- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с гърдите (doh)
Искам да ходя на дискотека,но изведнъж се сетих че имам един огромен проблем,понеже гърдите ми са големшки и рядко си намирам сутиен,който ГОРЕ-ДОЛУ ми става и когато скачам или извършвам по-жизнени движения ми се тресат..и как ще танцувам така някакви идеи? Някой да е виждал наистина големи и стягащи сутиени или бюстиета,какво да правя?!![]()
Only u! <3
Ами и аз съм с доста големи гърди, но на мен не ми прави проблем движението. Не ме интересува, че се клатят. Яко ми е да гледат и да завиждат. Иначето си нямам и на представа как да ги стегнеш. Единственото, което е работило при мен е спортно бюстие за тичане, ама то не е много за дискотека. С него изобщо не ти мърдат, но си стяга яко.
Ето ефекта:
Ето ти много подобни на картинки: http://www.google.bg/images?um=1&hl=...=&oq=&gs_rfai=
Е айде, чак пък толкова...
Не вярвам да влезеш в някой магазин за бельо и да не можеш да си направиш поръчка на определен модел или размер, и като отидат хората да зареждат със стока да вземат и търсеното от теб.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ами никъде не намирам сутиен,който да ми е точен,а да поръчвам..то става ли така,а и аз като не знам със сигурност дали ще ми е точно,само да дам мн пари,трябва дас го има в магазина,някой да е виждал такива сутиени някъде?![]()
Only u! <3
Да тръгнем да ти търсим сутиен ли?
Мерси, че се изфука с това, колко големи са ти цомбите.
Пинк Флоид, тва беше прекалено. Иначе тази, която се изфука беше Калисто. Аз лично ен виждам какво има за заиждане на огромните гърди. Радвам се че не съм с млекоцентрали. Не е красиво, в 90% гърдите са целите в стрии, а с годините стигат до колената.
До авторката: нз къде живееш, но ако е в гоям град отиди в Севън Секъндс. Продавачките си разбират от работата и ще те насочат.
^ Ами човек, като се замислиш... Ние ли да ѝ кажем какъв размер, марка, че и цвят да си вземе..
Просто иди в някой по-голям магазин за бельо като Triumph, Seven Seconds и т.н. и питай, мери.. (:
Иначе какво толкова ти пука, че се друсат? В дискотеката никой никого не гледа, повярвай ми, всеки гледа как да си направи собствения кеф.
не ми беше целта да се изфукам айде малко снижи тона,какво се заяждаш от рано сутринта?! Просто се интересувах в кои магазини се продават по-големи.Първоначално написано от PinkFloydSound
Only u! <3
Последното място, на което видях големи сутиени беше
в NewYorker (в мола в Младост).
Прилични модели на прилични цени.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Лелел,хора айде стига сте се държали така момичето просто ви пита нещо ии вие айде като българи да не пропуснем да се заядем ;xx
Иначе и аз съм виждала в Seven Seconds .. според мен отиди до някой Мол там винаги ще има някой по-голям магазин за бельо и можеш да попиташ ?? или помоли майка ти да ти намери нещо![]()
Аз също съм с големи гърди и нося винаги боди, потник бельо или тва спортен сутиен ВЪРХУ моя си сутиен и отгоре вече тениска. Просто големите гърди са доста неудобни и на мен ми правят проблеми. Сутиени намирам само в триумф и то доста рядко, защото ако чашката ми пасва то обиколката е огромна...
Добре е тениската с която ще си да е по стегната и тя върши работа. Сега в тея жеги още не съм ходила на дискотека "нормална" само на морето, ама там като се изпотиш влизаш във водата![]()
Съвета ми е да не слагаш широка тениска, защото ще трябва постоянно да си ги наместваш![]()
Отиди на дискотека просто с по - стегнат топ ... или потник ... или тениска
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Единственото,за което се сещам е,че можеш да си търсиш сутиени с по-'дълбока' чашка,която да ги обхваща по-добре.
Не помага изобщо...Първоначално написано от Sofff
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Поръчаи сиАз имам една 'позната' нека я наречем на която и ги правят по мярка-поръчва си ги.Поразпитай насам-натам.Аз имам много прителки с доста големи гърди,но това не им пречи даже е плюс за тях.
Е.. от къде може да се поръча? В магазините на Триумф има ли такива екстри?![]()
Аз също не мога да си намеря сутиен точно по мярка,а съм обиколила почти всички магазини за бельо в града.![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ъъъ само аз ли не виждам проблем в тва? Спортни сутиени,дрън дрън..лелейИ мойте са големи,но си нося сутиени както всички други момичета,удобно ми е,не ми пречат да танцувам,не се ''клатят'' чак толкова...
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Повечето българи са хейтъри не могат да не се отядът, но както и да е.. по-нагоре казаха в Севън Секъндс, Триумф, поразпитай някъде 100% прават по-поръчка.. и успех в намирането..
На кой колко са му големи не знам ама има разлика от Ц и от Е определено. И големит егърди определено се клатят просто защото не са "щръкнали" напред, а са като балон - кожа пълна с мазнина и темподобни. Спортни сутиени не се носят на голо, просто защото не вършат работата и циците пак се тресат. По поръчка никога не съм си поръчвала, просто не знам от къде.
Ако може да не дават съвети момичета с малки гърди на които техни познати ала - бала...
Някой конкретно да се изкаже.
п.п. Аз вече казах сутиен и отгоре боди, спортен сутиен или потник - бельо и отгоре вече тениската...
Дори и в кварталните магазинчета има големи размери, а и са евтини.
Да те питам - чашките на сутиените ти с дунапрен ли са или не?
Какъв размер носиш?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Егати,ти цяла бронежилетка направи беПървоначално написано от mimsssssss
![]()
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Първоначално написано от gia_sena_mono
+
Аз съм в малък град и в магазина има грамадни сутиени, не знам какво толкова не можете да намирате..Както и да е, не искам да се заяждам, само споменах, мойте са малки тъй че не мога да ви помогна.
![]()
В Триумф винаги има доста големи сутиени (по-големи от C и Д ). В магазините за по-евтинки също съм виждала навсякъде с тази разлика, че в повечето случаи са с меки чашки (хората са сметнали, че толкова големи гърди нямат нужда от допълнителен обем) и не са най-красивите и шарени модели - но са си сутиени и си вършат работата, като си на зор външният вид няма чак такова значение.
Незнам защо винаги гледаш да се заядеш.Циците ми не са никак малки..иделани са нито огромни нито малки.Просто дадох съвет и изясних, че найстина може да се поръчват.Първоначално написано от mimsssssss