.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Има голям шанс да те хареса, защото щом се разбирате и си прекарвате добре по скайп, това означава, че той харесва характера ти. В последно време хората преминаха на един нов стадий в комуникацията и май се връщат към духовната красота, а не само плътската... по простата причина, че се "познават" по СКАЙП. Ако не ти е признал чувствата си има две алтернативи /като "да не ни развали приятелството" отпада моментално просто защото не е от най-реалистичните възможности/ :
    1. харесва те, но го е срам да ти каже, защото е на 14.
    2. не те харесва, а просто е сметнал, че си печена и няма да му пречи да си губи времето с теб

Не знам как съвсем сигурно каза, че на него му е много пирятно да си пише с теб. В смисъл, че това е СКАЙП, за Бога. Дори да те мисли за тъпа пак може да си пише с теб, когато няма с кого другиго.

Любов, истина и приятелство по скайп няма.
    +
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Щом сте на 14, това е връзката на настоящият ти живот. Ти вече си влюбена. Единствено скайп админите и интернет доставчиците ви, могат да ви разделят!

Казах и отсякох!

Бе то е възможно, ама трябва да почнете да се виждате, иначе е много хубаво, че се разбирате един друг и си допадате като характери. Задължително излезте пък каквото стане, само можеш да спечелиш :P
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Щом сте на 14, това е връзката на настоящият ти живот. Ти вече си влюбена. Единствено скайп админите и интернет доставчиците ви, могат да ви разделят!

Казах и отсякох!
    знам

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от SunSetBeach
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    че то и статистики ли има е О.О
    А този коментар ми '' помогна '' най-много от всички!!!
    По безсмислен отговор не можа ли да измислиш :Ж
    А ти отговори ми можеш ли да ми измерваш любовта в проценти?
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Мега фен Аватара на Hilary_
    оф кви са тия проценти бе .. за всеки си е индивидуално .. ако толкова те вълнува дали те харесва го питай направо ..

E добре де няма значение ... да кажем,че питам на кой му се е случвало и нещо от този род (дали е 4есто срещано)

Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Вие сте още ДЕЦА.
    и SKYPE ''връзка'' ,не е никакава връзка.
    Това,че са на 14 незначи, че не могат да се харесват .. Пък и то връзките първо от скайп поват там се опознават после кафенце... леко докосване по ръката..прегръдката ..целувката и айде вече са двойка. Еми щом той не прави първата крачка направи я ти.. Но преди това го накарай да ти обещай че даже и да не те харесва няма да си разваляте приятелството..

Според мен приятелство между момче и момиче не съществува...Винаги единият от двамата иска нещо повече..А може би и двамата искат нещо повече ...

Страх ме е че ако не ме харесва,ще си развалим приятелството.
    Страх ме е че ако не ме харесва и аз му кажа,ще разваля всичко и нищо няма да е както преди.
    Не ме е срам да го питам дали искам да излезем.Страх ме е че може той да не иска.Знаете какви са тийновете-ако разберат,че сме излизали,ще тръгнат едни работи...
    Не искам да се окаже така,че си е писал с мен само даси убие времето,даже не ме е чувствал близка.

На твоята възраст имах абсолютно същата ситуация само дето не беше по скайп.. то тогава на пръсти се брояха хората с компютри. Тя беше първата ми любов и до сега май друга дето да съм обичал толкова не съм срещал. Бях сигруен, че и тя ме харесва, всяка вечер си излизахме, но никой нищо не казваше по въпроса а и аз бях адски срамежлив за което и до ден днешен не мога да си отговоря от какво толкова ме е било срам. След вереме си признахме, но вече беше тръъъърде късно. Е и сега сме си приятели, но я чувствам само като близка приятелка и нищо повече, но не се знае какво ще стане за напред. Та саветът ми е - не изтървай възможността - после ще съжаляваш... поне няма да се чудиш "ами ако бях казала еди какво си..."

Цитирай Първоначално написано от 12345678
    На твоята възраст имах абсолютно същата ситуация само дето не беше по скайп.. то тогава на пръсти се брояха хората с компютри. Тя беше първата ми любов и до сега май друга дето да съм обичал толкова не съм срещал. Бях сигруен, че и тя ме харесва, всяка вечер си излизахме, но никой нищо не казваше по въпроса а и аз бях адски срамежлив за което и до ден днешен не мога да си отговоря от какво толкова ме е било срам. След вереме си признахме, но вече беше тръъъърде късно. Е и сега сме си приятели, но я чувствам само като близка приятелка и нищо повече, но не се знае какво ще стане за напред. Та саветът ми е - не изтървай възможността - после ще съжаляваш... поне няма да се чудиш "ами ако бях казала еди какво си..."
    ь
    Да ама в твоя случаи те е харесвала...при мен може и да не стане така
    Ех..,какъв съм ''оптимист''

ами то се усеща... няма начин да не ти покаже момчето по някакъв начин.. било то комплимент, закачка, прегръдка.. поглед ако щеш. Лесно е

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    КАто чета историята ми е позната щото съм я изживял наскоро.С една моя бивша съученичка с която не се бях виждал сигурно от 2 години поради случки,който не искам да коментирам ся,почнахме да си пишем по скайп и така всеки ден и се върнаха стари чуства и когато и признах тя ми каза че ме приема само като приятел.Така че когато избухне приятелство то много трудно се превръща в любов,или поне в любов и от двете страни
    >>DjBelev<<

бЛАгодаря ви ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си