- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зарибяващи Гривнички
Хора , искам да си зема такава гривничка .. Една приятелка ми беше дала една подобна , но бишият ми си я тафи..![]()
И не искам да пише найк , адидас, пума и прочие..
![]()
ла-ла-ла
Знам само тея ментетата къде ги продават дето пише Найк Пума и т.н. абсолютни боклуци и другия вариант, до колкото съм запозната, е да си купиш нещо от Jarcomputers и те най-вероятно ще ти дадат гривничка (мн са яки) Чух, че продават в някакъв магазин Just Smile малко след Converse на НДК.. Пък дали е така, ще проверя тези дни. Ииии ще следя темата, щото доста се интересувам. То пък т'ва Livestrong да си поръчаш гривна от нета ще ти излезне 5 лева с доставката. Аааа да и някой ми беше споменавал, че на Илиенци продават такива, ама дали са пак с Пука и Найк не знам
![]()
Абе голяма мистерия са тея гривни Оо
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Вв Варна ги продават по 1 лвКажи поне откъде си
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз имам, но са ми от Дубай, в България не съм ги виждала, но сигурно ги има някъде![]()
София.. M/y в по горният пост се спомена за jarcomputers .. да имах такава гривнича супер яка и светеше през ноща,но както споменах бившият ми я тафи.. Много искам такава гривничка,но нещо изчистено или поне да не пише Найк,пума, адисасПървоначално написано от ameli
![]()
![]()
ла-ла-ла
Тея ментетата на найк и адидас като си ги купиш и ги обърнеш от другата страна (надписа да е отвътре), той ще се изтърка за 1-2 седмици и си имаш изчистени гривничкиПървоначално написано от eminemfenka
![]()
В магазините от типа "Всичко по 1 лев" има такива гривни,с какви ли не надписи ... Като започнеш от Nike,минеш през Peace и стигнеш до разни изречения от рода на I love you!;Fuck off и т.н.Е изчистени не съм виждала (май) ама може и такива да има - не знам![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
:O адрес (софия)Първоначално написано от 3oPuTy
плийс
![]()
За София не знам,но шом в моето малко градче ги има,значи и в големите ще ги има![]()
Шумен не е малък град.Първоначално написано от 3oPuTy
Къде си ги виждала между другото и аз си търся ?
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Тази гривна не свети, а е обикновена силиконена гривна от фондацията на Ланс Армстронг - LIVESTRONG. В момента в България мисля си, че скоро в магазина на Vivelo в София ще има есента някъде от тази, която си дала на снимката.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
супер, че ще ги има, но ние говорехме, че на Jarcomputers светят. Аз лично имам една бяла, която светиПървоначално написано от kosder
![]()
Не съм от Шумен,а от Силистра![]()
И вече писах по-горе,че ги има в магазините тип "Всичко по 1 лев."![]()
Да и аз съм ги виждала в магазините " Всичко за 1 лев " ..
Има най-различни надписи .. адидас , найк .. абе много са. Има и едноцветни без надписи.
Потърси в няколко такива магазини , не може да няма никъде.
Мерси, пък дано да имаПървоначално написано от iiordanova
![]()
Здравейте , потърсих в София сигурно едно 7 магазинчета за 1 лев.. , НЯМА РЕЗУЛТАТ..![]()
Ако някой знае в София някое магазинче за левче,където с сигурност ги има .. Да каже кварталчето и къде точно се намира магазинчето..
![]()
![]()
![]()
ла-ла-ла
Потърси в магазини където се продават гривни, предполагам, че там има.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!