.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

студени душове

Здарейте,за първи път пиша в този сайт но видях че отговаряте на всеки та искам да попитам дали от студените душове се отслабва.. аз мисля че да защото тялото пази една и съща телесна t и ако тя падне му трябва енергия да се затопли която взима от складираните мазнини. А вие как мислите? На 20 съм 1.65 ,71 кг . А и друг въпрос от кои зеленчуци се отслабва по-бързо (нямам определен срок за отслабване просто като инфо.)

Мерси прeдварително !

Ходи на сауна, ако искаш да отслабнеш ... фитнес или нещо такова има си специални диети ...
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Супер фен
    Не вярвам да отслабнеш от това, че ще се къпеш със студена вода.

Но нещо полезно, което можеш да направиш е контрастен душ, тоест редуваш топла и студена вода през някакъв интервал. Не си прави илюзия, че ще отслабнеш от такива неща, но това ще те накара да се почувстваш свежа и енергична, защото стимулира кръвообръщението и оросяването в тялото е по-добро. Завършва се със студената вода.

Чувала съм, че това помагало до някъде и за целулита, но не мога да кажа нищо по въпроса.

Град
    Ямбол
    глупости..

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Бях чела в космополитън, че студенит душове изгаряли по около 100 калории. Но аз лично не вярвам. За зеленчуците има различни теории. Но примерно моркови и оранжеви плодове и зеленчуци знам, че пречат на отслабването. Като калочирност най малко има спанака-7 калории на 100 грама и краставицата- някъде пише 10, другаде 14 калории на 100 гр.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Надявай се да отслабнеш само от това

Супер фен Аватара на Di
    да бе,ако отслабнеш ще се самоубия
    не се изказвай неподготвен,прасе

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    4uvala sum (i sum 4ela), 4e kontrastnite du6ove pomagat pri celulit, no se sumnqvam studenite da pomagat s otslabvaneto.
    Ot zelen4ucite moga da preporu4am krastavica, za6toto sudurja nad 90% voda, a ot plodovete - limon, kivi, greipfrut.

Izvinqvam se za latinicata.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си