- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Като неможете да заспите..
Аз си пускам музика от MP3-то и сядам на перваза, за да гледам навън. Обичам да се наслаждавам на нощта. Като ми се доспи се връщам в леглото слушам още малко музика и заспивам. Рядко си пускам телевизия, а компютъра като съм го изключила веднъж още по - рядко го включвам.
Амии пускам си дъ воис ;д и се опитвам да заспя, напоследък ми се случва често да не мога да заспивам лесно...![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Слушам музика и в краен случай гледам ТВ.
+Първоначално написано от ecstazy
Слушам музика, мечтая, мисля... Понякога излизам навън.![]()
- гледам ТВ
- слушам музика
- чета
- мисля си разни работи
- ям![]()
Напоследък много често ми се случва да се събудя в 2 и да не мога да заспя до 6-7 . В такива случаи - от 2 до 4 чета , после от 4 до 6 гледам тв / слушам музика на Ipod . Накрая или изчаквам още малко докато майка стане и ставам с нея , или заспивам до към 8 -9 ... Гадна работа , общо взето![]()
Пише се НЕ МОЖЕТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
п.т: зяпам тв, слушам музика ...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Гледам филм на пц-то или вися пред тв-то или пък просто си лежа и мечтая.![]()
Пускам си музика, от телефона.![]()
Ако някой ме събуди.. нервите на 100% винаги. Но след това отново, мога да се ''просна'' на леглото и ще си хъркам спокойничко.![]()
![]()
![]()
почвам да дишам равномерно и да броя до към 100 ама докато стигна до 100 съм заспала![]()
Не лягам преди да ми се доспи, но ако трябва обезателно да заспя бързо ,защото следващия ден трябва да ставам рано а не мога да заспя тогава си представям нещо черно :Х нз как да го обесня не само като си затворя очите да виждам черно ами си го представям как примерно много черна и тъмна нощ бавно се приближава към мен .. ахахха кой знае как звучи![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Играя си на телефона или прехвърлям случките от деня![]()
А ако някой ме събуди, му тегля една.. и заспивам:P
Гледам филм или пускам музика от телефона си...![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Вечер когато легна, пускам Дисни ченал и не гася телевизора цяла нощт, когато не мога да заспя гледам или когато се пробудя нощем той ме унасяя и пак заспиваам![]()
лежа, слушам музика и си мисля разни дивотии
Ровя си из телефона, слушам музика или си мисля разни работи....
Слушам музика,гледам тв,мисля за случилото се през деня,мечтая или играя на телефона![]()