала на такова
    Never again will I hear you
    Never again will I miss you
    Never again will I fall to you
    Never
    Never again will I kiss you
    Never again will I want to
    Never again will I love you
    Never!

Боже абе хора вие ме изумявате с вашите въпроси бееееее. Момче го е страх да се обвърже. Какво момче е тоз бе, тоя да не би да е обратен. Това дори и от гей не бих го чул сигурно. Майко мила в какъв свят живея
    Целувате се излизате заедно постоянно сте заедно, а не сте обвързани ? Ти на кое казваш връзка ? Много сте ми странни бе. БТУ ти на колко години си - нека позная - 13 или мах 14
    Жена с пари е като луд с картечница.....

не искам теб, а само секс
    п.с т'ва да те е страх от любовта, просто такова животно нЕма, така че има нещо гнило в цялата работа.

Супер фен Аватара на spopi
    Поне се хванете и тогава секс правете.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Той пък от къде знае,че неможел да се влюби.Не ми давай мандаринката,любовта идва след време не на 1-вата седмица....

Голям фен Аватара на go71n
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Леле, колко си наивна... Недей да спиш с него! Следващия път като ти намекне, че иска, му кажи, че е по-добре да не го правите, че може да се влюби. Можеш да си позволиш да го влудяваш до без край, ако владееш тялото си добре, но недей да спиш с него, защото после ще ти бие шута.

хах, чудя се аз защо като зарибя някоя и се навие да я чукам и на другия ден ми откаже каде съм збъркал, а то някоя и дала съвет в форум xaHUXauxAHUXhux с това болднатото преебва забивката на момчето
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    А не си ли се замисляла дали нарочно се прави на недостъпен,и иска да преспи с теб и да ти бие шута?И се прави на недостъпен,защото така знае,че по-лесно ще се съгласиш,защото го обичаш,а той го знае и точно за това те използва....Винаки си оставяй 1-2 % съмнение дори и в най-близкият си човек , мен така ме е научил скапания живот.
    Подкрепям. Недей много да му вярваш.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

ами замисляла съм се но понеже го познавам много добре знам че не би го направил само заради секса. страх го е да се влюби понеже е бил нараняван до сега.и не настоява да спим просто беше го намекнал но..не ме припира..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Никога не можеш да си сигурен напълно в един човек. Това го замопни добре, защото рано или късно живота ще ти го докаже. Мислсиш си, че познаваш някого, но след време осъзнаваш, че се заблуждаваш и че същност не го познаваш напълно. Нормално е - всеки човек си има страни, които не показва или поне не до определен момент. След това всичко лъсва. Не казвам, че всички хора са такива - има и истински и свестни, но въпреки всичко човек винаги трябва да си има едно на ум. Аз те съветвам да не спиш с него на този етап. Вие дори не сте обвързани, а това "Нека спим пък ще видим дали ще се влюбя" звучи доста фалшиво и използваческо. Не му се връзвай по-добре и недей да прибълзваш. Времето ще покаже дали наистина ще се влюби в теб или не - тия неща не зависият само от единия секс
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Ела да спиме заедно и аз ще те харесвам повече... ,да да я го зарежи най-добре ,няма да помогне за да те харесва повече а само за да си задоволи нуждите ,а накрая ще се почустваш използвана

може и да се заблуждавам но когато сме заедно си личи че много ме харесва някак си и по начина по който ме гледа и като ревнува мн тапо му става кат си говоря с друго момче и затова си мисля че няма да е само заради секса но имате право няма да прибарзвам но даржанието му ме обарква мн понеже си личи как има нужда да ме докосне да ме прегарне или аз да го докосна.като спра да му обращам внимание и започва веднага да се закача да ме преграща някак си се забелязва че не сам му безразлична много го харесвам..

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    абе вие с него на колко годинисте бе какви са тези глупости?Мом4е го е страх да се влюби,а бе той да не е някакъв жен4о какви са тези глупости?! Ако е така...той иска само да те използва,а ти си наивна...

прибАрзвам,дАржанието,обАр ква,обращАм,прегрАща

глупостта около мен ме уморява

Пълни глупости според мен.Или те харесва, или не.Какви са тези глупости със секса.Не бъди наивна и не се вкарвай в разни филми.

Бе к`во ти се обяснява страх го било да не се влюби... та вие още нямате нищо между вас, той вече го обземат страхове. Или е голям филм или се опитва да те използва. Не му пускай и тръгнете първо, ако пак ти ги разправя тея страхове и глупусти обаче, едва ли ще си привлечена от него...
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

А бе тоя не знае какво иска... Или те харесва много, ама иска и да те ч**а, или иска само второто, но е много тъп и не знае как да се зарибява... Майко, кви работи има по тоя свят... Ама според мен само си играе с теб...

Големи драми,голямо чудо.Абе вместо да забръквате филми и работи,направо продължете да се забивате и да се зарибявате,и там кфот прайте,и туйй да е.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Голям фен Аватара на notlike
    Моят съвет е - опитай. Все пак го накарай някакси да ти предложи да тръгнете. Прави се на недостъпен и това не го прави, защото е тъп, много добре знае как да се убеди в това, което е подозирал. След това му пусни. Ако ли виждаш, че не се взема в ръце, вземи ТИ инициативата, макар че във връзки като тая бъдеще няма, ако жената поеме руля, което значи, че срещу нея не седи мъж, а някакъв лигльо или женчо. Все пак опитай, имаш шанс да си с него. А за тези, които казвате на момичето в прав текст "Заебавай го" - не е толкова лесно. Всеки си има право на мнение де, но пак ти казвам - пробвай дали ще тръгнете заедно и тогава му се дай, ако искаш направо му се дай, но това е по-лошият вариант. Ако станете любими (мразя онази циганска дума), тогава шансът му да направи Чук и Бег ще спадне рязко
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от notlike
    Моят съвет е - опитай. Все пак го накарай някакси да ти предложи да тръгнете. Прави се на недостъпен и това не го прави, защото е тъп, много добре знае как да се убеди в това, което е подозирал. След това му пусни. Ако ли виждаш, че не се взема в ръце, вземи ТИ инициативата, макар че във връзки като тая бъдеще няма, ако жената поеме руля, което значи, че срещу нея не седи мъж, а някакъв лигльо или женчо. Все пак опитай, имаш шанс да си с него. А за тези, които казвате на момичето в прав текст "Заебавай го" - не е толкова лесно. Всеки си има право на мнение де, но пак ти казвам - пробвай дали ще тръгнете заедно и тогава му се дай, ако искаш направо му се дай, но това е по-лошият вариант. Ако станете любими (мразя онази циганска дума), тогава шансът му да направи Чук и Бег ще спадне рязко
    благодаря на всички за съветите най вече на този!

той вече се е влюбил щом се страхува за последствията...не знам поговори с него кажи му че няма да го нараниш ,защото чуствата са взаимни знам ли направи така ,че да ти има доверие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си