.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

помогне те моля ви

мале писна ми харесвах едно момче обаче моят приятел ми а открадна и сега той е в гърция и имам възможност да действам защитавах момичето но тя не ми обърна внимение и се оказаче най-добрата ми приятелка лагала че сме гаджета и сега баткото на тоя дето набих да защита момичето ме наби и аз го излах че ще викна някви да го набият и сега няма кой да извикам да го набие и пак ще ме набие как да реша проблема въпреки че ас сам виновен знам че не обясних много добре проблема си и не пиша много добре но помогне те моля ви

Чай ся.Праскал си момчето,ама после си защитавал момичето нещо не разбрах.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Само аз ли не схванах нищо ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: помогне те моля ви

Цитирай Първоначално написано от sokola95
    мале писна ми харесвах едно момче обаче моят приятел ми а открадна и сега той е в гърция и имам възможност да действам защитавах момичето но тя не ми обърна внимение и се оказаче най-добрата ми приятелка лагала че сме гаджета и сега баткото на тоя дето набих да защита момичето ме наби и аз го излах че ще викна някви да го набият и сега няма кой да извикам да го набие и пак ще ме набие как да реша проблема въпреки че ас сам виновен знам че не обясних много добре проблема си и не пиша много добре но помогне те моля ви
    Щом си излъгал заставаш срещу него,и няма да му се даваш...като малък не са ли ти казали ваще че лъжата не е хубаво нещо...понеси си последствията от "голямата ти уста"!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Бате, имам един съвет към теб - недей мисли за побой. Вземи научи се да пишеш, че си пълна скръб, сериозно ти говоря. Имам и още един съвет - кажи на учителката ти по български език да се самоубие.

Та сега по темата - пълна каша. Почти нищо не се разбира, а от това, което прочетох, разбрах, че си набил някого и сега баткото му иска да те бие, защото си заплашил, че няк'ви ще го бият, прав ли съм?

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Моляя?

Моля се все някога да спрат да се раждат дечица, които после да бъдат превръщани в малоумници.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Моляя?

Моля се все някога да спрат да се раждат дечица, които после да бъдат превръщани в малоумници.
    Да се чудиш после, дали сами стават малоумни, дали взимат пример от другите членове на семейството?

По темата: Пич, сега ще ядеш бой. После сам ще си решиш к'ва ще я къдриш. Един въпрос: Как точно защити момичето? От какво?
    ...

Сега ще пробвам да обясня значи бях на гости и като се върнах най добрата ми приятелка ме излага че едно момче е набило момичето което аз харесвам и аз го набих момчето но след тва батко му дойде и стана лошо за мен и сега разбрах че съм набил момчето не защото е закачало момичето което харесвам а най добрата ми приятелка и най добрата ми приятелка е лагала че сме гаджета и сичко стана заради нея

Не съм малоумен просто бях излаган от най-добрата ми приятелка а до правописа пиша с фонетика затова е така

Ами сега си разбрал каква всъщност е "най-добрата" ти приятелка. Можеш да пробваш да обясниш на баткото и на момчето, че е станало недоразумение и да им се извиниш и ако са разбрани, всичко ще свърши. Ако не - ще ядеш бой.

Ти момичето или момчето харесваш
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Виж нещо:

.

Това се нарича точка. Знам, че изглежда много сложно, ама няма да се плашиш, лесно е - слага се между две отделни изречения.

начина да се разбера с тях няма да стане щото са тапи селяндури и на мен не ми е за боя ами как да се утарва от подигравкитенали ги излагах че ще ги бият едни и сега като не дойдат ше ме спукат от подигравки

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Офф хайде най-после се научете да пишете,бееееееее.. Неграмотник.

Повече от фен

Хващай един бокс и ги почвай.

Да си мислил преди да лъжеш, бе. Кажи му така:
    - Виж, станало е недоразумение. Най-добрата ми приятелка ме е излъгала и аз се ядосах много. Не постъпих правилно. Няма смисъл да ангажирам хора като аз съм виновен.
    И би трябвало всичко да се оправи.

Град
    ...
    начина да се разбера с тях няма да стане щото са тапи селяндури и на мен не ми е за боя ами как да се утарва от подигравкитенали ги излагах че ще ги бият едни и сега като не дойдат ше ме спукат от подигравки
    Пич, ако те излизат тъпи селяндури, когато ги сравняваш със себе си - леле. Трябва да са бавноразвиващи се бре. И аз пиша на фонетика между другото. На този можеш да му се извиниш, а подигравките ще ги търпиш. Постъпваш като тъпак, ще се държат с теб като с такъв. Просто, а?
    ...

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Виж нещо:

.

Това се нарича точка. Знам, че изглежда много сложно, ама няма да се плашиш, лесно е - слага се между две отделни изречения.

хуахауахахауа тва ма разби .. ама е мн вярно дано да го е запомнил .. горкия човечец ..

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от teodorakehaiova
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Виж нещо:

.

хуахауахахауа тва ма разби .. ама е мн вярно дано да го е запомнил .. горкия човечец ..

Плюс това като си решил да се правиш на много голям и на много отворен, сега не само, че ще те тупат , ми и ще те подиграват. Като ти е толкова акъла така е. Те хората са казали : "Каквото си надробил, такова ще сърбаш."
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Определено не си само ти.. нищо не схванах. Първо има некво момче а после некво момиче ... аре оточнисе !!!

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Чай ся.Праскал си момчето,ама после си защитавал момичето нещо не разбрах.

Първо, научи се да пишеш, защото почти нищо не ти се разбира. А по темата каквото си си надробил, това ще сърбаш. Забъркал си голяма каша, правил си се на много отворен и ще трябва да понесеш последствията от действията си - може да се наложи да ядеш бой и да понасяш подигравките след това.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    аз също :
    харесвах си едно момче обаче моят приятел ми а открадна нещо обърква половете ми се струва

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: помогне те моля ви

sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си