- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Огромен Проблем !
Аз съм момиче на 15 и имам голям проблем хубава съм и съм забелязала че момчетата ме заглеждат обаче проблемът ми е че имам голямм клиторр чакк през бикините сии личи все едноче пипаш някаква мръвка и си виси извън срамните устни и просто ме много срам да се покажа пред някой супер гадно е и това за мен е много голям комплексл
изобщо не трябва да ти пука !! ама изобщо.. даже четох някъде, че жените с по- голям клитор стигали по-лесно до оргазъм.. чудите се откъде да си намерите комплекси значи.. ДИШАЙ!! :P
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Чудиш се май за какво да се комплексираш ?![]()
Един познат специално по тази тема казваше, че ако му падне такова момиче просто ще и изяде клитора. Така, че едвали да не се намери такъв на който да му харесват големите размери.![]()
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Това е нещо напълно нормално.
И няма от какво да се притесняваш.
толкова голям,че вместо да те лижат ще ти правят свирки ли?![]()
Станислава
След като минеш възраст от 24 години, то ще прерастне в един огромен КУР КОИТО ДА ЛИЖЕШ![]()
![]()
![]()
![]()
се1 някаква мръвка вика
тцтц
и кво да ти кажем
да те успокояваме, че е мн яко да имаш голям клитор ?
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
щом те е срам не се показвай никога пред никoй![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Няма нищо притеснително,всички сме различни.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Споко! На някой момчета им харесва да е така, а дори и малките срамни устни да са по-големи от големите.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
яла да е лизна : - )
Путките да мрът
Жоренце,ти си малък и неопитен за този разделПървоначално написано от KumchoValcho
me love youuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Станислава
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:Първоначално написано от silvencety
Станислава
opredeleno ne moga da kaja 4e e predimstvo prosto trqbva da ne ti puka nqma kak da si go smali6
Абе,направи една операция на тоя гигант! Земи сложй един уй вместо тва за да не те мислят за изрод.![]()
![]()
![]()
споко мацка има хора който обичат паржолите , на тях ще им хареса!Първоначално написано от loll
Нека да ти завиждат момичетатаако знаеш колко време отнема на някой мъже да намерят клитора на жената.. няма да ми повярваш
Не се притеснявай
![]()
Ела да го премерим публично и да установим дали е прекалено голям или е в нормата.Първоначално написано от loll
![]()