- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да започнеш от начало
Да се махнеш от мястото, където претърпя провал. Да изчезнеш, да спреш да я виждаш всеки ден. Да започнеш начисто на напълно непознато място. Да загърбиш миналото и да се опиташ да промениш себе си към по-добро. Да рискуваш и да си изтеглиш нова карта, опитвайки да поправиш стара грешка. Защо не ?
Не знам защо го написах тва, но само ми се върти в главата![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
да бе защо не?
сигурно защото много други 'неща' те задържат,а само 1 те 'гони'.![]()
пфф глупости пиша....![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
То и аз, спхПървоначално написано от Elenichkaa
![]()
И без това ще го направя, ддз що ги пиша тия неща...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
^е успех с новото начало,дано цаката стане!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Защото се чувстваш слаб и не можеш да се изправиш лице в лице с проблема. Бягаш...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако ставаше така. Ако имах много пари щях да се махна и аз. Напълно всичко ново ще бъде ..
Пф, мечти xD
Като порасна ше стане по - поносимо :Д
Споко, ще се оправиш и ти :Д
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ново начало... нов филм и накрая отново ще се запиташ същите въпроси.
Не знам защо си го написал, но звучи смело изпълнено с надежда. Това е хубаво.![]()
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
то хубаво да започнеш отначало,ама ако си като мене спомените да не ти излизат от главата?![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щом имаш нужда защо не?Тва ,че започваш от начало не значи ,че бягаш от нещо
Нека да избяга замалко, бе! Лошо има ли? Да излекува раните си на спокойствие и после, когато се чувства достатъчно силен, да се върне и да се сблъска с проблема.
all day... all night... what the fuck?!