.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Момчета, помогнете ми :[

Какво може да направи едно момиче, за да знаете, че тя наистина държи на вас и ви обича? Какво би ви зарадвало и би ви показало, че тя наистина ви обича, ако сте скарани? Момичетата също могат да споделят вече пробвах всичко и съм се отчаяла

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Свирката винаги оправя нещата

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    И аз за това си мислех
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Владо стегни се,вярно говориш ама не ги учи така ;d

Скарани сте-опитай се да оправиш положението.Казваш всичко си опитала?Какво разбираш под всичко?Караниците са често явление във връзките ако сте се скарали наскоро изчакай ден-два да се нормализират нещата и се опитай тогава да поговориш с него.Обясни му че съжаляваш за караницата и че от това те боли.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Радко щом са достатъчно големи да имат връзки, значи са достатъчно големи и да понасят всички следствия от тия връзки.

14 годишните само като чуят "секс" и са те скъсали (:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    И аз за това си мислех
    И аз в първя момент това си помислих но не точно свирка,а му пусни на човечеца на пвоечко места да се зарадва и той ,ако това нестане остава варианат с свирката

Разговор.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Разговор.
    За сега това е най-сериозното мнение което са ти казалаи....тва за свирката е само ако ти имаш желание да го направиш,никой не може да те накара на сила...разговора и като му кажеш как стоят нещата,и той ако не е малоумен ще разбери че го обичаш!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

за вас явно само с единия секс и свирка се оправят нещата.. ами не винаги е така... Sh@d0w и SemperFidelis благодаря ви все пак ще поизчакам още 2-3 дни да му мине малко и пак ще поговорим. Ако му купя нещо, което иска, дали ще рреши, че му се мазня или наистина ще го оцени

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от vupros
    за вас явно само с единия секс и свирка се оправят нещата.. ами не винаги е така... Sh@d0w и SemperFidelis благодаря ви все пак ще поизчакам още 2-3 дни да му мине малко и пак ще поговорим. Ако му купя нещо, което иска, дали ще рреши, че му се мазня или наистина ще го оцени
    Ако беше момиче цветята щяха да я размекнат ама на момче няма кво да му се подари,просто разговора е по-подходящо,поне аз така мисля
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Да естествено това е добра идея,но не само да му подариш нещо и да очакваш реакцията му.Дай му да разбере,че наистина съжаляваш за караницата и че не желаеш да се повтаря.Незнам кои е бил прав и кой крив,но тези нeща заедно трябва да си ги преодолеете.

Успех

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Разговор,разговор и разговор..
    Тези простотии от рода - "свирката оправя всичко" става,когато и ти имаш желание да го направиш..
    Но не мисля,че това е правилния начин за сдобряване..Просто седнете и поговорете спокойно,без викове..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на notlike
    Ето какво бих те посъветвал аз (разбира се, може да не е най-добрият съвет, но пък знаеш ли..) - думите не струват, ако не са подплатени с действия. Покажи му, че го обичаш - покани го да отидете на кино да гледате няко любовен филм, пък ако е малко по-чувствителен, пусни му тоя филм (The Last Song) и го гледайте заедно, направо ще му се размекнат краката и може да плаче като малко дете (както ми се случи и на мен де ) . Относно това за свирката - сексуален контакт винаги можеш да направиш с някого, отиваш на някое барче, малко грим и си уредена. Аз ти казвам, любовните драми направо размекват мъжа, но не му пускай филми от сорта на Титаник, защото звучи изтъркано, а и когато е гледан - няма тръпка. Все пак опитай с това, което ти казах. Мъжете сме малко по-коравосърдечни и по-трудно се даваме, но пък когато някой филм ни удари по сърцето, сме лесноразгадаеми. После иди се гушни в него, извини му се и ще видиш, че той ще преосмисли много неща.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

покажи му, че не искаш да сте скарани. обади му се, извини му се(ако ти си виновна?) и му кажи да излезете някъде. не на кафе, а на разходка и му обясни всичко така, както е(обичаш го, искаш да си с него и т.н.). обаче след като му го кажеш, намери начин и да му го покажеш - на момента и в бъдеще.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    сама го измисли
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Съвета ти е непълен,не си му казал каква точно свирка да търси-дървена или пластмасова.

благодаря ви, оправихте ми настроението сека знам че има надежда да не сме вечно скарани стискайте ми палци да се оправим по-бързо целувки от мене на тия дето не отговориха с простотии, помогнахте ми

Град
    Rousse

Re: Момчета, помогнете ми :[

Цитирай Първоначално написано от vupros
    Какво може да направи едно момиче, за да знаете, че тя наистина държи на вас и ви обича? Какво би ви зарадвало и би ви показало, че тя наистина ви обича, ако сте скарани? Момичетата също могат да споделят вече пробвах всичко и съм се отчаяла
    "вече пробвах всичко и съм се отчаяла" ... ами аз за нещо след "всичко" не зная, така че, съвета ми е да си тегли ножа, че да се преключва с мъките ти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си