Момичета ако знаете,че гаджето ви си има най-добра приятелка и много държи на нея,а тя най-вероятно го харесва бихте ли имали повод за притеснение?
Момчета,задавам ви същия въпрос-ако знаете,че приятелката ви има най-добър френд и той най-вероятно я харесва,бихте ли ревнували?

Аз наскоро разбрах,че моя имал най-добра приятелка,разказа ми някои неща за нея и си личи,че много държи на това момиче.Хубавото(за мен) е че тя е от друг много далечен град и са се виждали 1-2 пъти за 6-7 години,но явно постоянно си пишат по скайп.Мисля,че тя го харесва от това,което той ми каза за нея...за това как тя се държи с него.Дори един път,когато си писали и станало дума за мен тя му казала "Нали знаеш,че ще си имаш много проблеми с тва момиче понеже се познавате отдавна".Аз и той имаме много дълга история заедно и смея да твърдя,че освен роднините му аз съм следващата,която го познава толкова добре.Знам,че между нас не е просто връзка...но това е дълга история,просто исках да отбележа,че и аз съм Някой в живота му...НО тази ме притеснява.Не я познавам,а и не иска да се запознавам с нея.Въпреки това знам,че тя ако поиска би могла да го манипулира по някакъв начин или да му пусне няква муха за мен,нали?Много се раздразних като ми заговори за нея вчера,но се държах нормално.Не казвам,че той не трябва да има приятелки момичета,обаче не съм очаквала чак такова нещо...