- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Като неможете да заспите..
Слушам музика..
Почти всяка вечер, вече ми стана трудно да заспя, ако в ушите ми няма слушалки![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Гледам тв най често Мтв и сити![]()
All i need is.....BEER
играя на GSM
Пускам си възможно най-тъпия филм, който дават в момента по телевизията, ако и това не помогне обаждам се на любовта да ме приспива![]()
Почвам да броя или да си мисля за нещо, обаче не помага много и н крайна сметка и аз не знам как заспивам.
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Много често ми се случва напоследък към 3 4 а аз още се въртяпускам телевизора и обикновено по тва време не дават нищо интересно- причина да ми се доспи от скука...
като лягам си пускам някой филм докат заспя
ако се събудя, ходя до WC, разхождам са из кухнята пия сокчета ям квот намеря мотая се от едната тераса в другата сядам малко на компа
а ако някой ме събуди, псувам го и си слагам 4те възглавници на главата и не обръщам внимание на нищо :Д :Д
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Ми или се въртя..или гледам тв. По принцип мн обичам да затворя очи и да си мечтаяя ии така заспивам.. ама иначе когато е безнадежден случай ставам и сядам на компа. Мама има навика в събота и неделя да му буди рано,за да можела да изчисти![]()
И тогава просто става ужасяващо
![]()
в наи добрия случаи цъкам на моята фр да и се накарам за последното тъпо нещо което е направила (тя също го прави) тогава кота си излея гнева за няква глупост например че ме дразнеше когато бях на диета и тя плющеше чипс и слет тва заспивам като ангелче
ако ми е жал да я будя милата поспаланка(повечето пъти не знам за кво да я обвиня) взимам някво списание и почвам да отбелязвам с маркери кои неща са грозни и хубави за кои трябва да изнудя наще и за кои неща съм ги изнудвала кое го имам и кое не искам да г имам
в най лошия слуаи зимам учебника по история и почвам (тва деиства наи бързо на 3 тата минутапробваите което искате
тва е добре и аз тябва да почна че моита фр почва вече да мрънка ама всъщнос кво щи помогне да заспиш като отидеш до WCПървоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
Гледам ТВ, но гледам да е някой по-тъп филм да ми се приспи по-бързо
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
гледам филм, мисля кво ще права през деня, чета разни списания или слагам слушалките в ушите и слушам музика.
Понякога слушам музика, понякога гледам ТВ, друг път ставам и пак отивам пред лаптопа.Или започвам да мисля и по някое време неусетно заспивам (и мислите ми продължават по време на съня, изразени в сънища.
).
въртя се и си мисля за НЕЯ......
6б3З10
Най-често не мога да заспя заради друг човек.. т.е. проблемите му. А пък когато някой ме събуди съм отзивчив защото знам, че хората около мен не биха ме събудили без причина.
ваУ рокс
Grell
Викам колежка да ме приспиваПървоначално написано от Teenprblem
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от JZfan
Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.
Ами пуша, след това пия чаша студено прясно мляко и лягам![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Взимам си гсм и слушалките и слушам музика, ако вече почти е изгряло, излизам на прозореца да гледам и изпращам някакви любовни, благодарствени смсчета![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."