- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- студени душове
Здарейте,за първи път пиша в този сайт но видях че отговаряте на всеки та искам да попитам дали от студените душове се отслабва.. аз мисля че да защото тялото пази една и съща телесна t и ако тя падне му трябва енергия да се затопли която взима от складираните мазнини. А вие как мислите? На 20 съм 1.65 ,71 кг . А и друг въпрос от кои зеленчуци се отслабва по-бързо (нямам определен срок за отслабване просто като инфо.)
Мерси прeдварително !![]()
Ходи на сауна, ако искаш да отслабнеш ... фитнес или нещо такова има си специални диети ...
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Не вярвам да отслабнеш от това, че ще се къпеш със студена вода.
Но нещо полезно, което можеш да направиш е контрастен душ, тоест редуваш топла и студена вода през някакъв интервал. Не си прави илюзия, че ще отслабнеш от такива неща, но това ще те накара да се почувстваш свежа и енергична, защото стимулира кръвообръщението и оросяването в тялото е по-добро. Завършва се със студената вода.
Чувала съм, че това помагало до някъде и за целулита, но не мога да кажа нищо по въпроса.
глупости..![]()
Бях чела в космополитън, че студенит душове изгаряли по около 100 калории. Но аз лично не вярвам. За зеленчуците има различни теории. Но примерно моркови и оранжеви плодове и зеленчуци знам, че пречат на отслабването. Като калочирност най малко има спанака-7 калории на 100 грама и краставицата- някъде пише 10, другаде 14 калории на 100 гр.
да бе,ако отслабнеш ще се самоубия
не се изказвай неподготвен,прасе
4uvala sum (i sum 4ela), 4e kontrastnite du6ove pomagat pri celulit, no se sumnqvam studenite da pomagat s otslabvaneto.
Ot zelen4ucite moga da preporu4am krastavica, za6toto sudurja nad 90% voda, a ot plodovete - limon, kivi, greipfrut.
Izvinqvam se za latinicata.