- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам реплика на Iphone 3GS чисто нов!
Продавам iPhone 3GS реплика работещ с 2 сим карти едновременно с WIFI и FM радио, най-доброто копие на iPhone до момента (Дизайн 1:1 с оригинала).Чисто нов в кутия, с найлончето на дисплея. Модела е i9++++
Цена: 250лв
Тел. 0897619462 Асеновград
Изпращам с Еконт за страната с опция виж преди да платиш.
Мрежа: Четирибандов GSM: 850; 900; 1800; 1900
Размери: 110 x 60 x 11 мм
Тегло: 130 гр
Дисплей: Тип TFT сензорен,
Големина 240 x 320 пиксела
- 3.5 инча touch screen
- Разпознаване на ръкопис
- Акселерометър (Завърта снимките и видео плеъра със завъртане на телефона)
Мелодии: Тип MP3, Полифонични (64 канала)
Вибрация: Да
Памет:
Телефонна книга Да
Запис разговори Да
Слот за памет microSD (TransFlash) слот за разширение на паметта до 8 GB
Данни
WIFI
GPRS: Да
Bluetooth: Да, с A2DP и FTP профили
USB: Да
Екстри:
Тип съобщения SMS, MMS
Браузър WAP
Игри
Камера 2 мегапиксела (1600:1200 резолюция),видео
Други - Работи с две едновременно активни SIM карти
- Shake control (при разтърсване на телефона се сменя wallpaper-a или ако е в режим на слушане на музика сменя mp3-ката).
- Java
- MP3 player
- 3GP/MP4 player
- Стандартен органайзер
- WIFI
- Камера 2 мегапиксела (1600:1200 резолюция)
- Функция "Kомпас"
Батерии - 2броя, зарядно за 220V, стерео слушалки, USB кабел.
От доста време се занимавам с телефони.Откакто излязоха репликите на Айфоните и хората видяха,че са боклуци,почнаха да ги продават като:Първоначално написано от Bloodryne1996
-най-добрата реплика досега(разбира се,че ще е най-добрата,затова я продаваш)
-1/1 като оригинала (ако беше така,нямаше да е реплика)
-записва видео,за разлика от оригиналния ифон(да,а оригиналния има 100 програми за записване на видео с една камара ефекти,филтри и т.н.)
Реплика = Евтина,китайска самоделка.
Само,не ми опонорайте,защото имам Айфон и съм работил и с реплика.Това е нещо като да сравниш БМВ и един Варбург,но отпреда е лепната емблемата на БМВ.
Хехе... незнам точно от колко време се занимаваш с телефони, но говориш пълни глупости! Първо: ти изобщо запознат ли си с производството на реплики? М? Едвали..."Реплика = Евтина,китайска самоделка" - абе ти наясно ли си с това в какви заводи се произвеждат тези телефони?Първоначално написано от JuBaCcA
-"Най-добрата реплика до сега..." - Да наистина е най-добрата що се отнася до дизайн и копиране на меню!
-1/1 като оригинала - Ще ми покажеш ли каде точно съм писал това? Писал сам че дизайна е 1:1 с оригинала а не самия телефон...
"Само,не ми опонорайте,защото имам Айфон и съм работил и с реплика.Това е нещо като да сравниш БМВ и един Варбург,но отпреда е лепната емблемата на БМВ.[/quote]" - И като имаш айфон какво? Голям газар ли си? Замислял ли си се по въпроса, че 80% от населението на тази страна неможе да си позволи телфон за 1200 лева...? Съмнявам се!
" - И като имаш айфон какво? Голям газар ли си? Замислял ли си се по въпроса, че 80% от населението на тази страна неможе да си позволи телфон за 1200 лева...? Съмнявам се![/quote]Първоначално написано от Staikov
Не съм казал,че си написал,че е 1/1 телефона като истински Айфон.Написах,че така пишат,а не че всички така пишат !
Телефона ми не е 1200лв,а е 2г втора употреба,а може би и 10та
Работил съм и с 3гс и разликата между този и 3гс не е само в цената,както си забелязъл и сам.
Качеството на почти всички реплики е под всякаква критика.А точно на айфоните производителите не се съзтезават,кой ще направи по-добра реплика,а кой ще я предложи по-евтина,а по-евтино става с по-евтини материали и по-некачествена изработка,а не от лишаване на доходи от фирмата производител.Не ми спори,моля те.Не казвам,тази реплика,която продаваш е кофти,казвам,че всеки пише,че неговата е най-добра,най-нова,най-близа до оригинала и едва ли не е 1/1 като истински айфон.
Дай и аз да се включа.
Имам айпод тач 3G.Всички знаем,че е същото като айфон с някои разлики,но процесора,рамта и повечето неща са им еднакви,така..
В моя клас един приятел има "Iphone 3G S 32GB" разбира се реплика,разликата в бързината,резолюцията,тач скрийна (най вече) и софтуера е БРУТАЛНА !Дори java можеш да си инсталираш трудно,иконките са някак си растегнати а и разбирам доста от телефони,до сега съм имал точно 15 и то от най добрите модели,работил съм със всякакви операционни системи,екрани и всякакви неща свързани с GSM .Искам да кажа и че тези реплики са правени в час по труд и техника в китай.Просто са под всякаква критика но има хора които си ги ползват,наистина всеки има собствено мнение но за 250 лева човек може да си купи телефон с задоволителни екстри,много по добър от този "Айфон".![]()
"Искам да кажа и че тези реплики са правени в час по труд и техника в китай.Просто са под всякаква критика но има хора които си ги ползват,наистина всеки има собствено мнение но за 250 лева човек може да си купи телефон с задоволителни екстри,много по добър от този "Айфон""
Така нека да ти изясня само,че нещата с репликите много се промениха в последните 2 години... Заводите, в които тези телефони се произвеждат,не са някакви квартални гаражчета, а огромни комплекси за които дори и някои от известните производители биха само мечтали!
Относно качеството - лично аз използвам реплика на Nokia X6 и да ти кажа съм доста доволен. Няма процесор, въпреки това нямам забавяне при работа. WIFI си върши перфетка работа, камерата е 2 мегапиксела (принципно аз не иползвам камера често затова и не ме интересува). Репликата си има вграден скайм, мсн, фейсбук, опера мини и т.н. Батерията е 1600 mAh - държи по 4-5 дена без проблем.Относно дизайна - доста хора бая се позачудиха преди да разберат че това е реплика, а не оригинал...реално можеш да го разбереш само по липсващото лого.
Искам да ми посочиш един така наречен "телефон с задоволителни екстри" за 250 лева, който да има тези функции, защото явно скоро не си поглеждал цените на борсата... Поздрави![]()
Най спокойно човек може да си намери нокиа 5230 или 5530 за 250 лева,които са перфектни за цената си,Тъч скрийн,3.2mpx камера,ExpressMusic,симбиан и какви ли още не екстри.Ако ще сравняваш някоя китайска шибания с оригинална x6-ца просто много се бъркаш приятелю.Най ама най обикновенния телефон може да има "скайп" "фейсбук" "опера мини" и т.н.Това въобще не показва,че телефона е качествен,спокойно не ми обяснявай за тъч скрийна мога да си представя какво нещо е.Имай в предвид,че x6 е с капацитивен дисплей,който е много качествен.Не съм поглеждал цените на борсата ?
Да,не ги следя,поне китайските защото не ме интересуват.Но ако човек реши да си купи телефон по добре да даде още 50 лева и да си вземе нещо добро от колкото тази китайска простотия,която (най лошото) е копие на един гигант,на един перфектен телефон.Пак казвам всеки си има мнение и моето е такова,успех в продажбата !
![]()
Да сравнявам реплика с оригинала на x6 - няма такова нещо не ме разбираи грешно. Единственето нещо по което мога да ги сравнявам е дизайна, който както вече споменах е перфектно копиран. Тук идва и въпроса за цената - моята реплика ми излезна около 200 лева а цената на оригиналната X6 e около 800 лева... надявам се разбираш, че не са много хората, които могат да си позволят такъв телефон.Първоначално написано от UNITED
Колкото до репликите като цяло - ти смяташ, че са боклуци и невършат работа... не е точно така, но несмятам да те обеждавам... както ти сам каза всеки си има мнение! Благодаря, найстина се надявам на успех! Поздрави![]()
Т'фа е пълна излагация за мене...реплика...Аз и оригинален мога да си купя, но от един приятел го огледах така видях го, ама не ме впечатли ВЪОБЩЕ!
My DreaM :
girlche![]()
Купи си оригинален тогава! За незнам кой път вече ще повторя, че не всеки може да си позволи оригинален Айфон... И сега ти ще кажеш - репликата няма нищо общо с оригинала.... мдам съгласен съм, че репликата е далече от истината ама и цените на 2те нямат нищо общо! Реплика можеш да си намериш за 200-250 лева, а когато ми намериш оригнален Айфон под 1000 лева ще ти кажа евала!Първоначално написано от slacklining
![]()
Поздрави
Ае бас,че мога да ти намеря оригинал за 700 лева чисто нов 3G, 3GS за 800-900 ?Първоначално написано от Staikov
![]()
Говорим за 3GSПървоначално написано от UNITED
И все пак къде са 250, къде са 800-900?
![]()
Тук имаш право... Вече който иска да иде на кафе и да си остави айфона на масата и да се газари може да си купя репликата,но ако иска екстри и качество трябвада се бръкне повечкоПървоначално написано от Staikov
![]()
"Тук имаш право... Вече който иска да иде на кафе и да си остави айфона на масата и да се газари може да си купя репликата,но ако иска екстри и качество трябвада се бръкне повечко"
Ти също имаш право!... Особенно ако оставиш на масата Айфона със златното покритие значи вече 100% си имаш проблеми!![]()
И тук идва въпроса "Кой ще се гъзари с телефон?"
А има и нещо друго - гъзариш се с няква реплика на скъп телефон в бар дискотека и после те смилат на парчета само щот си мислят че тела ти е над 1000лв хахаха ! т.е. за 200лв те праят на кайма,не че за 5 не могат де,но ще стане много комично зарад реплика да отворят
Kато се замислиш в нашата мила родина могат да те пребият дори за дъвка та какво остава за телфон дори и не оригинален!Първоначално написано от JuBaCcA
Върпоса е там, че ако някой е решил че иска да те обере, няма да има значение дали носиш телефон за 1000 лева или за 200... той просто ще те обере! Тъжно, но факт!
![]()
Ама чакайте малко, това че тук продават iPhone-a за 1000+лв. не значи, че реално е толкова скъп. Само за справка, цени от неоторизирани дилъри, телефон с гаранция и фактура:
iPhone 2G от 250лв. до 350лв.
iPhone 3G от 400лв. до 550лв.
iPhone 3GS от 600лв. до към 700-800лв.
Първото поколение на iPhone (2G) не се произвежда от бая време, така че е почти невъзможно да го намериш нов някъде, освен ако не е изостанал по някой слад, но другите цени, които съм ти посочила са или за ЧИСТО НОВ или за използван, но в ПЕРФЕКТНО състояние.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Мога само да кажа: ТОВА Е БЪЛГАРИЯ! В Америка само заради това, че ставаш абонат на даден мобилен оператор получаваш последен модел телефон като подарък!!! А тук за да се насладиш на хубав смартфон ти искат двугодишен договор (30 лева на месец) и отделно да заплатиш някаква стойност на апарата ( около 400-500 лева).Първоначално написано от rauwkost
Такаче като си направиш сметката телефон, който назапад можеш да имаш като подарък или за доста по реална цена, тука ти идва над 1000 лева!![]()
Като гледам ще мине бая време докато нашите Мтел и Глобул се осъзнаят, че започват да губят бая клиентела заради скъпите си телефони.Всеки иска да си позволи лукс-хубав телефон с много екстри,от най-новите модели на Nokia,BlackBerry,HTC,Iphone и така нататък.А и не само в Америка е така ; ) Братовчед ми в Германия си направи двугодишен договор с някакъв GSM оператор и му направиха подарък Nokia 5800,а тук за да си купиш такъв трябва да изтърсиш поне едно 400-500лв.![]()
И в Испания е така,е не ги дават напълно безплатно но пък много евтино почти на безценица,баща ми винаги е имал телефон последен модел,но ако е тук в бг няма да може да си го позволиЗа това и на година сменя по 3-4
.Дори като си купиш сим карта на ваучер ти подаряват LG с цветен дисплей,представяте ли си ?
А тука к'во ? Един голлллям КУР
![]()
Напъъъъълно вярно!Първоначално написано от UNITED
![]()
Говорим за България и за тази оферта и за тези цени на телефоните тук.Iphone 2g 8gb струва между 250 и 300лв т.е. колкото тази реплика.
И само не ми казвайте "ама тоя е нов" не ме интересува дали е нов или не,важното е дали работи.А нов или не по-често се изразява в това дали е надраскан панела/дисплея.
Тук може доста да се поспори,трудно може да се намери 2G за 250лв.Аз лично гледах една оферта на такава цена обаче беше ААААААдски надраскан и някой пиксели му бяха изгорели,няма смисъл нали ?Първоначално написано от JuBaCcA
Пак казвам,тази реплика е за наивници които просто да се залъжат,че имат айфон и да им мине мерака
Чао и спирам да пиша в тази тема,няма смисъл !