.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Защо си мислим,че можем да предпазим'любовта' си от всичко?

Абе доста се чудя....
    Върти ми се следното нещо: Когато си много ама много влюбен и над човека,в който си влюбен ти се струва,че грози опасност защо подяволите си мислиш,че си нещо като Господ и можеш да го защитиш от всичко.Мислиш си,че си всезнаещ и силен,обаче разбираш,че действителността е другааа>????

пълна идиотщина..знам ама е интересно какво мислят 'хората' тук?
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Не че си го мислим, просто ни се иска да е така. Ще ти кажа аз какво чувствам, когато страда мой любим човек. Искам да съм на негово място, да мога да взема болката му, тъгата му, мъката му. Защото съм готова да забарвя за себе си в този момент, ако поне за малко мога да облекча страданието му. Имам чувството, че някъде в гърдите ми гори огън, който ме убива, а факта, че в някои случаи съм безпомощна ме кара да мразя целия свят. Не си вярвам, че съм Господ, защото ако бях никога нямаше да позволя това да стане.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Аз не си мислих, че съм нещо като Господ. Веднъж съм се влюбвала истински и тогава, през цялото време знаех, че нещо може да се случи...

п.п. А и ако си достатъчно сигурен, че човекът, в когоТО си влюбен(който обичаш) изпитва същите чувства (почти) нищо не може да ви попречи.
    Това, че когато човек е влюбен не гледа грозната страна на нещата и си мисли, че светът е розов, не значи че се мисли за господ.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Аз мисля точно обратното,постоянно ме е страх да не се случи нещо,което да ни раздели или да го отнеме от мен,не знам сигурно защото ми се струва прекалено хубаво за да е истина...
    Never again will I hear you
    Never again will I miss you
    Never again will I fall to you
    Never
    Never again will I kiss you
    Never again will I want to
    Never again will I love you
    Never!

Цитирай Първоначално написано от Lady_003
    Аз мисля точно обратното,постоянно ме е страх да не се случи нещо,което да ни раздели или да го отнеме от мен,не знам сигурно защото ми се струва прекалено хубаво за да е истина...
    точно така...прекалено хубаво,за да е реалност!
    това е страшното!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    За съжаление само една жена може да си мисли така - поне така мисля аз

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Защото обичаш.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    това е нормално,защото може би се опитваме да предпазим човека до нас и не искаме нищо и никои да развали щастието ни
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    За съжаление само една жена може да си мисли така - поне така мисля аз
    аз съм на обратното мнение
    но мисля,че няма и нищо общо с половете,тва си е човешката психика...

помислете над следното (не казвайте дали това е нормално,защото обичаш и тем подобни) а какво текара да се чувстваш несигурно.
    ЗАЩО СИ МИСЛИШ,ЧЕ МОЖЕШ....а не защо искаш?? :think:

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    помислете над следното (не казвайте дали това е нормално,защото обичаш и тем подобни) а какво текара да се чувстваш несигурно.
    ЗАЩО СИ МИСЛИШ,ЧЕ МОЖЕШ....а не защо искаш?? :think:
    Силните чувства към даден човек,те карат,да мислиш,че можеш да направиш всичко на света заради нея.Въпросът е ,дали човека отстреща заслужава такова нещо?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си