- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Гъбички бляяях
Здрасти хора , искам да ви попитам дали има някакво лекарство против вагинални гъбички ,което може да се приема от лица под 16 год ?ии сори ако има такава тема :: )))))))
Трябва да отидеш на лекар да ти предпише.Приемането на такива лекарства без лекарско предписание е МНОГО опасно![]()
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
Иди на лекар - ще те прегледа, изследване и ще то предпише ПОДХОДЯЩО ЛЕЧЕНИЕ. Не е страшно. Опасно е да се "лекуваш" сама - не си лекар.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Има, но трябва да отидеш на лекар и да ти направят микробиология, за да определят точното лечение.
You're frozen
When your heart's not open..
Ти за кво не си играеш на КАТЕРУШКИТЕ като другите деца, а се ебеш ?Първоначално написано от sunflowers
в аптеката бол ги има само поискай
ОДИН!!!
А може ли да напишете какви са ви били симптомите при гъбички?
-силен генитален сърбеж
- попадналата върху външните полови органи урина причинява парене и даже болка /това е т. нар. вулварна дизурия/
- засилена влагалищна секреция с миризма на "вкиснато"
Отделно, ако се огледа, се виждат колониите, ако е Кандида. Влагалищните стени са зачервени.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
така е ... но все пак трябва да отидеш на лекар , ще ти изпише най - доброто за теб след като ти направи изследвания и отделно ще видиш дали си напълно здрава след курса на лечение. Все пак най - добре е да говориш с майка си .Първоначално написано от bloodyF
Ти за кво не си играеш на КАТЕРУШКИТЕ като другите деца, а се ебеш ?>> хахахах гъбички се хващат от всичко муцко ; ) само ше помоля тия дет не разбират да не ми отговарят !
----------------------------------------------
и така ходих на гинеколог изписа ми тва ЦЕНЗУРА чела съм за него и по -точно , че само в изключителни случаи могат да се лекуват деца под 16 години.. ,но все пак могат да се лекуват ,а и щом доктора ми го е изписал ..) за тва лекарство знам ,че е добро , а и се пие само 1 капсулка еднократно ! дано ми помогне , мерси за отговорите на всички !
КЛЮЧ![]()
Ключ.
И цензура, за да не тръгнат хлапетата да се самолекуват.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!