на 13 съм и съм влюбена (моля,не започвайте с изказванията от рода много си малка да се влюбиш и.тн. ) .. проблемът е разликата в годините.. той е на 16 .. ии общо взето го раздава гъзее .. от повече от половин година го караме на зарибявки .. и всички които го познават разбирайки,че имам чувства към него отоговарят "оо боже .. няма смисъл .. той търсе само да наебе и набие някого .. не е за тебе" .. ама ние с него си пишемм .. говорим сии .. като се видим се държии супер яко с мене .. не е такъв какъвто всички го описват .. вярно,.че си пада малко женкар,ама .. преди няколко месеца му написах,че го много го харесвам ии искам да ходим .. след което той ТРИ месеца не ми прописа .. ии един слънчев денн го видяхх .. беше си все тооолкова хубав .. ии след като се прибрах видях че ми е писалл .. щях да пошурея от радостт .. ии всичко започна пак от началото .. зарибявките и всичкоо .. ии въпреки че може би и аз осъзнавам че иска просто СЕКС .. в мене винаги си има една капчица надежда,че не е такаа .. и не мога да се оправя . . мисля,че го обичам .. !