.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: sex

sex

Zdraveite! Az sam nova vav foruma i bih iskala da zadam nqkolko vaprosa, svarzani sas sexa. Nqmam mnogo opit, zashtoto sam spala s mnogo malko momcheta. Bih iskala da mi pomognete, kato mi otgovorite na vaprosa: Dokato pravq sex, poluchavam orgazam, no ne znaq kakvo e da svyrshish. Az chetoh po tazi tema i imam povecheto priznaci (do takava stepen mi stava hubavo, che se raztrepervam, korema mi se stqga do bolka i imam chuvstvoto, che nqma da izdarja pove4e, za tova spiram), no ne se poqvqva technosta za koqto se govori. Vazmojno li e da sam svarshila i bez da se "podmokrqm"? Ili vazmojno li e da imam nqkakav problem i da ne moga da svarshvam?

Здравейте! Аз съм нова във форума и бих искала да задам няколко въпроса, свързани със секса. Нямам много опит, защото сам спала с много малко момчета. Бих искала да ми помогнете, като ми отговорите на въпроса: Докато правя секс, получавам оргазъм, но не зная какво е да свършиш. Аз четох по тази тема и имам повечето признаци (до такава степен ми става хубаво, че се разтрепервам, корема ми се стяга до болка и имам чувството, че няма да издържа повече, за това спирам), но не се появява течноста за която се говори. Възможно ли е да съм свършила и без да се "подмокрям"? Или възможно ли е да имам някакъв проблем и да не мога да свършвам?

Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик

Re: sex

Цитирай Първоначално написано от sexygirl90
    Zdraveite! Az sam nova vav foruma i bih iskala da zadam nqkolko vaprosa, svarzani sas sexa. Nqmam mnogo opit, zashtoto sam spala s mnogo malko momcheta. Bih iskala da mi pomognete, kato mi otgovorite na vaprosa: Dokato pravq sex, poluchavam orgazam, no ne znaq kakvo e da svyrshish. Az chetoh po tazi tema i imam povecheto priznaci (do takava stepen mi stava hubavo, che se raztrepervam, korema mi se stqga do bolka i imam chuvstvoto, che nqma da izdarja pove4e, za tova spiram), no ne se poqvqva technosta za koqto se govori. Vazmojno li e da sam svarshila i bez da se "podmokrqm"? Ili vazmojno li e da imam nqkakav problem i da ne moga da svarshvam?
    Кирилицата е задължителна! Вземи прочети правилата преди да пускаш теми и мнения.
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Град
    Roma, Italia
    Не е задължително да тече от теб река, за да си свършила.
    И за бога! Как правиш секс без да знаеш нещо подобно?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Кирилицата е задължителна! Вземи прочети правилата преди да пускаш теми и мнения.

sorry Другия път ще знам.

Ами както вече казах, нямам голям опит, затова питам!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Мисля, че това което описваш е точно оргазъм

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Може ли само да попитам .. С колко малко момчета си спала? Защото човек може да придобие опит и с един партнор, а ти си спала с .. "няколко момчета" .. ?! И не е нужно да ти тече нещо като свършваш.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Аз пък искам да попитам що си тръгнала да прайш секс като не знайш такива работи?!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Аз пък искам да попитам що си тръгнала да прайш секс като не знайш такива работи?!
    Мацо, не я питай такива неща, че няма да знае как да ти отговори! Спала е с малко момчета все пак, горкото момиче ...

Голям фен Аватара на gret4ety
    Аз за разлика от теб не съм правила секс и все пак знам повече... Имаше една тема "Каква е разликата между пргазъм и свършване" Да кажеш "достигам до оргазъм но не свършвам" е адски тъпо При всеки е различно, няма нужда да ти изтекат всичките телесни течности

Аа относно запалените защитници на правилата във форума - стига сте спамили

Е, що за хора сте сега дее...ееее...ми, момичето е казало, че няма много опит, пък и е похвално, че пита...Какъв ви е проблема, че веднага нападате, баахти хората..
    Gay Addiction

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Все пак, човек не се ражда учен... Трябваше да го разбера това от някаде, за да го знам. Не е възможно да знаеш нещо, без да го научиш от някъде!

Град
    Ами да, точно за това хората четат и се информират преди да тръгнат да водят полов живот. А ти ако найстина си на 20 години, имаш няколко сексуални партнора и не си осведомена за тези неща ..

Супер фен
    Град
    увас ;p

Re: sex

Цитирай Първоначално написано от sexygirl90
    Докато правя секс, получавам оргазъм, но не зная какво е да свършиш.
    Ми то т'ва е оргазма... да свършиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си