- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Mall Pleven
Някой знае ли кога отваря?
ъъх тоя забутания до гарата ли? Оо Нямам си и на идея. Или тая година, или другата.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
А дано до края на тази година.Време е вече.Другият за нищо не става ...![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Как ще не става бе...идеален е за обществена тоалетна.
4XCOKИ
Да, добре, че е киното.А относно тоалетните - да,примадоните да се снимат там.Да,да, добре, че ги има..
хаха,определено
Отваря догодина през март !!!!
Мол Плевен отваря врати през март догодина
Индийска компания ще оперира кината в мола
На официална пресконференция в Плевен инвеститорът в Мол Плевен Аладин Харфан обяви, че откриването на мола ще бъде през март месец догодина. По думите на г-н Харфан, на пазара на търговски площи вече има раздвижване, доказателство, за което е над 60 %-вата запълняемост на Мол Плевен. Атанас Гаров, изпълнителен директор на Colliers International, заяви, че интерес към проекта има, защото Мол Плевен е единственият по рода си в региона, форматът и размерът са изцяло съобразени с нуждите на местния пазар, а и близостта му до пешеходната зона също е голям плюс.
Според Давид Давидов, директор търговски, офисни и индустриални площи в Colliers International, ексклузивен консултант по отдаване на площите под наем в обекта, търсенето на модерни търговски площи в момента се движи основно от европейски турски марки, като повечето влизат директно на българския пазар. Настоящето разнообразие дава възможност търговския микс в новостроящите се обекти да бъде едновременно конкурентен и привлекателен за клиентите.
Във вече завършената сграда на Мол Плевен инвеститорът представи един от най-интересните си наематели – индийската компания My Cinemas. Мениджмънтът, който е с богат опит в индийската киноиндустрия, ще управлява четирите киносалона в мола. Prasanna Manjrekar, изпълнителен директор на компанията, потвърди, че в Плевен ще се прожектира качествено европейско и американско кино. Разлика ще бъде усетена в ценообразуването на прожекциите, което ще се определя от критерии като: произход, актьори, час и ден, в който се излъчва. Името на компанията е създадено специално за българския пазар. България е първата страна от Европа, в която стъпват. Представителите на компанията не скриха, че проучват възможностите за експанзия в Източна Европа.
Инвестицията в Мол Плевен си остава най-голямата не само за града, но и за региона като възлиза на над 80 млн. лв. Общата разгъната застроена площ, с включени две подземни и три надземни нива е над 47 000 кв. м. Отдаваемите търговски площи са над 17 500 кв. м. В Мол Плевен освен търговски обекти ще има заведения за хранене, както и огромен детски център. Mall Pleven ще бъде единственият по рода си търговски център в града, който ще осигури на посетителите си над 400 броя паркоместа, които са разположени на два подземни етажа. Оператор на супермаркета и основен наемател в обекта е френския гигант Карфур. Мол Плевен вече има подписани договори с Теранова, Калиопе, Паоло Ботичели, Инмедио, Драка и др.![]()
ТЕРАНОВА![]()
ИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
![]()
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
ТЕРАНОВА и Паоло Ботичелииииииии.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-после бее, най-после.
![]()
![]()
![]()
![]()
Пха. Ако искат и най-известната световна марка да вкарат...голяма работа на коя марка ще е някой парцаЛ.
4XCOKИ
Какво толкова се кефите на Теранова? Ако е същия битак като Зара-та в мола... няма да стъпя в магазина.![]()
I couldn't care less what you think.