- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам за какво да си приказваме
Здравейте,
Тарся помощ от някой,който се сблъсквал с това.
Като бях на море се запознах с братовчеда на най-добрата ми приятелка там.От тогава си личеше,че се харесваме.Според мен и двамата сме доста срамежливи,за да си го признаем.По късно си разменихме skype и вече 7 дни си пишем до 12 или 1 часа.Проблемът е там,че вече издардорихме всички вазможни теми за обсъждане.Като се започне от хобитата и се стигне до това какво я ял.Незнам вече за какво да си приказваме.Ако някой се е сблъсквал с това моля ви се пишете ми.
Благодаря предварително!!!
pochnete da praite virtualen sex?
izvinqvam se za shliokavicata ama sym na rabota
глупостта около мен ме уморява
На всеки се е случвалоРано или късно темите се изчерпват
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Като се харесвате , защо не излезете ?![]()
Не ви ли омръзна вече тоя скайп ?
Memento mei, memini tui!
Кирилицата е задължителна.
LadyDi
Щом няма за какво да си приказвате,среща...и тогава ще се оправят нещата .... ако не , някой трябва да си признае че харсва другия и всички теми тръгват !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
А хората как са заедно дълги, дълги години? Винаги ще има нещо, за което да си говорите. А конкретно ако питаш "За какво да си говорим?" промени тематиката на любовна, нали крайната цел е да сте заедно?![]()
Ако с един човек си допаднете никога няма да ви свършат темите за разговор - личен опит![]()
--------------------------------------------------------
Първото нещо за което се сетих и аз.Първоначално написано от BlueFace
Все пак авторке, защо не излезеш с него ? Има моменти в които думите са излишни, стигнете до тях.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
emi nai d0bre da zemete da si priznaete ili neshto p0d0bn0 shtoto nem0je sam0 da govorite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
чудно ако нямаше скайп кво щеше да правиш ? замисли се и го направиПървоначално написано от Anityyy97
използвай това, със сигурност ще проработи !Първоначално написано от fashion96
Благодаря Ви много,
Наистина мися,че сте доста прави.Все пак не може винаги по skype.Надявам се всичко да се нареди.Страшно съм Ви благодарна,че ме посъветвахте.![]()
![]()
![]()
+Първоначално написано от s3nsual
![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Ми просто сте си омръзнали...голяма работа, тва е.
Честно казано тия неща с хобитата и яденето е за 1 чат най-много, колкото да се опознаете. От там нататък си говорите за ежедневни неща.
Какво да направя, че сте ограничени...деебиш!
И кво...ще седят по пейките или по кафетата и ще си мълчат, нали?Първоначално написано от F4ence
Абе мислете малко бе!![]()