- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Nakazaha me i me nabiha
Hora pomognete imah ujasen skandal s roditelite si.Pribrah se s golqmo zakusnenie ot ugovoreniq chas i sega posledstviqta koito predizvika tova moe zakusnenie ne sa dobri za men-nakazaha me da ne izlizam do 15 septemvri.Biha me.No tova ne e vsi4ko bashta mi kaza za nakazanie shte qdesh boi vseki den ot nas dvamata sutrin,obed i vecher za da razberesh 4e ne trqbva nikoga pove4e da zakusnqvash.A kato znam kak biqt prosto neznam kak shte iztyrpq bolkata s tochilkata i shamarite.......................
e kak da gi potyrsi?!?Roditelite i kato razberat 6teq biqt o6te pove4e....prosto d si tarpi(az pone ne se se6tam kak da pomogna)...
Как ще ги търпи бе. Да не е там някакво същество без права. Няма да им позволяваш да те удрят. А ако все пак го направят при първия удобен случай потърси правата си.Първоначално написано от Анонимко
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
За съжаление все пак сме в България, където администрацията си спи и няма какво да направи. Трябва да си потрс правата да си направи медицинско и така... целта е да се накажат родителите, ако продължат с боя под съд и в ново семейство.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Код:Не се допуска никое дете да бъде малтретирано, обиждано или пренебрегваноКод:При възникване на противоречие между теб и твоите родители можеш да се обърнеш за съдействие към отделите за закрила на дететоКод:Твоите права трябва да бъдат зачитани
obarni se kum policiata
sorry 4e ti go kazvam ama ba6ta ti e za nqkoi samoten ostrov
iskal e spored men da te splashi..prosto im kaji che si si vzela pouka i che nqma da zakusnqvash nikoga pvoeche..obqsni che razbirash kolko mnogo si gi raztrevojila i che ne iskash da go pravish otnovo....prosto probvai s dobro i vsichko sht ee tochno![]()
И аз така мисля!И гледай повече да не се повтаря,или пък ако искаш да останеш до по-късно на вънка им звънни или ги предупреди,да не се притесняват.Между другото на колко годинки си?И се пак не трябва да те бият с точилка!Ти не си животно(дори към животните не трябва да се обръща така)!Ако те бият пак по този начин се обърни към "Закрила на детето" и полицията.Успех ти желая!Дано всичко да се оправи без сериозни последствия за теб или за родителите ти.Първоначално написано от BeBencEto
![]()
maleee za shamarite okay,no 4ak pak tochilka!roditelite ti imat mn "dobar" nachin da te nakarat da si vzemesh pouka!q po dobre govori s tqh p1k ako ne se poluchi se oplachi na nqkoi....neznam kakvo drugo da ti kaja.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Как ще те бият и то с точилката.Трябва да си потърсиш правата или за начало можеш да идеш при някой роднина например баба ти
Добре,наказали са те.Но чак да те бият с точилка...сутрин,обед и вечер...Абе тая част ми изглежда леко скалъпена,но както и да е.Ако не е - потърси си правата.В големите градове има такива дружества и асоциации,които могат да ти помогнат и да предложат професионална помощ на родителите ти.Ако решиш да ги потърсиш,пиши ми ЛС,имам адресите,телефоните и сайтовете на такива асоциации в София,Варна, Бургас,Горна Оряховица,Велико Търново,Пловдив, Силистра,Кърджали,Плевен, Враца,Самоков,Ловеч, Кюстендил,Търговище, Стара Загора,Сандански и Добрич.
обади се на социалните!!!! може да са се притеснили за теб родителите ти но да те бият сутрин обед и вечер..това вече не е нормално.
Ау, майка ми преди ме биеше с точилка...![]()
nz kolko sled ve4erniq 4as si zakasnqla no tova da te biqt si egati jestokosta i to vseki den!!Roditelite ti ne sa ne6to nared!!Naprimer vednaj kato se napihme s 3 priqtelki (i 2 ot tqh tolkova jestoko 4e 4ak gi vodiha v spe6noto) i az i drugoto momi4e s tqh makar 4e ne bqhme zle ba6ta mi mi se kara a maika mi ni6to ne kaza i se razplaka sled vreme prosto ne6tata se izqsniha i dori mi otmeniha nakazanieto!!No stava vapros za tova 4e ne mogat da te maltretirat taka !!!Dobre za nakazanieto sam saglasna no za boi!!!EGATI NA KADE OTIVA TAQ DARJAVA!!teq hora ne te li obi4at pone malko??
A vsa6tnost s kolko sled ve4erniq 4as zakasnq?
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Едва ли ще те бият повече.Били са ядосани и са го казали.Извини им се за притесненията, но им кажи ЯСНО, че няма да търпиш да те бият и ще разкажеш на всичките им познати колко са жестоки.Това донякъде си е изнудване, ама и те да се съобразяват!Съвсем сериозно- кажи на баби и дядовци за боя.Така ще спрат.Може да са ядосани, ама с точилката ще ти счупят някоя кост.
Заслужила си си го! Виновна си! Моли се за душата си !
Ако бях на твое място допълнително на боят от родителите,
щях да се и самобичувам докато прославям името божие.
Блъфирай, знаиш ли к'ва параноя почва да лови родителите след като им кажеш, че си изучавал стабилно отрови и тяхното получаване в продължение на година-две...
Да кажем примерно можеш да споменеш ей така за извличане на алкалоидите на бучиниша (намира са на всеки метър)... И за по-убедително да подхвърлиш - кониин, N-метилкониин, конхидрин...
И накрая да вметнеш, че съвсем малки дози от това, които примерно не могат да бъдат усетени от тях в храната им могат да им докарат парализа, загуба на говора, проблеми с дишането, пък ако случайно прекалиш съвсем може да си се гърчат мноо лошо преди да умрат.
И много важно, ако питат ”Заплашваш ли не?!?!?!” отговаряш небрежно... ”Ми ако приемете това, което мисля да направя, ако продължавате да се правите за заплаха... Значи да” и вкарваш луциферска усмивка...
I az sam na tova mnenieПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ами ти никога ли не си се притеснявала за някой като закъснява.
Знаеш ли човек в какви филми може да се вкара???
Кротувай сега до 15ти (аз ако бях до Нова Година щях да те накажа)
нищо няма да ти стане. А пък за биенето,не мисля че ще те бие повече!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Абе ей хора хаха .... Полиция-милиция... Але оп ново семейство. ХАХАхаПървоначално написано от Novkov
На мене лично ми стана смешно. То така ли става бре?
И мене са ме били. Не само един път... и не са ме щадили.
Сестра ми например никога не е яла толкова бой колкото аз понеже аз съм си виновна за боищата дето съм яла.
Сега като се замисля.. Че те са ти казали: "всеки ден бой" просто, защото са били ядосани.
И аз и майка сме си наприказвали 91721 глупости в моменти на ярост.
В един такъм момент.. тя ми зашливи такъв шамар, че ми засегна тъпанчето на лявото ухо.
Ядосали са се.. понеже явно гледат да не те пускат много много да излизаш.
Мене например никога не са ми забранявали да излизам никъде. То още от малка ми се загуби интерес да излизам, като приятелките ми тогава мило и драго даваха за една скапана дискотека.
Всеки си има семейните проблеми. При тебе са едни при мене са били други. Пубертета, ще мине .. ще видиш че и проблемите също![]()
Дано и ти намериш общ език с вашита както аз. Айде късмет...![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Nai dobre izbqgai ot ka6ti i si potarsi pravata(nadqvam se ima6 priqtelka pri kqoto da otide6).Sajalqvam za teb no spored men tova trqbvaa da napravi6![]()