- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- помогне те моля ви
мале писна ми харесвах едно момче обаче моят приятел ми а открадна и сега той е в гърция и имам възможност да действам защитавах момичето но тя не ми обърна внимение и се оказаче най-добрата ми приятелка лагала че сме гаджета и сега баткото на тоя дето набих да защита момичето ме наби и аз го излах че ще викна някви да го набият и сега няма кой да извикам да го набие и пак ще ме набие как да реша проблема въпреки че ас сам виновен знам че не обясних много добре проблема си и не пиша много добре но помогне те моля ви
Чай ся.Праскал си момчето,ама после си защитавал момичето нещо не разбрах.
Само аз ли не схванах нищо ?![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Щом си излъгал заставаш срещу него,и няма да му се даваш...като малък не са ли ти казали ваще че лъжата не е хубаво нещо...понеси си последствията от "голямата ти уста"!Първоначално написано от sokola95
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Бате, имам един съвет към теб - недей мисли за побой. Вземи научи се да пишеш, че си пълна скръб, сериозно ти говоря. Имам и още един съвет - кажи на учителката ти по български език да се самоубие.
Та сега по темата - пълна каша. Почти нищо не се разбира, а от това, което прочетох, разбрах, че си набил някого и сега баткото му иска да те бие, защото си заплашил, че няк'ви ще го бият, прав ли съм?
Моляя?
Моля се все някога да спрат да се раждат дечица, които после да бъдат превръщани в малоумници.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Да се чудиш после, дали сами стават малоумни, дали взимат пример от другите членове на семейството?Първоначално написано от elito0o0o0
По темата: Пич, сега ще ядеш бой. После сам ще си решиш к'ва ще я къдриш. Един въпрос: Как точно защити момичето? От какво?
...
Сега ще пробвам да обясня значи бях на гости и като се върнах най добрата ми приятелка ме излага че едно момче е набило момичето което аз харесвам и аз го набих момчето но след тва батко му дойде и стана лошо за мен и сега разбрах че съм набил момчето не защото е закачало момичето което харесвам а най добрата ми приятелка и най добрата ми приятелка е лагала че сме гаджета и сичко стана заради нея
Не съм малоумен просто бях излаган от най-добрата ми приятелка а до правописа пиша с фонетика затова е така
Ами сега си разбрал каква всъщност е "най-добрата" ти приятелка. Можеш да пробваш да обясниш на баткото и на момчето, че е станало недоразумение и да им се извиниш и ако са разбрани, всичко ще свърши. Ако не - ще ядеш бой.
Ти момичето или момчето харесваш![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Виж нещо:
.
Това се нарича точка. Знам, че изглежда много сложно, ама няма да се плашиш, лесно е - слага се между две отделни изречения.
начина да се разбера с тях няма да стане щото са тапи селяндури и на мен не ми е за боя ами как да се утарва от подигравкитенали ги излагах че ще ги бият едни и сега като не дойдат ше ме спукат от подигравки
Офф хайде най-после се научете да пишете,бееееееее..![]()
Неграмотник.
![]()
![]()
Хващай един бокс и ги почвай.
Да си мислил преди да лъжеш, бе. Кажи му така:
- Виж, станало е недоразумение. Най-добрата ми приятелка ме е излъгала и аз се ядосах много. Не постъпих правилно. Няма смисъл да ангажирам хора като аз съм виновен.
И би трябвало всичко да се оправи.
Пич, ако те излизат тъпи селяндури, когато ги сравняваш със себе си - леле. Трябва да са бавноразвиващи се бре. И аз пиша на фонетика между другото. На този можеш да му се извиниш, а подигравките ще ги търпиш. Постъпваш като тъпак, ще се държат с теб като с такъв. Просто, а?Първоначално написано от sokola95
...
Първоначално написано от WaterLilly
хуахауахахауа![]()
тва ма разби .. ама е мн вярно дано да го е запомнил .. горкия човечец ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от teodorakehaiova
Плюс това като си решил да се правиш на много голям и на много отворен, сега не само, че ще те тупат , ми и ще те подиграват. Като ти е толкова акъла така е. Те хората са казали : "Каквото си надробил, такова ще сърбаш."
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Определено не си само ти.. нищо не схванах. Първо има некво момче а после некво момиче ... аре оточнисеПървоначално написано от SmilezZz
!!!
Първо, научи се да пишеш, защото почти нищо не ти се разбира. А по темата каквото си си надробил, това ще сърбаш. Забъркал си голяма каша, правил си се на много отворен и ще трябва да понесеш последствията от действията си - може да се наложи да ядеш бой и да понасяш подигравките след това.
аз също :Първоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
харесвах си едно момче обаче моят приятел ми а откраднанещо обърква половете ми се струва
Първоначално написано от sokola95
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek