- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Германци...
Младежът според мен е подтикнал или да го кажем събудил едни заспали или по-скоро забравени чувства в теб. Самата ти описа, че винаги си била по-различна и това до голям аспект според мен е влияело на чувствата ти на симпатиите ти и те е обърквало. Това не съмнено е повлияло, но също така и хората са от значение. Сблъсквала си се с хора в, които едвали си виждала нещо толкова добро и хубаво, за да се събуди интереса в теб. Мисля, че твоите чувства са повече от приятелски и начина по-който описваш, че се чувстваш едвали ще ти позволи да си само приятелка с този човек. За това те съветвам да му кажеш как се чувстваш в компанията му и да се опиташ да го спечелиш. Също така бих ти казала, че просто от едно писане по-интернет не можеш да разбереш дали заинтересоваността му е същата или е по-малка. Така или иначе ти самата казваш, че разстоянието ще е пречка, за да го виждаш често, за това по-добре му кажи как се чувстваш и какво си изпитала докато си с него. Смятам, че ако не го направиш ще съжаляваш, защото както сама каза това е първият човек, който наистина е успял да събуди интереса в теб. Успех.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.