Zdraveite!Az sam nova vav foruma i bih iskala da zadam nqkolko vaprosa, svarzani sas sexa. Nqmam mnogo opit, zashtoto sam spala s mnogo malko momcheta. Bih iskala da mi pomognete, kato mi otgovorite na vaprosa:
Dokato pravq sex, poluchavam orgazam, no ne znaq kakvo e da svyrshish. Az chetoh po tazi tema i imam povecheto priznaci (do takava stepen mi stava hubavo, che se raztrepervam, korema mi se stqga do bolka i imam chuvstvoto, che nqma da izdarja pove4e, za tova spiram), no ne se poqvqva technosta za koqto se govori.
Vazmojno li e da sam svarshila i bez da se "podmokrqm"? Ili vazmojno li e da imam nqkakav problem i da ne moga da svarshvam?
Здравейте!Аз съм нова във форума и бих искала да задам няколко въпроса, свързани със секса. Нямам много опит, защото сам спала с много малко момчета. Бих искала да ми помогнете, като ми отговорите на въпроса:
Докато правя секс, получавам оргазъм, но не зная какво е да свършиш. Аз четох по тази тема и имам повечето признаци (до такава степен ми става хубаво, че се разтрепервам, корема ми се стяга до болка и имам чувството, че няма да издържа повече, за това спирам), но не се появява течноста за която се говори.
Възможно ли е да съм свършила и без да се "подмокрям"? Или възможно ли е да имам някакъв проблем и да не мога да свършвам?
![]()
Кирилицата е задължителна! Вземи прочети правилата преди да пускаш теми и мнения.Първоначално написано от sexygirl90
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Не е задължително да тече от теб река, за да си свършила.
И за бога! Как правиш секс без да знаеш нещо подобно?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Кирилицата е задължителна! Вземи прочети правилата преди да пускаш теми и мнения.
sorryДругия път ще знам.
Ами както вече казах, нямам голям опит, затова питам!![]()
Мисля, че това което описваш е точно оргазъм
Може ли само да попитам .. С колко малко момчета си спала? Защото човек може да придобие опит и с един партнор, а ти си спала с .. "няколко момчета" .. ?! И не е нужно да ти тече нещо като свършваш.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аз пък искам да попитам що си тръгнала да прайш секс като не знайш такива работи?!![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Мацо, не я питай такива неща, че няма да знае как да ти отговори! Спала е с малко момчета все пак, горкото момиче ...Първоначално написано от Paramour
Аз за разлика от теб не съм правила секс и все пак знам повече... Имаше една тема "Каква е разликата между пргазъм и свършване" Да кажеш "достигам до оргазъм но не свършвам" е адски тъпоПри всеки е различно, няма нужда да ти изтекат всичките телесни течности
![]()
Аа относно запалените защитници на правилата във форума - стига сте спамили![]()
Е, що за хора сте сега дее...ееее...ми, момичето е казало, че няма много опит, пък и е похвално, че пита...Какъв ви е проблема, че веднага нападате, баахти хората..
Gay Addiction
Все пак, човек не се ражда учен... Трябваше да го разбера това от някаде, за да го знам. Не е възможно да знаеш нещо, без да го научиш от някъде!Първоначално написано от Paramour
Ами да, точно за това хората четат и се информират преди да тръгнат да водят полов живот. А ти ако найстина си на 20 години, имаш няколко сексуални партнора и не си осведомена за тези неща ..![]()
Първоначално написано от sexygirl90
![]()
Ми то т'ва е оргазма... да свършиш
![]()