- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- много ме е срам
значии .. преди време бях излъгала най-добрите си фр че едно момче ми е предложилоо .. и вчера те са говорили с негоо и той е казал че нищо такова нямаа .. и те ми викат сега ще ви срещнем двамата да си поговорите да го питаш що лъже .. кво да кажааа .. какво да правя .. не трябва да го виждам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Признай си, за да не стане по-лошо. Накрая ще се оплетеш в лъжите си и няма измъкване. Защо си ги излъгала? Предполагам, че и те ще те питат същото, пък ако са ти приятелки, ще ти го простят. А за момчето, предполагам, че ще си отнесеш някоя обида или де да знам. Извини им се и такам..![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
color=#F0E68C Да наистина признай си![]()
^ То и сега няма измъкване, квото и да правиш, накрая всички ще разберат истината, вероятно момчето ще те нахрани и ще скъса контакти с теб, приятелките ти сигурно ще ти простят но повече няма да ти имат доверие.. така че си признай още от сега и това да ти е за урок!
А защо си ги излъгала ? Нали все пак са ти най-добри приятелки - не биваше да разрушиш доверието помежду ви..
Най-добре им кажи истината..Защото ще стане още по-зле..
И друг път недей да правиш тази грешка..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А защо си ги излъгала ? Нали все пак са ти най-добри приятелки - не биваше да разрушиш доверието помежду ви..
Най-добре им кажи истината..Защото ще стане още по-зле..
И друг път недей да правиш тази грешка..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нямало е никакъв смисъл да ги лъжеш. (:
Станалото , станало.
Сега се опитай да оправиш отношенията ви.
И първото нещо , което трябва да направиш е да си признаеш и да им се извиниш.
И нека това да ти е за урок , вземи си поука от тази случка.
Нямаш друг избор освен да си признаеш!
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Е тва е странно.....смисъл „за кво ти е да лъжеш най-добрите си фр за такова нещоо ??? Ама се едно дее...подкрепямм другитее....казвайй истинатаа преди да е станалоо по-лошоо
Определено не си струва да влезеш в лайната за най-тъпото възможно нещо.Слушай сега, сериозно. Измъкни се по някакъв начин, пък ако щеш и с друга лъжа, ама после мажи здраво.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
А действително,защо си ги излъгала? Сега ще си понесеш последствията и повече да няма такива грешки.Признай си и им се извини.![]()
Най-добре веднага си признай, 'щот после ще стане МНОГО по-лошо!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Защо е излъгала?Първоначално написано от danibebi
Отговорът е елементарен
Явно го е харесала (момчето) и за да се изфука пред приятелките
![]()
Признай си..Ще те понаредят,че си измисляш въображаеми гаджета,но ако са ти приятелки,ще се оправите..Няма смисъл да се оплитате в лъжи..Пък и сте малки още/давам ти макс 13/ не е станало кой знае какво![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Кажи им "аве аз се бъзиках" и започни да се смееш.![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Признай си, какво толкова...След 2 седмици никой няма да го помни!
nai-d0bre kaji na priqelkite si istinata![]()
Кажи че си заети или нещо такова.Избягвай докато може![]()
1+ допълни нещо като вие да не ми повярвахте и тн...Първоначално написано от xdennyx
![]()
![]()
детски истории![]()
обаче опасни приятелки имаш и ти ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Първоначално написано от SmilezZz
+1![]()
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (:
офф само тъпи теми,че никой не те е карал да лъжеш бе! лапешка работа е да си измисляш ,че някой ти е предложил или ,че те харесва пф![]()
![]()