- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бански-промяна
Миналият месец си купих много хубав бански,не искам да го сменям.Но долницата е бикини.Дали някоя шивачка ще може да я направи прашка?
трябва да идеш при шивачката и да я питаш дали ще може![]()
Верно ли????? Не бях се сетила за това хахахаха
по - добре недей
майка ми така си взе ,искаше да и попроменят долнището , оправиха го разбира се, но не седеше точно като оригинала ,съсипа се
зависи от шивача, плата също , но не знам
50/50
Съмнявам се,по - добре си вземи отделно долнище.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Няма да мога да намеря същият цвят сигурно,едно такова бонбонено розово е..
Да не правя нова тема..имам подобен проблем като авторката.Може ли на горнище на бански,което е само плат,да му се сложи нещо,за да не прозира и ако някой е правил нещо подобно при шивачка да сподели?![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
По темата: мисля, че е възможно, но ти трябва добра шивачка.
rachel_billson а относно твоето запитваме много зависи какъв е плата, може да му се сложат подплънки според мен.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
ааз съм си слагала леки подплънки за да не прозираПървоначално написано от rachel_billson
![]()
Мерси за бързите отговори.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
ами то зависи от шивачката в момента моят бански е на шивач ,защото долнището ми е малко галямо... и днес ходих да меря както е ,трябват още някои корекции и не си личи че е преправян ...та мисълта ми че трябва да намериш добър шивачПървоначално написано от ByK
![]()
Авторке,на твое място не бих рискувала.
А бонбонено розови прашки можеш да си намериш без проблем - има в доста магазини за бельо.Е вярно,че може и да са най-обикновенни прашки,но това не означава,че ще си личиКазвам го,защото една приятелка така си взе един оранжев бански с боксерки,а после реши,че иска да го носи с прашки.Обикаля магазините,поръча си две долнища от нета и на края видяла едни прашки в същия цвят и с много тънки ленти и си ги взе.Паснаха перфектно към горнището
![]()
ifcheTyYyYy,едно е да ти е широко долнището и да го свият малко и съвсем друго да правят от бикини - прашки.В твоя случай се разшиват шевовете и се скъсява,а в случая на авторката трябва да се променя формата,което е доста по-трудно![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Е бонбонено розови прашки има в почти всеки магазин, няма да е толкова трудно да си намериш.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!