.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Най-... Случка

Коя е най-неприятната,гадна,страшна, есела,идиотска,неудобна,и всичко квото се сетите СЛУЧКА , сигорно пуснах вече 3та тема за днес,обаче се вдъхнових за тази тема от това което стана днес..

Баща ми,беше без документи,обаче вече бяхме тръгнали за София за кино .. стигнахме някаде половината път и ни спряха полизай,знам че може и книжката да му вземат , и много се притесних и си седях само в колата и чаках,като видях,че почнаха да се расправят ми хрумна нещо,аз нали съм си актиор човек ( нямам другото ио пак ;д ) ,реших да направя нещо,никога не решавам нещата с бой,но този път го направих ( 99% от вас си мислят че съм излязъл и съм ги набил нали? ) , погледнах към ръката си,и си шибнах много , ама много як шамар , та очите ми се насълзиха ,излязъх от колата свит и почнах ревливо да говоря , "Тате моля ти се да тръгваме вече много ме боли корема още повече и от удеве искам да отидем при мама в болницата моля ти се " ( аз попринцип съм на 14 ,обаче съм сладък ) направих такава сладка муцунка , че полицая каза " Добре,оправи си детето сега няма да се расправяме за тва,обаче другия път няма да има измъкване когато са други полицай , или нещо такова " , после се спукахме от смях в колата,кво мислите добре ли постъпих или тъпо? [/b]

Супер фен Аватара на spopi
    Ми добре е щом е минал номера на всеки се случва.

Дууд на тва бих казал "Много филми си гледал" обаче си личи че не си измисляш!
    Metallica! <3

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSoul
    Дууд на тва бих казал "Много филми си гледал" обаче си личи че не си измисляш!
    В какъв смисъл си личи ,че не си измислям,това найстина се случи бтл

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    агхахаха евала бате ставаш за Hollywood Яко е било кво

А иначе аз не се сещам много но като каза полицай и се сетих как един път в Холандия излизаме с баща ми от един супермаркет и 6-7 полицая ни спряха да ни проверят за оръжия. Опънаха ни на стената там пред всички хаха и мене ме проверява една жена ама много ме беше гъдел и чувах как питат баща ми дали има нож и той понеже е остроумен и вика 'Да ама го използваме само в кухнята'
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    е тва е пич,евалата
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Е,евала бе човек..
    Как си го измислил това
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от Backspace93
    Сладур
    Абсолютен 100 % сладур
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на sasha_90
    Браво на теб.Спасил си баща си от глоба или взимане на книжката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си