- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Като неможете да заспите..
Чета, мисля, вися на компа ии така докато не ми се доспи![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
слушам музика и си фантазирам неща, които на практика е 1 на 1000000 шанс да се случат![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
най-често си фантазирам и аз разни неща,които са невъзможниПървоначално написано от gabi7u
![]()
Първоначално написано от SunshineGirl317
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Амии..аз пък от леглото както съм и доколкото мога гледам през прозореца и така ;д;д;д;д
почвам да си пея ама силничко и си викам "ся събудих нашите...лошо..."![]()
амии отивам до тоалетната (което е рядко защото ме е страх да ен ме "вземе" някой!ии пускам си музика или пък започвам да си мисля за хубавите моменти от лятото
![]()
Във всеки случай, НЕ чета книги, защото вместо да ми се доспи, ми става интересно, страниците лесно се прелистват, часовете летят, а аз после ходя със сенки под очите.![]()
Затова пък учебниците по физика/химия/психология/литература вършат чудесна работа. На второто изречение съм заспала.![]()
мм малко е неудобно да го напиша![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Пускам си музика на слушалките,винаги заспивам така.
Първоначално написано от Monnie
и аз сам така и като ги усиля до край и по някое време се събуждам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sex is:
Like Nokia - Connecting People
Like Nike - Just do It
Like Pepsi - Ask for More
Like Samsung - Everyone is Invated
Like Me - Too good to be TRUE!
Ох най-мразя, да стоя на компа или пред тв и да усещам, че ми се спи, просто затварят ми се очите.
НО легна ли и доста често само лежа и се въртя - я насам, я натам и айде то станало 3-4ч.![]()
Още повече, че не мога да стана да си пусна пак компа или само да си светна лампата, защото брат ми спи, а ако отида в друга стая, пак ще ми се доспи.![]()
ВИнаги, ама винаги си правя равносметка на деня, правя си планове, мечтая си най-вече и общо взето си мисля нон-стоп.Опитвала съм просто да лежа и да не мисля за нещо, но не мога да го овладея и айде малко по малко - пак размишлявам.Тъпооо.
![]()
набивам си чекия и заспивам сладко сладко![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
И аз си фантазирамИ си пускам радио
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
стискам си очите или броя овце![]()
Ми въртя си се ииии се мъча да заспя отново,или си мисля разни неща.
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Ами мисля си нещо хубаво, мечтая, фантазирам и така заспивам.![]()
![]()
Просто си мисля за лятото или кво съм правил днеска и заспивам
Ей, аз също съм така.Първоначално написано от vagarious
Просто като не мога да заспя и видя, че е станало вече към 3-4 и ми става суперр гаднооо.
Но на всеки се случва и се радвам, че не съм само аз така.
![]()
![]()
![]()
Ммм, там само интересни филми даватПървоначално написано от mlakniwe2
![]()
По темата: Когато не мога да заспя, ами, забучвам си слушалките в ушите и слушам докато не започнат да ми се затварят очите.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
kolkoto i tupo da zvu4i [[i nikoi da ne vqrva!]] kolkoto pove4e Coca-cola piq tolkooooova pove4e mi se spi![]()
![]()
![]()
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват!