- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След края идва начало?
Да сложиш край на взаимоотношенията с някой и да го изхвърлиш спонтанно от живота си означавали, че по късно би му/ и дал шанс отново ? Или иначе казано да си починеш от човека и да дадеш втори шанс, само че по късно... ? Интересен въпрос. Как мислите?
аз съм го праавила и пак бих го!
всеки заслужава 2 шанс,но не всеки се възползва от него!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ако наистина съм го изхвърлила от живота си, няма право на втори шанс, защото преди това го е получил. Но ако само за него изглежда така, а аз се колебая... Тогава зависи дали той ще успее да ми докаже, че заслужава или по-скоро да ме размекне.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Никога не давам втори шанс ! Щом един път сме се разделили пак ще се разделим...![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Наистина, всеки заслужава втори шанс.Давала съм, но не и за нещо повече от някакво измислено приятелство.Просто си имам едно на ум и нещата вече са съвсем различни.![]()
Big or small, lies are lies!
Вълкът кожата си мени, но нравът не. Зависи от много неща. Ако се е държал ужасно само ще се надява на 2-ри шанс. Ако сме се скарали за нещо глупаво и незначително бих му дала.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Не съм давала втори шанс,но за всяко нещо има първи път.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
след първия край идва втори край, а след него идва "денят след утре"
и ледникова епоха и мамутите ще се завърнат
ЙЕЕЕ МАМУТИ!!
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от BlindedAngel
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
ооо... 2-ри шанс, 5-ти шанс, 100-тен шанс.. няма такива! ако една връзка е приключила, значи няма какво повече да вземат и двамата от нея. упорството в такива моменти е чиста загуба на ценно време, в което можеш да срещнеш по- подходящ!
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ако двама души са стигнали до късане, а не просто караница, значи са премислили всичко и са се насъбрали прекалено много проблеми, които неизбежно водят до край. Късането си е късане. Това означава, че просто сте се опитали, но не сте един за друг. Втори шанс няма. Унизително е да се върнеш при някого. Никога не повтаряй, това ми е като мото!
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Тези спонтанните неща не са ми понятни. Какво ще кажеш в афект да изхвърлиш някого от живота си? Така поне има смисъл. Когато действаш в порива на емоцията, след това ти става още по - емоционално за случващото се и се връщаш при изхвърления от теб индивид.![]()
За да изхвърля някой от живота си трябва наистина да съм го обмислил и да смятам,че няма място там.
Бих дала втори шанс, но не мисля, че нещата ще са по-различни. Ще се стигне до същия проблем или до мястото, където сме скъсали и пак ще почнат караници. Вече не възлагам големи надежди.![]()
I couldn't care less what you think.
Не аз не давам втори шанс ... Каквото било - било ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
След края идва начало?
След Края идва спомена за преживяното![]()
Г;едай сега... казвайки край на даден човек би трябвало да изключиш варианта за втори шанс, както и обратното.
Или поне Вселената така работи. Ако не ти харесва - направи си твоя, където правилата са други.
Друг е въпроса за втория шанс и кога трябва да се дава.... В под 10% от случаите когато смяташ че трябва. А защо - защото смисълът му е да бъде оценен и човека, получил го, да се поправи. Къде е връзката ли? Ми масата от хора не разбират тая концепция.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не давам втори шанс..Няма смисъл да започваме отначало,като знаем,че пак ще се стигне до същото..Дори да се опитаме да бъде по-различно,ще трябва да се опитаме да променим самите себе си..В което също няма смисъл..Краят си е край,миналото си е минало..
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
А ако връзка е нямало... просто взаимни чувства чувства?![]()
Преди да направя каквото и да било бих помислила добре искам ли този човек да е част от живота ми.Не бих играла със съдбата си.И ако този човек е грешка, не бих желала да правя повторни грешки.
Когато загубиш нещо, помисли какво печелиш.
И тук една фразичка, дано на място - Когато Бог отнеме нещо от твоята хватка, той не те наказва, а просто изпразва ръката ти, за да получиш нещо по-добро.
абе не е баш тъй...всеки може да получи 2ри шанс след като докаже,че трябва да му се даде...безплатен обяд няма дето се вика....пък ако се постарае ще получи...сега дали ще се опомни и като го получи ще се поправи друг въпрос....но ако не -ти иде на акъла какъв човек е и аут.Първоначално написано от Elenichkaa
![]()
lk
само немога да разбера защо всеки тук се смята за СПЕЦИАЛНИЯ и не се опита да се постави на мястото на "слугата" отколкото на "шефа" ...
Точно и аз искам мнение на "слугата"Първоначално написано от Roorius