- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Като неможете да заспите..
Първоначално написано от Monnie
Попринцип си лягам тогава, когато усетя, че ми се спи. А ако си легна и не мога да заспя ставам и почвам да си занимавам с някви неща докато не ми се доспи.
Обаче много мразя като съм заспала и някой да ме събуди с тропане, с викове или с продължително звънене по телефона... Особено последното - затварям, затварям ама има хора дето не разбират от намек и продължават... разбива ми се целия сън и после изобщо не мога да заспя.![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от Monnie
Ами броя от 100 надолу-99,98,97.....
Със затворени очи и по някое време заспивам![]()
Чета книга докато не ми се доспи.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Илии чета " Гламър " илии гледамм " Дисни Ченъл "![]()
.. Или най - вероятно да сам на лаптопаа
![]()
Ами говоря си сама и се приспивам. иммам си едно плюшено мече и си го прегръщам и заспивам![]()
Вися на компа като не мога да заспя...но понякога и на него заспивам![]()
![]()
Ми... броя овце. Представям си ги такива ... някви шарени.Понякога заспивам още на 12-та,но ми се е случвало да броя , броя и накрая се отказвам .. Друг път броя от 100 назад ... Има ефект. Случвало се и да си пея някви детски песнички ..![]()
![]()
You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel,
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing.![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Ми... броя овце. Представям си ги такива ... някви шарени.Понякога заспивам още на 12-та,но ми се е случвало да броя , броя и накрая се отказвам .. Друг път броя от 100 назад ... Има ефект. Случвало се и да си пея някви детски песнички ..![]()
![]()
You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel,
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing.![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Лежа и се въртя..ако много ми дотъпее ставам на компа![]()
Believe in yourself.
Гледам телевизия, мисля си някви неща.. Като цяло доста често ми се случва да не мога да заспя:[
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Пускам си музика
Или гледам телевизия. Ама ако просто не ми се спи, не спя. xDПървоначално написано от Monnie
Когато не мога да заспя си лежа и мисля,а когато доскучае ставам и сядам на компа ако няма никой в скайп си пускам филм а ако има пускам музика и си чатя!!!
Мъча се да намеря удобна и подходяща поза в леглотоОбикновено през няколко седмици(месеца) си сменям позата.Примерно по-рано спях на ляво,но хем легнала,хем по-скоро опряна само на гърба си
.......
но скоро открих,че с тази поза вече не мога да спя и я смених на друга-пак на ляво,но с едната ръка под възглавницата,а с другата над нея,единият ми крак опънат,другият свит![]()
![]()
Повярвайте ми,много е удобно!
Леле,разсмях се...
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Лежа и си мисля нещо... слушам музика... гледам телевизия. Но аз обикновено си лягам само като ми се спи.![]()
Решавам кръстословици, и когато не знам някоя дума, и като се замисля ми се доспива.![]()
Вафла..